Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:To ja się cieszę że ty się cieszysz z krotszego cyklu
A tak poza tym, to w tym miesiącu mam zamiar pierwszy raz mierzyć temperature, może to coś pomoże w dokładniejszym wycelowaniu.Kim87 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Cześć dziewczyny
Witam się z Wami chociaż nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie zebrałam się w sobie w końcu i chciałabym tutaj do was wrócić
Kim87, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Melduje ze zyje
Jakos zyje
Wanny nie mamsiedziałam wczoraj pod prysznicem 30min i ciepła wodę lałam
Myslalam ze umrę no umrę jak nic
Dzis jest lepiej ale nie mam na nic siły
Spac mi sie chce straszniePączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Cześć dziewczyny
Witam się z Wami chociaż nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie zebrałam się w sobie w końcu i chciałabym tutaj do was wrócićMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:laski mam wyniki, miały być na necie wcześniej a one dopiero teraz się pojawiły .... ależ w napięciu mnie trzymali
we wtorek beta 114,17
a dziś 319,07
czyli wzrost o 243,9%
ufff kamior mi z serca spadł.
EDIT: faktycznie pomyłka w % bo wzrost jest o 179,8%
Cudownie
Gratuluję!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
stokrotka666 wrote:Jaka powinnam mieć szyjkę jeżeli okres by się rozkrecal? Mam wysoko ledwo wuczyłam twarda i zamkniętaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Witam
Byłam dzisiaj u super ginki
i to w Luxmedzie. Dostałam masę skierowań:
SHBG, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron, FSH, LH, Tokso IgM, CMV IgM, Różyczka IgG.
Do tego skierowanie na USG trans. Jak zrobię te badania mam do niej przyjść i w zależności od tego co wyjdzie będziemy dalej działać, ale możliwe że będzie trzeba wyjść poza Luxmed, bo ona mi nawet leków nie może przepisać, ale jak wyjdzie bardzo kiepsko to będzie mnie kierować już do poradni.
Była zaskoczona moim tak niskim progesteronemAle mam powtózyć. I oczywiście nad TSH muszę pracować.
Teraz na wywołanie @ mam brać luteinę, ale najpierw mam zrobić usg.
Ale co najbardziej mi się podobało w tej wizycie, że poczułam naprawdę energię u tej pani, chęci do działania, i świeże spojrzenie.
Super, oby dało to efekty :*:*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
mama:
-
Tuliska wrote:Bo mój gin mówił po 2 cyklach, a internety mówią 3 miesiące
tak z ciekawości o doświadczenia pytam :*
Kochanie mi gin powiedział, że jeśli na usg wyjdzie wszystko ok z macica i badania ok to można od razu po @, a dla pewności po 2 żeby macica odpoczela.Tuliska lubi tę wiadomość
mama:
-
Kim87 wrote:Każda z nas miewa inaczej. Ja zarówno przed okresem jaki w ciąży miałam wysoka twarda i zamknięta. Sluz w ciąży kremowy przed okresem bardziej wodnisty
-
witam
Cherry_Blossom wrote:Cudownie
Gratuluję!
dzięki
a ja mam noc prawie w połowie nie przespaną, mdłości i zgaga mi dokuczały.
Teraz za dnia też się nie zdrzemnę bo mam synka choregoma zapalenie jamy ustnej, migdały i nadżerki w buzi ... bidulek z tego wszystkiego stracił apetyt.
Byłam z nim wczoraj u pediatry i dostał leki, m.in. antybiotyk. Także zostaje przez tydzień w domu. A tak mu już tęskno za przedszkolem, bo już ten cały tydzień nie chodził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:02
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Cześć dziewczyny
Witam się z Wami chociaż nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie zebrałam się w sobie w końcu i chciałabym tutaj do was wrócić
hej, ja pamiętamfajnie że wróciłaś.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
stokrotka666 wrote:Ja mam w tym cyklu jakoś dziwnie. Po owulacji miałam może ze dwa dni sluz kremowy a tak mialam sucho.wczoraj tylko było go trochę więcej. @ pewnie się rozkrecal bo bolą mnie pachwiny:-(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Szatynko dużo zdrowia! Oj taki czas teraz niestety, znam ten ból... my ciągle walczymy żeby młoda się nie rozlozyla, bo też już ją od tygodnia coś bierze
i ciągle na granicy, walczymy z wirusami
ja młodemu w sezonie jesienno-zimowym podaję wit. C i takie witaminy dinożelki
powiem szczerze, że trochę się boję. Otóż w niedzielę jak byliśmy u mojej siostry młody jadł tosty. Zjadł parę, kolejnego wziął ponadgryzał, zlizał keczup z niego i powiedział, że już nie da rady go zjeść, no więc ja tego tosta dokończyłama on tego samego dnia pod wieczór mówi mi, że go w buzi boli, zajrzałam a tam na wewnętrznej stronie warg + dziąsło ma takie małe nadżerki
a ja dwa dni później dowiedziałam się że jestem w ciąży. Młody ma zapalenie jamy ustnej, coś wirusowego to jest. Pani pediatra mówiła, że miała już kilka dzieci z takim samym przypadkiem. Dziś dzwoniła do mnie siostra i mówi że jej 7 letnia córka też to ma co mój. A młody był u nich w ten weekend. Teraz boję się aby czasem mnie tym nie zaraził. Zaglądałam sobie dziś do buzi i póki co nic podejrzanego nie znalazłam.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙