Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki, dawno mnie tu nie było bo dałam na luzzz i nie kontroluję się juz tak bardzo jak wcześniej. Wczoraj miałam dużo śluzu rozciągliwego i wieczorem poszaleliśmy
a co tam, może coś z tego będzie
Dzisiaj zaglądam tu do Was i oczom swym nie wierze że tyle zafasolkowanychmoje wielkie gratulacje dziewczynki. To tylko rodzi nadzieje że każdej z nas się na pewno uda, jedne troche wcześniej drugie troche później ale się uda
Ja dopiero piję kawkę bo wstałam przed 9tątakie małe dzisiaj wagary
Kim87, Szaron lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
Oj WisienkaAle wrzuciłaś nam pokusę
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
witajcie laseczki
ja wczoraj w południe wyjechałam do Bydzi, zebranie wspólnoty mieszkaniowej i takiego syfu dawno nie widziałam w żadnej wspólnocie... Masakra.
Stwierdziliśmy z mężem, że jak się skończy rodzina na swoim, sprzedajemy mieszkanie i spadamy...
Pani, która sprząta raz w miesiącu, a powinna 4 razy, ma zadłużenie na 5 tys. Płacimy jej za sprzątanie 550 zł netto. 5 klatek, z tego 2 klatki mają tylko 3 piętra. Na pytanie do zarządcy, czemu wypłacamy wynagrodzenie (umowa zlecenie co m-c), skoro Pani F. nie płaci za czynsz, nie usłyszeliśmy żadnej odp. A prawda jest taka, że panie to psiapsiółki... i sprawa jest nie do ruszenia...
A to tylko początek... -
LILITH.P wrote:witajcie laseczki
ja wczoraj w południe wyjechałam do Bydzi, zebranie wspólnoty mieszkaniowej i takiego syfu dawno nie widziałam w żadnej wspólnocie... Masakra.
Stwierdziliśmy z mężem, że jak się skończy rodzina na swoim, sprzedajemy mieszkanie i spadamy...
Pani, która sprząta raz w miesiącu, a powinna 4 razy, ma zadłużenie na 5 tys. Płacimy jej za sprzątanie 550 zł netto. 5 klatek, z tego 2 klatki mają tylko 3 piętra. Na pytanie do zarządcy, czemu wypłacamy wynagrodzenie (umowa zlecenie co m-c), skoro Pani F. nie płaci za czynsz, nie usłyszeliśmy żadnej odp. A prawda jest taka, że panie to psiapsiółki... i sprawa jest nie do ruszenia...
A to tylko początek...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Masakra ....
Pani jest na emeryturze i wynajmuje pokój w swoim mieszkaniu...studentom
także nie ma problemów finansowych, tylko za bardzo lubi hazard
46 mieszkań, z tego ok. 6 nie należy do wspólnoty, tylko np. do urzędu miasta, i zadłużenie na 44 tys. złWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 10:20
-
LILITH.P wrote:Pani jest na emeryturze i wynajmuje pokój w swoim mieszkaniu...studentom
także nie ma problemów finansowych, tylko za bardzo lubi hazard
46 mieszkań, z tego ok. 6 nie należy do wspólnoty, tylko np. do urzędu miasta, i zadłużenie na 44 tys. złMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Ja na chwile
Haj
Ja dzis krzaki bo mam młyn od samego rana - jutro lepiej nie bedzie
Szalenstwo totalne
Stres za stresemhorror
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czy jest tu ktoś kto stosowal lutine dopochwowo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:42
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
ullala hihi ;* takie smakołyki na dzień dobry27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:witajcie laseczki
A to tylko początek...
Lili moja działka, bo pracuję u zarządcy nieruchomości
Przede wszystkim czy zarządca jest zarządem, czy macie swój zarząd w postaci właścicieli, bo to może ułatwić. Jakkolwiek by nie było, jako wspólnota możecie wystąpić z wnioskiem o zmianę firmy sprzątające lub np uchwałę, aby zadłużenie potrącać z wypłaty, ale skoro ona nie sprząta, to lepiej ją wywalić, wziąć inną firmę, a tą podać do komornika. Takie zadłużenia się normalnie ściąga. A przy okazji zmienić zarządcę skoro nie wykonuje swoich obowiązków. Jakbyś potrzebowała rady, to pisz