Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:dziewczyny jak współżycie było we wtorek wieczór to mogę przyjąć dzisiejszy śluz jako naturalny ?
Kim87 wrote:Taaaak
Dzięki ;*
Kim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
dzień dobry !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35acf107c3fe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 08:27
daga_00, Violet146, 19Biedroneczka91, Bella_Bella lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czesc slicznotki
Witam się piątkowo:) Mój Fifek niestety chory... ;/ niania dziś nie może z nim zostać, do przedszkola go nie dam w takim stanie, wiec jedzie ze mna do moich rodziców a ja na obsługe bhp do szkoły akurat blisko mojej rodzinnej miejscowości...
Tulisia trzymaj się jakoś... ty mnie pewnie za bardzo nie kojarzysz, ale ja znam Twoją historię... tak naprawdę chyba żadna z dziewczyn, które nie straciły dziecka nie wie tak naprawdę co przeżywa niedoszła Mama... staraj się mysleć pozytywnie.. choć to nie łatwe.. już to kiedyś pisałam.. mam przyjaciółkę, która straciła ciąże w 12 tc... byłysmy razm na USG z tym, że ja byłam już w 16tc i poznałam płeć a u niej niestety serce przestało bić... teraz ma dwoje cudownych dzieci a jej babcia powiedziała wtedy, że musi uspokić umysł bo "dzieci przychodzą na świat nie wtedy kiedy my chcemy, ale wtedy kiedy one chcą." Syn tej mojej przyjaciółki urodził się równo rok w dniu 25.09 ... dokładnie rok po tym, jak dowiedziała się, że serce nie bije." Myślę, że Twója Córa czuwa tam nad Tobą i teraz już będzie wszystko dobrzeczarnulka24, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb105ff53924.png
Dzień dobry !
Kawki?
o kurczę co dzień to lepsze dupy hahaJa poproszę tej kawci ,,,
Zołza:) lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dzień dobry !
Kawki?
Siema ZołzitaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 08:32
Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry !
Kawki?
Boże, Zołza!!! Ale dajesz czadu:-P Taki piękny pan! A ja nie jem słodyczy;-) -
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Tulisiu ściskam Cię najmocniej na świecie
Też wczoraj przerobilam doła...
Wisienka<3 Kolejny nasz Mały, Biedny SmutasekPrzytulam :-*
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:To jest... Fit ciasteczko :p
Barrrdzo fitZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pytanie :
Zajście w ciążę przy depresji.
Ktoś się wypowie?
Możliwe?
hmmmm... jak zajdę to dam znać czy możliwehi hi
muszę w tym miechu wyluzować - staram się bardzo . zobaczymy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 08:57
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pytam poważnie
kurczę nie wiem, po 1 starcie byłam strasznie załamana w ogóle nie do życia a o dziwo udało mi się zajść od razu - ale czy ja miałam depresję to nie wiem nie byłam z tym u lekarza . po prostu miałąm chwilami doła , nic mnie nie cieszyło , zawsze jak uwielbiałam coś robić to robiłam tzw na siłę .. ale później zaszłam pozbierałam się do kupy !ale znów poroniłam nigdy nie sądziłam że zdarzy się to 2 raz i po II starcie mąż mnie bardzo wspierał ,, wiadomo czasami nawet i teraz mam czasem doła ale jak to mówią więcej luzu w d...
i tak o to właśnie w tym miesiącu staram się na więcej luzu w D...
nawet dziś 10 dzień cyklu powinnam testować a ja sobie zapomniałam i dopiero patrze na kalendarz a to już za rogiem owu powinna być idę do szafki a tam 4 testy i nie zamierzam kupować więcej w tym miesiącu ,, będzie co będzie w tamtym miesiącu robiłam i dupa wszystko pięknie ładnie a nie siadło .. więc trochę odpuszczamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 09:06
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
ale z tego co wiem to szybciej zachodzą w ciążę kobiety które wrzucają na luz , mniej się stresują , bo nie mają bariery tzw . psychicznej , dokładnie chodzi że w głowie .. bo czasem wszystko w porządku z ciałem tylko umysł blokuje nas. z tego co wiem że im bardziej się spinamy żeby być w ciąży tym coraz gorzej , , no ale łatwo się mówi jak miesiąc za miesiącem a tu lipa ,, '' jest też naprawdę dużo kobiet które umieją wrzucić na luz a mimo to ciąży brak '' więc myślę że my kobiety to że robimy testy , mierzymy temp to nie jest do końca złe , wydaje mi się że to wszystko jest cechą inwidualną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 09:19
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity