Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Aniu a czemu klinika? miałas drożność robioną?
Nie miałam. Ale takie mam przeczucie, że to mnie czeka -
AniaŁ123 wrote:Nie miałam. Ale takie mam przeczucie, że to mnie czeka
tez sie boje hsg... jakbym miała mieć to woałabym w pełnym znieczuleniu... ale staram sie narazie o tym nie mysleć..
a który to Twój cykl starań? -
daga_00 wrote:Mnie pewnie też... ja jestem po cc i po dwóch operacjach na brzuchu więc boje sie ryzka zrostów.. ale narazie badam co nie boli...
tez sie boje hsg... jakbym miała mieć to woałabym w pełnym znieczuleniu... ale staram sie narazie o tym nie mysleć..
a który to Twój cykl starań?
Trzymajmy się razem to nie zginiemy marnie:*
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Tak samo i ja, czytam co jakis czas
Fajny opis
hmm opis?? ten w podpisie? ;p
Opis opisem.. w życiu ciężko się tego trzymać ;p11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Ciężko jest być pozytywnym gdy dookoła taki szum... 500+ .. Ustawy anty itp.. Ty się tu martwisz co jest nie tak, że się nie udaje a inny praktycznie śmieją sie Ci w twarz i mówią, że to dziwne bo to przecię takie proste.. takie hop siup.. Najśmieszniejsze jest to jak wiesz, że ktoś zaliczył wpadkę a potem ten ktoś wmawia Ci, że sie niby starał i od razu za pierwszym razem się udało..11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Evelin wrote:Co jest ?
-
Tuliska wrote:Mam takie 4 najlepsze przyjaciółki... jedna ma dwójkę chłopców 3 lata i 4 mies. , druga za chwilę rodzi a dwie pozostałe właśnie mi oznajmily ze są w ciąży... A mnie serducho pękło na milion kawałków... Tak strasznie tęsknię za moją krolewną...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Mam takie 4 najlepsze przyjaciółki... jedna ma dwójkę chłopców 3 lata i 4 mies. , druga za chwilę rodzi a dwie pozostałe właśnie mi oznajmily ze są w ciąży... A mnie serducho pękło na milion kawałków... Tak strasznie tęsknię za moją krolewną...
Tulisia Kochana -
Ucięło mi cały tekst do Tulisi, a tak się namordowałam...
Edit: znowu nie wszystko się wysłało.
Kochana przytulam Cię bardzo mocno!!! Wiem że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą, ale pamiętaj że jesteśmy z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 07:49
-
Kim87 wrote:Tulę Misiunu niejestes sama u mnie to samo
Kochana Ciebie też to samo się tyczy! Niestety nie ma tutaj drugiej takiej pocieszaczki jak Ty, ale wspieramy jak umiemy:* Uda się i koniec!!!daga_00 lubi tę wiadomość