Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:Mnie tylko pierwsze dni bolała głowa, a tak to spoko. Ale jak się naczytałam na necie informacji o tym leku, to się zastanawiałam, czy w ogóle go brać
Widzę, że też masz PCOS, masz normalnie owulację bez problemu?od zawsze nieregularne...
Owulacji przez cały czas staram nie miałam właściwej. Przez rok na monitoringu chodziłam. U mnie problem jest z pękaniem. Pęcherzyki rosły i rosły i tylko się rozlewaly ale nie pekaly i jajeczka nie uwalnialyTak obrazowo mi ten opis wyszedł
jak zeszlam w ciążę to był to pierwszy właściwy cykl dopiero
-
Kim87 wrote:Aj lovciam ciebie tez. Wieaż to wszystko zależy od lakarza ,od czasu gdy bobo zmarło etc. Skoro twój lekarz nie widzi przeciwskazan to ja bym zaczęła znów się starać. Widzisz ja juz 4 cykl po się staram i nic ja na razie. Mówią ze łatwiej zajsc po.poronieniu. Może u ciebie to zadziała. Przede wszystkim to ze stracilas bobo nie może rzutowac na twoje starania. Jak ci lekarz powiedział po prostu tak musiało być i nie jest to wasza wina. Następna ciąża na pewno będzie zdrowa :*
może będzie lepiej?
-
Tuliska wrote:Czyli internety kłamią
juuuu huuuu
:D
Chodzi o to, że pierwsza @ to jakby wszystko na nowo ale po zabiegu lepiej jeden pełny cykl dać jej spokój
A i że słyszał o tych miesiacach odczekania ale nie rozumke tego, bo jeśli wszystko ok, nie jest to np drugie poronienie pod rząd, wyniki krwi i usg ok, wszystko działa to czemu czekać
Chyba, że sprawy psychiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:12
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Chodzi o to, że pierwsza @ to jakby wszystko na nowo ale po zabiegu lepiej jeden pełny cykl dać jej spokój
A i że słyszał o tych miesiacach odczekania ale nie rozumke tego, bo jeśli wszystko ok, nie jest to np drugie poronienie pod rząd, wyniki krwi i usg ok, wszystko działa to czemu czekać
Chyba, że sprawy psychiczne
Wiem, wiemoczywiście na razie uważamy
I ja słyszałam że 3 miesiące dla organizmu a 6 miesięcy dla głowy -
Tuliska wrote:No w szoku byłam bo z moimi anomaliamimyslalam że conajmniej 2 miesiące poczekam
ale przyszła niespodzianka
pierwsza Francja która mnie ucieszyla
Oj mnie też baaaardzo ucieszyłaTuliska lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)