Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Jestem świeżynką tutaj
Staramy się od ponad 5 lat. Jedna nieskuteczna IUI. Dopiero ostatnio zdiagnozowano niepękające pęcherzyki. Zdecydowaliśmy się na 1 cykl z zastrzykiem OVITRELLE przy naturalnych staraniach (teraz czekamy na wynik) a jeżeli nie wyjdzie, to w pazdzierniku IUI ze stymulacją.
Przybywam bo potrzebne mi "towarzystwo" :)Trzymam kciuki za nas wszystkie
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
anemic wrote:Witam.
Jestem świeżynką tutaj
Staramy się od ponad 5 lat. Jedna nieskuteczna IUI. Dopiero ostatnio zdiagnozowano niepękające pęcherzyki. Zdecydowaliśmy się na 1 cykl z zastrzykiem OVITRELLE przy naturalnych staraniach (teraz czekamy na wynik) a jeżeli nie wyjdzie, to w pazdzierniku IUI ze stymulacją.
Przybywam bo potrzebne mi "towarzystwo" :)Trzymam kciuki za nas wszystkieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam
Byłam dzisiaj u super ginki
i to w Luxmedzie. Dostałam masę skierowań:
SHBG, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron, FSH, LH, Tokso IgM, CMV IgM, Różyczka IgG.
Do tego skierowanie na USG trans. Jak zrobię te badania mam do niej przyjść i w zależności od tego co wyjdzie będziemy dalej działać, ale możliwe że będzie trzeba wyjść poza Luxmed, bo ona mi nawet leków nie może przepisać, ale jak wyjdzie bardzo kiepsko to będzie mnie kierować już do poradni.
Była zaskoczona moim tak niskim progesteronemAle mam powtózyć. I oczywiście nad TSH muszę pracować.
Teraz na wywołanie @ mam brać luteinę, ale najpierw mam zrobić usg.
Ale co najbardziej mi się podobało w tej wizycie, że poczułam naprawdę energię u tej pani, chęci do działania, i świeże spojrzenie.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja kochane pije Ron Miel(rum z miodem) z Teneryfy. Za wasze grochy:*:*
Zdrowie Kim! To jest smak naszej podróży poślubnejKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Paracetamol dzis jak cukierki łykam - nie chce Ibuprofenu chodz najszybciej na mnie działał zawsze bo boje sie o owu
Nie moge patrzeć na słodycze...zjadlam spory obiad....zeby te leki mi nie bujaly sie na pusto
Przez chwile było dobrze - znowu jest zle
Umieram no umieram z bólu
A brzuch mam tak spuchnięty jak bym piłkę połknęła
Dawno tak nie miałam - nie wiem co jest grane
Pączek żyjesz? Coś Ci się poprawiło? Spróbuj ciepłej kąpieli. Ja zwykle nic nie czuję podczas @, ale kiedyś mnie dopadł taki straszny ból i wskoczyłam do wanny, i pomogło. -
Mayes wrote:Macie dobrze
mozecie sobie cos wypic a ja choc mam ochote na winko mojego męża chyba lepiej nie pic skoro jestem po owulacji
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dla tych które mnie nie znają może ja coś o sobie napiszę
Tak pokrótce
O dzidzie staramy się od sporo ponad roku. Na ovu jestem od równego roku. 4 miesiące temu piękne 2 kreski i tak zaprzyjaznilam się z naszym skarbem ale w 13 tygodniu trafiłam na zabieg(serduszko przestało bić
) wracam do ładu i wracam do was zatem. Nie tak nałogowo jak wcześniej bo obiecałam sobie na spokojniej do tego wszystkiego podejść... chociaż teraz tak mówię a za chwilę i tak zacznę się spinac
Problem z hiperprolatynemią czynnosciową, pco, przez rok nie pękały pęcherzyki. Pierwszy pęknięty i była nasza corunia, niestety na krótko...
Troszkę już się nauczyłam, troszkę wiem.. chętnie pomogę jeśli się będę orientowala :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:29
-
Witam tuliska.
Postanowilam dac na luz,wiec rzadko zaglądam do was, by się nie nakręca. Ale codziennie rzucam okiem na wykresy. Czekam na wasze grochy.
Niedługo Święta ,wiec może dostaniemy ładne prezenty pod choinkę
Cos mi zimno, walne sobie lampke winka, a co.
BuzioleKim87 lubi tę wiadomość
31.05.24- II 1-2 tc
07.06.23- II 2-3 tc
👩⚕️18.06.24 ❤️ 6+0 0,34cm 🍀
👩⚕️02.07.24 8+3 1,83 cm 🍀
🧬 I - 02.08.24 12+6 7,41 cm 🍀
🧬II - 04.10.24- 21+6 500g zdrowego synusia
20.11.24 28+ 4 - 40cm 1200g 🧸
04.12.24 30+4 - 42cm 1720g 🧸
18.12.24 32+4 - 1950g 🧸
08.01.25. 35+4 - 47cm 2700 g 🧸
23.01.25. 37+5 - 49cm 2800g 🧸