Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Dziewczyny - moze to pytanie juz było ale chciałam sie upewnić
Niepokalanek biore cały cykl przez 90 dni a pozniej przerwa 30 dni a wiesiołek do owu a pozniej stop ?
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
U mnie 7.09 zabieg, antybiotyk najpierw dożylnie potem doustnie, potem ten taki lek wywołujący krwawienie i skurcze, potem luteina na wywołanie @, która przyszła 1.10. Było u mnie w macicy trochę nie ładnych rzeczy, wywołał mi @ żeby jak to opisał dokończyć etap poronienia i zacząć wszystko od nowa. Przed wszystkim hormonalnie była masakra w moim organizmie, po @ jestem jak inny człowiek, rewelacja. @ mega obfita, 3 dni lało się jak z kaczki. Potem spokój, teraz od 2 dni plamie. Oj ciekawie...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
S@ti wrote:Dziewczyny
Drugi miesiąc pije inofem od tego cyklu 2 szaszetki ,i nie mam jeszcze Ovu śluz rozciągłości jajniki bolą a testy negatywne stempla nie odbija czy to możliwe że inofem coś mi przedłużaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
No i myślę czy nie zrobić testów owulacyjnych w tym cyklu zeby sprawdzić czy hormon odpowiedzialny za owu będzie. Wiadomo, że to nie daje pewności, że była ale chodzi mi o hormony. No i wiadomo, zabezpieczenie.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:Ja mam nadzieję kochana, bo bardziej cykle pokrecic już mi się nie mogą
może będzie lepiej?
-
Cherry_Blossom wrote:Chodzi o to, że pierwsza @ to jakby wszystko na nowo ale po zabiegu lepiej jeden pełny cykl dać jej spokój
A i że słyszał o tych miesiacach odczekania ale nie rozumke tego, bo jeśli wszystko ok, nie jest to np drugie poronienie pod rząd, wyniki krwi i usg ok, wszystko działa to czemu czekać
Chyba, że sprawy psychiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:38
-
Cześć Kochane:* tule Was mocno, mocno wszystkie. Życzę miłego, słonecznego weekendu i uśmiechu mimo wszystko
Cherry_Blossom, Pączek, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
Cherry_Blossom wrote:No i myślę czy nie zrobić testów owulacyjnych w tym cyklu zeby sprawdzić czy hormon odpowiedzialny za owu będzie. Wiadomo, że to nie daje pewności, że była ale chodzi mi o hormony. No i wiadomo, zabezpieczenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:39
-
Co u mnie? A więc tak pomalutku wylazłam z dołka ale chyba jeszcze tak nie do końca ale jakoś to już będzie teraz.
Dni szybko mi uciekają nie wyrabiam się z niczym w pracy.
Ostatni zaobserwowałam u siebie odrobinki krwi w śluzie nigdy czegoś takiego nie miałam przyznam że troszkę mnie to zaniepokoiło ale w natłoku zajęć zapomniałam się na wizytę umówić i muszę czekać teraz tydzień
A tak w ogóle mamy jakieś nowe fasoleczki?????
Przyznam się szczerze że miałam takie odcięcie od świata że mój mąż chciał mnie na jakąś sesje do psychologa zapisać ale dałam sobie jakoś sama radę mam nadzieję że już nigdy więcej nie wpadnę w taki dół -
Kim87 wrote:Szatynka kochana to zdrowia dla młodego życzę. I ty tez uważaj na siebie
dzięki, będę na siebie uważać
LILITH.P wrote:Szatynko , jak boisz się jakiejś infekcji w jamie ustanej, zapytaj w aptece, czy możesz w pierwszych tygodniach ciąży stosować CORSODYL
dzięki, poczytałam o tym leku do płukania jamy ustnej i zapisałam nazwę.
Póki nie mam żadnych objawów to wolę nic nie brać. Będę się obserwować jak coś zobaczę niepokojącego to wtedy pójdę do lekarza09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙