Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7062e4a300.jpg
Co myślicie? Owu nie było? 9,10,11,12,13 dc, ten ostatni jeszcze świeży dlatego wygląda trochę inaczej. Wszystkie negatywne, tak też zaznaczam na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:48
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Lili moja działka, bo pracuję u zarządcy nieruchomości
Przede wszystkim czy zarządca jest zarządem, czy macie swój zarząd w postaci właścicieli, bo to może ułatwić. Jakkolwiek by nie było, jako wspólnota możecie wystąpić z wnioskiem o zmianę firmy sprzątające lub np uchwałę, aby zadłużenie potrącać z wypłaty, ale skoro ona nie sprząta, to lepiej ją wywalić, wziąć inną firmę, a tą podać do komornika. Takie zadłużenia się normalnie ściąga. A przy okazji zmienić zarządcę skoro nie wykonuje swoich obowiązków. Jakbyś potrzebowała rady, to pisz
padł pomysł zmiany zarządcy z tytułu niegospodarności, ale co można zrobić, jak wszyscy znają się tam od 15 lat i każdy każdemu rączkę myje
mamy swój zarząd w postaci mieszkańców, ale... no właśnie, ale...
-
Cherry_Blossom wrote:Ja
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Luccecita wrote:AniaŁ123
mogłabyś przyjąć moje zaproszenie?
bo chciałam o coś zapytać na priv
Przyjęte -
LILITH.P wrote:padł pomysł zmiany zarządcy z tytułu niegospodarności, ale co można zrobić, jak wszyscy znają się tam od 15 lat i każdy każdemu rączkę myje
mamy swój zarząd w postaci mieszkańców, ale... no właśnie, ale...
Powiem Ci że mamy taką jedną wspólnote od 1,5 roku. Zarząd nas na siłę ściągnął bo już nie mógł znosić matactw poprzedniej firmy. Zadłużenie masakryczne, jakieś dziwne uzgodnienia, nie wiadomo o co chodzi. Budynek się sypał, zagrożenie życia bo nieszczelna wentylacja spalinowa przy gazie, a co było w księgowości..nie mogłam się w tym połapać poprzez pół roku, ludzie mieli błędne salda, nawet nie wiedzieli że mają zaległości. Dramat! Na początku ludzie nas chcieli zjeść. Ale udało się wyjść na prostą i się przyzwyczaili.
Do rewolucji potrzebna jest jakaś mocna osoba, która podejmie trudne decyzję i nie boi się reakcji
Można też powoli podchodzić sąsiadów i zbierać podpisy. A gmina ma u Was zadłużenie? -
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7062e4a300.jpg
Co myślicie? Owu nie było? 9,10,11,12,13 dc, ten ostatni jeszcze świeży dlatego wygląda trochę inaczej. Wszystkie negatywne, tak też zaznaczam na wykresiea jeśli to sa allegrowskie testy to z tego co dziewczyny pisały to bardzo przekłamują
bez usg to zawsze sobie możemy gdybac
Ja zrezygnowałam z testów w tym miesiącu... z resztą testy pozytywne a owu nie bylo
-
Tuliska wrote:Niby negatywy, ale nigdy nic kochana nie wiadomo
a jeśli to sa allegrowskie testy to z tego co dziewczyny pisały to bardzo przekłamują
bez usg to zawsze sobie możemy gdybac
Ja zrezygnowałam z testów w tym miesiącu... z resztą testy pozytywne a owu nie bylo
Nie, to są z apteki, które zawsze stosowałam i owu pokazywały. Więc teraz nawet hormonu odpowiedzialnego za owu nie było najwidoczniej.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Nie, to są z apteki, które zawsze stosowałam i owu pokazywały. Więc teraz nawet hormonu odpowiedzialnego za owu nie było najwidoczniej.
przyszły miesiąc będzie nasz! :*
-
Cherry tak jak Tulis pisze teraz w twoim ciele wygląda tak :
Wiec luz wszystko wróci do normy daj hormonom dojść do ładuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 13:37
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Ja tez bralam jak coś
a czym się różni luteina a duphason? wiem że duphason jest doustnym progesteronem bo brałam a luteina chyba jest dużo lepsza ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kochane a macie jakiś pomysł znów bolą mnie piersi ... hmm dlaczego mogą boleć piersi ? praktycznie non stop nie jest to ból bardzo dokuczliwy raz czuję bardziej raz mniej najdziwniejsze to że nawet w 1 fazie cyklu bolą .. prolaktynę robiłam w zeszłym cyklu bo myślałam że to może od prolaktyny .. ma któraś tak ???27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:a czym się różni luteina a duphason? wiem że duphason jest doustnym progesteronem bo brałam a luteina chyba jest dużo lepsza ??
duphaston jest sztucznym progesteronem, nie podwyższa wyniku naturalnego podczas badania krwiczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:duphaston jest sztucznym progesteronem, nie podwyższa wyniku naturalnego podczas badania krwi
yhy .. a działanie takie samo ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity