Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Co tu taka cisza
Ja piekłam tort dla męża, bo mu kiedyś obiecałam że upiekę mu do pracy
Niestety ulizałam się czekolady i bitej śmietany z przyzwyczajenia, a tu dietacoś silna wola słabnie.
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
ines. wrote:ja miałam podobnie zawsze i taki mniej więcej jak Twój przed ostatni brałam za pozytywa
Ja mam ciemniejsze te testy zazwyczaj. Kup sobie testy z rossmana. Są droższe ale dokładniejsze.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
AniaŁ123 wrote:Daga ja dwa miesiące temu miałam praktycznie taki sam stosunek LH, FSH, w ogóle prawie takie same wartości i gin powiedziała że bardzo dobry. Teraz robiłam i stosunek wyszedł 0,55, więc to jest bardzo zmienne
ale podobno taki też jest dobry
Co do estradiolu to niestety nie wiem.
dzięki Aniu
Ja dziś własie do mojego gina dzwoniłam i też mówił że LH i FSH sa ok... co do estradiolu powiedział, ze jest za niski... i da mi jakies etrogeny ale to mówi, ze w tym cyklu juz za pozno... i mam sie do niego zgłosic po badaniu proga i prolaktyny... -
W ogóle to powiem Wam, że mnie już to wszystko powoli wkurwia... ze tak powiem... inne laski pojda na dyske i już jest groch.. a tu jakies kombinacje, badania... tak naprawde połowa tych badan to dlatego ze sie siedzi na forum albo w googlach... bo lekarze gadaja.. "prosze sie nie stresowac, kochac sie i dac sobie czas"... i tak człowiek sam szuka ewentualnej przyczyny niepowodzeń...
eh... własnie se piwa nalałam...trza sie odstersować... dziś czekałam na wszytskie wyniki i sie stresowałam..
Kim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Dziękuję za kciuki:) moje Ziarenko urosło, tydzień temu był pecherzyk 2mm, dziś 12mm:)
owulacja musiała być jakoś 16-17 września, bo z terminu miesiączki wypada 6t6d a z USG 5t4d:* ale lekarz mowi, że przyrost pecherzyka super, więc po prostu muszę być cierpliwa:)
:)i wciąż czekam na serduszko...
daga_00, Zołza:), AniaŁ123, Kim87, Pączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Hej Kochane. Dziękuję za kciuki:) moje Ziarenko urosło, tydzień temu był pecherzyk 2mm, dziś 12mm:)
owulacja musiała być jakoś 16-17 września, bo z terminu miesiączki wypada 6t6d a z USG 5t4d:* ale lekarz mowi, że przyrost pecherzyka super, więc po prostu muszę być cierpliwa:)
Cudownie19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej Kochane. Dziękuję za kciuki:) moje Ziarenko urosło, tydzień temu był pecherzyk 2mm, dziś 12mm:)
Bardzo się cieszę19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Ja się wkurzam, bo sama jestem "dziewczyną z wpadki" a teraz kiedy tak bardzo pragniemy...
Wiśnia wiem, że Ci ciężko.. ale teraz musisz organizm do ładu składu doprowadzić i mysleć dobrze... wiem, że to nie jest łatwe w praktyce ale nic innego człowiekowi nie pozostaje... bo inaczej by się zwariowało... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Hej Kochane. Dziękuję za kciuki:) moje Ziarenko urosło, tydzień temu był pecherzyk 2mm, dziś 12mm:)
Super ! -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Haj Psiapsi
u mnie poniżej normy przy dobrym wyniki LH i FSH
gin mówi, ze mi jakies estrogeny przepisze ale jeszcze musze zbadac proga i prolaktyne w 21 dc...
z kasy przez te badania to juz się wypłukałam..
a jeszcze kolejne badania i wziytawiec chyba pójde kraść
a co u Ciebie kochana?
-
Cherry_Blossom wrote:Aniu rozumiem, bo u mnie tez regres w ostatnich dniach i to wszystkiego...
Ale za to zmotywowałam się i poszłam biegaćZrobiłam 5km, więc czuję się rozgrzeszona
Wisienka będzie dobrzeGłowa do góry :*
Pączek lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b930553243e.jpg
Jak Wam wieczór mija ?
U mnie tak...
Hihi, dobra lekturaI co? Uda się nie zwariować?
-
daga_00 wrote:wiesz cos może o hormonie zwanym etstradiolem?
u mnie poniżej normy przy dobrym wyniki LH i FSH
gin mówi, ze mi jakies estrogeny przepisze ale jeszcze musze zbadac proga i prolaktyne w 21 dc...
z kasy przez te badania to juz się wypłukałam..
a jeszcze kolejne badania i wziytawiec chyba pójde kraść
a co u Ciebie kochana?
Daga ja jak na razie kombinuję jak mogę, żeby wycisnąć jak najwięcej skierowań, ale masakra z tym wszystkim. Te hormony są koszmarnie drogie, a stale trzeba je badaćA ja się nic nie poprawi, to najgorszy wydatek przede mną...klinika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 20:48
-
AniaŁ123 wrote:Daga ja jak na razie kombinuję jak mogę, żeby wycisnąć jak najwięcej skierowań, ale masakra z tym wszystkim. Te hormony są koszmarnie drogie, a stale trzeba je badać
A ja się nic nie poprawi, to najgorszy wydatek przede mną...klinika
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b930553243e.jpg
Jak Wam wieczór mija ?
U mnie tak...
Ja mam lepszy patent
Ja się żegnam kochane do jutra lofciam was i życzę owocnych starań i pekajacychpecherzykow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:08
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO