Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane
Gwarno tu od rana
Ja już rano się ucieszyłam że @ przyszła, Ale niestety na razie mam tylko bardzo delikatne plamienie, może się jeszcze rozkręci, bo chciałabym już iść dalej, zrobić te wszystkie hormony w 4dc i zacząć działać.
Wisienka, Tulisia tak mi przykro że Was to spotkało, mam nadzieję że szybko ten ból zostanie wynagrodzony. I cieszę się że jesteście
Justyś witaj z powrotem:-* Oczywiście życzę szybkiego szczęścia
Pączek biedulkoJa brałam niepokalanka i nawet piersi przed @ przestały mnie boleć, ale teraz miałam przerwę i znowu boją
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane
Gwarno tu od rana
Ja już rano się ucieszyłam że @ przyszła, Ale niestety na razie mam tylko bardzo delikatne plamienie, może się jeszcze rozkręci, bo chciałabym już iść dalej, zrobić te wszystkie hormony w 4dc i zacząć działać.
Wisienka, Tulisia tak mi przykro że Was to spotkało, mam nadzieję że szybko ten ból zostanie wynagrodzony. I cieszę się że jesteście
Justyś witaj z powrotem:-* Oczywiście życzę szybkiego szczęścia
Pączek biedulkoJa brałam niepokalanka i nawet piersi przed @ przestały mnie boleć, ale teraz miałam przerwę i znowu boją
No właśnie gadałam ze Śmietanowym Ptakiem na FB i ona tak mnie natchnęła
Więc postanowiłam że dziś zaraz po wizycie u endo atakuje aptekę po wiesiołka i niepokalankaZobaczymy czy takie połączenie coś zadziała - jeszcze vit C, magnez żelazo i kwas biore więc kombo niezłe
Mam nadzieje ze nie przesadze z tymi lekamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:44
Kim87 lubi tę wiadomość
-
hej szatynka pytanie do ciebie ,, nie jestem pewna czy to ty pisałaś kiedyś o jakiś tabletkach dopochwowych że bierzesz na odbudowę flory lub że jak piecze ?? nie pamiętam czy to ty czy któraś inna z dziewczyn.. chodzi o to czy podczas starań można stosować takie probiotyczne leki np provag czy lactovaginal? z tego co wiem że w ciąży można provag ale nie wiem jak to jest podczas starań27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny jak szyjka jest wysoko, mieciutka i otwarta ( bardzo) to znaczy że owulacja będzie niedługo czy może być nawet za 2 dni? Jajnik mnie strasznie boli aż chodzić nie mogę. Jeszcze mnie nigdy aż tak bardzo nie bolało31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kim87 wrote:Jestem jest Ania:)
Teraz to ja uciekam bo za 50 minut zaczynam weekend, a zostało mi trochę spraw do ogarnięciaKim87 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Dziewczyny jak szyjka jest wysoko, mieciutka i otwarta ( bardzo) to znaczy że owulacja będzie niedługo czy może być nawet za 2 dni? Jajnik mnie strasznie boli aż chodzić nie mogę. Jeszcze mnie nigdy aż tak bardzo nie bolało
Edit i nogi w górę poWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 14:35
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:No właśnie gadałam ze Śmietanowym Ptakiem na FB i ona tak mnie natchnęła
Więc postanowiłam że dziś zaraz po wizycie u endo atakuje aptekę po wiesiołka i niepokalankaZobaczymy czy takie połączenie coś zadziała - jeszcze vit C, magnez żelazo i kwas biore więc kombo niezłe
Mam nadzieje ze nie przesadze z tymi lekamiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
kochane ale ten cykl jest po świrowany ! na razie 2,5 dniowy okres i wygląda jakby się skończył heh może jeszcze się rozkręci .. przed poronieniem miałam 3 dniowy ale krwawienie było umiarkowane i do tego jeden dzień plamień , po poronieniu 2 cykle okres 7 dni a teraz 2,5 a wygląda na koniec hehe albo się wszytko normuje do stanu z przed poronienia albo coś się dzieje .. do tego zaczął się ból jajnika ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:25
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kochane ale ten cykl jest po świrowany ! na razie 2,5 dniowy okres i wygląda jakby się skończył heh może jeszcze się rozkręci .. przed poronieniem miałam 3 dniowy ale krwawienie było umiarkowane i do tego jeden dzień plamień , po poronieniu 2 cykle okres 7 dni a teraz 2,5 a wygląda na koniec hehe albo się wszytko normuje do stanu z przed poronienia albo coś się dzieje .. do tego zaczął się ból jajnika ;/
Coś mogę powiedzieć na temat ześwirowanych cykliczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie wyszłam od Endo
Usg tarczycy, TSH, ft3, ft4 i prolaktyna
Pani bardzo zdrowo do mnie podeszła tzn powiedziała ze nie ma co przesadzać z badaniami bo ja sie bede stresowac i wogole wiec lepiej powoli zaczac po ludzku
zeby sie nie stresowac, sikać na testy i do przodu
Jakos tak mega pozytywnie nastawiona wyszłamAniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:I nici z @ Fałszywy alarm
może groszek ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Super Pączek
A robiłaś już wcześniej te badania? Oby wyszły dobrze
Groszka raczej nie będzie, musiałby być jakiś cud
Niektóre z Was może pamiętają jak opowiadałam o koleżance z pracy, która mnie tak dołowała. Okazało się że ona też nie może zajść, chyba od 3 cykli. W pierwszą ciążę zaszła za pierwszym razem, a teraz już się zaczyna martwić. Oczywiście 3 cykle to nic w porównaniu z moimi 7, ale myślała że też jej tak dobrze pójdzie, a teraz zaczyna rozumieć o co chodzi, że to nie takie proste.
Ale między nami teraz jest już w 100% dobrze, więc na luzie o wszystkim gadamy, wszystko sobie wyjaśniłyśmyKim87 lubi tę wiadomość