Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Super Pączek
A robiłaś już wcześniej te badania? Oby wyszły dobrze
Groszka raczej nie będzie, musiałby być jakiś cud
Niektóre z Was może pamiętają jak opowiadałam o koleżance z pracy, która mnie tak dołowała. Okazało się że ona też nie może zajść, chyba od 3 cykli. W pierwszą ciążę zaszła za pierwszym razem, a teraz już się zaczyna martwić. Oczywiście 3 cykle to nic w porównaniu z moimi 7, ale myślała że też jej tak dobrze pójdzie, a teraz zaczyna rozumieć o co chodzi, że to nie takie proste.
Ale między nami teraz jest już w 100% dobrze, więc na luzie o wszystkim gadamy, wszystko sobie wyjaśniłyśmy
Wiec pani z luxmedu tak jak i Twoja bo widziałam ze tez byłaś w luxmedstrasznie kochana
Normalna i ludzka z taka duża doza sympatii - wszystko wyjaśniła powoli spokojnie - podpowiedziała troche wiec moim zdaniem to tez duzo daje
Dobrze ze sie dogadalas z kolezankafajnie
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Super Pączek
A robiłaś już wcześniej te badania? Oby wyszły dobrze
Groszka raczej nie będzie, musiałby być jakiś cud
Niektóre z Was może pamiętają jak opowiadałam o koleżance z pracy, która mnie tak dołowała. Okazało się że ona też nie może zajść, chyba od 3 cykli. W pierwszą ciążę zaszła za pierwszym razem, a teraz już się zaczyna martwić. Oczywiście 3 cykle to nic w porównaniu z moimi 7, ale myślała że też jej tak dobrze pójdzie, a teraz zaczyna rozumieć o co chodzi, że to nie takie proste.
Ale między nami teraz jest już w 100% dobrze, więc na luzie o wszystkim gadamy, wszystko sobie wyjaśniłyśmy
też z pierwsza ciążą i druga nie miałam problemu by zajść a teraz 3 cykle i nic ;( z tym że ja żadnej nie donosiłam obumarcie 13 i 10 tydzień ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 17:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyja staram się od 9 cykli w miedzy czasie dowiedziałam się że kuzynka zaliczyła wpadkę,i 2 koleżanki zaszły jedna wpadka druga planowana.
trochę to jednak dołuje bo dookoła tyle już znajomych i w rodzinie ma dzieci lub jest w ciąży a ja nadal bez rezultatów się staram nie wiem czy kiedykolwiek się mi uda z cyklu na cykl coraz bardziej jest ciężej chociaż człowiek próbuje mieć LWD -
My 10 cykli i to prawdopodobnie było spowodowane torbielami ...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:a u mnie dzisiaj przed chwilą zobaczyłam krew na papierze i poczułam jakby ktoś mi szpilke w serducho wsadził07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Judi22 wrote:ja staram się od 9 cykli w miedzy czasie dowiedziałam się że kuzynka zaliczyła wpadkę,i 2 koleżanki zaszły jedna wpadka druga planowana.
trochę to jednak dołuje bo dookoła tyle już znajomych i w rodzinie ma dzieci lub jest w ciąży a ja nadal bez rezultatów się staram nie wiem czy kiedykolwiek się mi uda z cyklu na cykl coraz bardziej jest ciężej chociaż człowiek próbuje mieć LWDMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Ja się wkurzam, że pierwsze to była wpadka a z drugim nie może nam się udać
mi za 1 razem udało się bardzo szybko i po poronieniu w 1 cyklu po normalnej @ już zafasolkowałam .. a teraz im człowiek bardziej chce to nie może .. najgorsze to że nawet jak zajdę 3 raz to nie mam pewności czy donoszę ;/ mi zaczęło się wszystko świrować po łyżeczkowaniu wcześniej obeszło się bez ..
hormony niby dobre .. wydaje mi się po moich obserwacjach że albo śluzu nie mam prawie w ogóle jak już jest to kremowy .. albo jak jest mega dużo śluzu to zaczyna się zaraz po skończeniu @ a później znika na 3 dni przed owu tak jakby w czasie nie mógł się zgrać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:mi za 1 razem udało się bardzo szybko i po poronieniu w 1 cyklu po normalnej @ już zafasolkowałam .. a teraz im człowiek bardziej chce to nie może .. najgorsze to że nawet jak zajdę 3 raz to nie mam pewności czy donoszę ;/ mi zaczęło się wszystko świrować po łyżeczkowaniu wcześniej obeszło się bez ..
hormony niby dobre .. wydaje mi się po moich obserwacjach że albo śluzu nie mam prawie w ogóle jak już jest to kremowy .. albo jak jest mega dużo śluzu to zaczyna się zaraz po skończeniu @ a później znika na 3 dni przed owu tak jakby w czasie nie mógł się zgrać
Masakra, to wszystko musi dojść do siebie...czarnulka24 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
To wszystko jest pokręcone
I tak naprawdę nie wiadomo od czego zależy, że jeden raz się uda od razu, a później trzeba się tak starać.
-
Cherry_Blossom wrote:Jakiej diecie?
To zjedz jakieś białko!
Przez to moje leczenie w ostatnim czasie przytyłam 4 kg i strasznie się z tym czuję. Wykupiłam sobie dietę na takim portalu vitalia, już kiedyś z tego korzystałam i właśnie dużo schudłam. Już nic dzisiaj nie mogę zjeść. Mam dzienny limit kcalMuszę czekać do śniadania
-
AniaŁ123 wrote:Przez to moje leczenie w ostatnim czasie przytyłam 4 kg i strasznie się z tym czuję. Wykupiłam sobie dietę na takim portalu vitalia, już kiedyś z tego korzystałam i właśnie dużo schudłam. Już nic dzisiaj nie mogę zjeść. Mam dzienny limit kcal
Muszę czekać do śniadania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:51
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO