Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:witam
dzięki
a ja mam noc prawie w połowie nie przespaną, mdłości i zgaga mi dokuczały.
Teraz za dnia też się nie zdrzemnę bo mam synka choregoma zapalenie jamy ustnej, migdały i nadżerki w buzi ... bidulek z tego wszystkiego stracił apetyt.
Byłam z nim wczoraj u pediatry i dostał leki, m.in. antybiotyk. Także zostaje przez tydzień w domu. A tak mu już tęskno za przedszkolem, bo już ten cały tydzień nie chodził.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki ovufriend wyznaczyło mi owulacje na 9dc czyli już po (miniony poniedziałek)czy to możliwe, że tak wcześnie...? Ja liczyłam na niedziele nawet testy owulacyjne zaczęłam od środy,jeśli już była to się chyba załamie...
A jeszcze jedno czy każda z Was odczuwa bóle owulacyjne? Czy nie odczuwanie ich znaczy brak owulacji...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:11
-
Violet146 wrote:Dziewczynki ovufriend wyznaczyło mi owulacje na 9dc czyli już po (miniony poniedziałek)czy to możliwe, że tak wcześnie...? Ja liczyłam na niedziele nawet testy owulacyjne zaczęłam od środy,jeśli już była to się chyba załamie...
A jeszcze jedno czy każda z Was odczuwa bóle owulacyjne? Czy nie odczuwanie ich znaczy brak owulacji...?
wszystko jest możliwe, jednakże:
- ovu to tylko program i nie ma się co nim przejmować, czasami 2-3 razy w cyklu zmienia datę owulacji
- nie musisz odczuwać owulacjito jest indywidualna sprawa każdej kobiety
a brak bólu owulacyjnego, bolu jajników nie świadczy o jej braku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:26
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Cherry czy mogłabyś przyjąć moje zaproszenie do przyjaciółek.Chciałabym Cię o coś zapytać na priv jeśli mogę...
Jasne
Jeśli któraś jakąświadomość czy cośto właśnie piszcie tu o tym, bo ja tam rzadko zerkam
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ok ja mykam może do fryzjera... muszę coś w końcu zrobić coś dla siebie, bo dla mnie zawsze są wszyscy najważniejsi tylko nie ja sama - czas na małe szaleństwo dziewczynki.
Miłego Dnia a w sumie mogę już powiedzieć miłego weekendu dziewczynki!
Kim87 lubi tę wiadomość