Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Kochana Ciebie też to samo się tyczy! Niestety nie ma tutaj drugiej takiej pocieszaczki jak Ty, ale wspieramy jak umiemy:* Uda się i koniec!!!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Pytanie :
Zajście w ciążę przy depresji.
Ktoś się wypowie?
Możliwe?
Jeju, aż tak jest źle?
Ja myślę że można, tylko zależy z jakiego powodu wystąpiła, jeśli ta depresja jest spowodowana staraniami, to w sumie może blokować. Ale to chyba nie ma reguły.
Jednak warto popracować nad poprawą stanu zdrowia. -
a co do depresji to może aktualnie jeszcze nie mam ale jak tak dalej będzie to kto wiem u mnie najgorzej jest tydzień przed @ i czas kiedy ma przyjść @ czasem idzie doła załapać haha
zołza nic o tobie nie wiem możesz coś napisać ? ile się staracie czy już byłaś w ciąży ? masz stwierdzone jakieś choroby ? może wspólnie z dziewczynami ci coś doradzimy ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cherry_Blossom wrote:Tulisiu ściskam Cię najmocniej na świecie
Też wczoraj przerobilam doła...
Babeczki śle wam pozytywna energie
daga_00, Violet146, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Ania dobrze pisze depresja to jedno ale od czego zależy to drugie. Zresztą trzeba odróżnić prawdziwa depresję od doła psychicznego. To są dwie różne rzeczy a wszyscy nadyzwaja słowa depresja.Niestety. to drugie to poważny stan kliniczny który możne tylko wyleczyć terapia i lub farmakologiczne.
Ludzie z depresja nie wychodzą z domu zamykają się w sobie odpychaja wszystko i wszystkich wokół. Generalnie maskara... na to już tylko specjalista jest w stanie zaradzić.
Co do zachodza to w każdej chorobie można zajść. Kobiety z chorobami dwubiegunowymi tez zachodzą wiec nie myślę że to jest przyczyną niepowodzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 09:38
Szaron lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny9 listopada będę wiedziała na czym stoje..
Mam trochę problemów... na głowie... Cały czas chodze spieta - wczoraj zlapalam sie na tym ze mam uczcie spiecia/napiecia... (glupio zabrzmi) za uszami i na czubku głowy...
I tak mam cały czas wlasciwie...LILITH.P, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:9 listopada będę wiedziała na czym stoje..
Mam trochę problemów... na głowie... Cały czas chodze spieta - wczoraj zlapalam sie na tym ze mam uczcie spiecia/napiecia... (glupio zabrzmi) za uszami i na czubku głowy...
I tak mam cały czas wlasciwie...
Trzymam kciuki aby wszystko odpuscilo.
Każda z nas ma problemy raz większe raz mniejsze ale wiesz zawsze po tym jak myślisz ze jest dooooppppaaaa wychodzi słońcelos nie zsyla nam nic z czym nie moglibyśmy siebie poradzić bejb
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pewnie nie obejdzie się bez leków...
No ale chociaż bede chodziła "wyluzowana" i będę kochała wszystkichZołza:) lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Mam takie 4 najlepsze przyjaciółki... jedna ma dwójkę chłopców 3 lata i 4 mies. , druga za chwilę rodzi a dwie pozostałe właśnie mi oznajmily ze są w ciąży... A mnie serducho pękło na milion kawałków... Tak strasznie tęsknię za moją krolewną...
Kochana.. chyba kazda z Nas ma cos takiego.. U mnie na poczatku Lata siostra tez oznajmila, ze jest w ciazy, tylko wtedy mieszkali w Holandi i zadko sie widzialysmy.
Plakalam wtedy okropnie..
Ale nie ze smutku, tylko ze szczescia.. bo nie dosc ze jest starsza, to jej pierwsze dziecko to kilka lat temu poronila..
Tak to przezyla, ze przestala walczyc i starac sie ponownie..
I naprawde uwierzcie, ze z 3-4 lata poprostu sie bala, wyszlo to niespodziewanie, sami byli zaskoczeni..
Wiec dla Was dziewczynki, ktore sie staracie i nie poddajecie.. JESTESCIE WIELKIE ! I KAZDEJ KIEDYS SIE UDA! NIE WAZNE ILE TO TRWA. BEDZIE NAJCUDOWNIEJSZYMI MAMUSIAMI NA SWIECIE A WASZE DZIECI BEDA MIELI CUDOWNYCH RODZICOW, KTORZY BEDA POTRAFILI ZNIES WSZYSTKO DLA SWOICH POCIECH.
Nie znalam nidgy tak "upartych" dziewczyn ( w pozytywnym znaczeniu )
Dlatego ciesze sie ogromnie, ze tu trafilam :*
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć. Staramy się z Mężem o pierwsze dziecko, za nami 1 cykl, wczoraj pierwsze testowanie i 1 kreseczka. Będziemy działać dalej, niestety okresu dalej brak a czekam na kolejny cykl z nowymi szansami
Jak tam u Was? Życzę miłego dnia!
Aniołek 7t3d (*) -
Kim87 wrote:Ania dobrze pisze depresja to jedno ale od czego zależy to drugie. Zresztą trzeba odróżnić prawdziwa depresję od doła psychicznego. To są dwie różne rzeczy a wszyscy nadyzwaja słowa depresja.Niestety. to drugie to poważny stan kliniczny który możne tylko wyleczyć terapia i lub farmakologiczne.
Ludzie z depresja nie wychodzą z domu zamykają się w sobie odpychaja wszystko i wszystkich wokół. Generalnie maskara... na to już tylko specjalista jest w stanie zaradzić.
Co do zachodza to w każdej chorobie można zajść. Kobiety z chorobami dwubiegunowymi tez zachodzą wiec nie myślę że to jest przyczyną niepowodzeń
Po opisie stwierdzam, że naprawdę powinnam iść do specjalisty
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Po opisie stwierdzam, że naprawdę powinnam iść do specjalisty
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Aguuuś wrote:Hej Dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć. Staramy się z Mężem o pierwsze dziecko, za nami 1 cykl, wczoraj pierwsze testowanie i 1 kreseczka. Będziemy działać dalej, niestety okresu dalej brak a czekam na kolejny cykl z nowymi szansami
Jak tam u Was? Życzę miłego dnia!
-
nick nieaktualny