Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldi!! A ja Ci powiem, że będę dzisiaj pić Twoje zdrowie i za zielony poniedziałek!! Idę z dziewczynami się rozerwać i poświętować Dzień Kobietpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Grochówę i ja dzis robiłam i na jutro bedzie. Teraz na dzialeczce sie dotleniam z Tii i Ali. A jutro wędzenie nas czeka
Waldi ktoś musi być W ciąży Żeby paleczke przejąc. Pora na ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 17:21
-
Hej dziewczyny! Jestem na ovu od jakiegoś czasu, ale nie zawsze miałam chwilę, aby napisać. Jestem mamą prawie 3-letniego synka i tak w wakacje stwierdziliśmy z mężem, że w sumie można by po mału popracować nad rodzeństwem. I tak mamy marzec a u nas ani widu ani słychu. Jakoś w październiku coś mi się poprzestawiało z @, że miałam mega długi cykl w sumie zamaist 3 cykli miałam 2. Trochę się zdziwiłam, ale mieliśmy troche zamieszania więc pomyślałam, że może stres i rzeczywiście kolejny już był prawie o czasie czyli w 34 dniu. I kolejna @ jak się zaczęła spóźniać poszłam do lekarza i pod kątem ginekologicznym wszystko ok. Dostałam wytyczne, aby zrobić sobie tsh bo w pierwszej ciąży wyszło ze mam haishimoto i bralam euthyrox, ale po ciazy dwa razy robilam badania i wyszlo wszystko w normie. Natomiast z mezem kochalismy sie dzien przed owulacja (potwierdzona testem) i wydaje mi sie, ze gdyby bylo wszystyko ok, to w ciazy juz powinnam byc. A tu nic...posucha... W przyszlym tyg zrobie badania bo bylam przeziebiona i moze sie okaze czy to tu jest przyczyna. Czy, któraś z Was miała podobny problem. Staram się nie napinać z ciążą, ale ta ostatnia sytuacja dała mi dużo do myślenia.
-
katrin jak masz hashimoto to weź pod uwagę to że może Ci być ciężko zajść w ciąże... może powinnaś jednak zbadać tsh i ft 4... jak się ma hashimoto to są rzuty.. czasem jest super extra a potem jak dowali to się pozbierać nie można..Fabian Cyprian Tymuś
-
ja pierdziule Gaduaaa Ty cały cykl płodna jesteś Zabieraj chłopa do wyra i działaj działaj... i nie przestawaj
-
no dziwne ile już cykli z OF prowadziłaś? Zawsze temp mierzyłaś rtęciowym i w pochwie? Może jednak coś innego się zmieniło w zapisie w tym cyklu? Szyję też badałaś w poprzednich cyklach?
-
Hej dziewczyny ☺ Jakie testy owu polecacie ? Stosowałam kilka tych z allegro ale poczytałam o nich różne opinie i zastanawiam sie czy są wiarygodneOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Gizmo wrote:no dziwne ile już cykli z OF prowadziłaś? Zawsze temp mierzyłaś rtęciowym i w pochwie? Może jednak coś innego się zmieniło w zapisie w tym cyklu? Szyję też badałaś w poprzednich cyklach?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:Gaduaaa ja bym obstawiała u Ciebie owu 12-13dc. Być może dla systemu sam pomiar temp i śluz to za mało by wyznaczyć owu hmmm...Spróbuj może wpisać 12lub 13 dc wysokość szyjki ś/ś/o i wtedy może coś system wyznaczy.Fabian Cyprian Tymuś
-
A może Ty Kropka masz w środku już? Ta temp jest naprawdę wysoka i prawie na jednym poziomie się trzyma. Chyba tłumaczyć nie muszę, że krwawienie czasem i w ciązy występuje i jest mylone z okresem.
Pokombinuj jeszcze w zapisie w wykresie z tą wysokością szyjki w okolicach 12-13 dc. A nuż coś się zmieni i krecha się pokażeGaduaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam 26 lat, staramy się 9 miesięcy w tym cyklu nie przewidziałam, ze owulka wystąpi wcześniej,(looknijcie na mój wykres) wiec nie wiem czy mam szanse a jestem już taka nakręcona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:45
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
szanse są szkoda, że dzień przed owu nie było
-
Margaretka89 wrote:Dziewczyny mam pytanko. Wykupujecie wersje premium czy jesteście na szaro? Bo ja od paru dni jestem na szaro i depresji dostaje Jak radzicie? Kupić czy nie?
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A może Ty Kropka masz w środku już? Ta temp jest naprawdę wysoka i prawie na jednym poziomie się trzyma. Chyba tłumaczyć nie muszę, że krwawienie czasem i w ciązy występuje i jest mylone z okresem.
Pokombinuj jeszcze w zapisie w wykresie z tą wysokością szyjki w okolicach 12-13 dc. A nuż coś się zmieni i krecha się pokaże
właśnie od rana kombinuje i kombinuje zmieniam i chu* krechy jak nie było tak nie maeveli_na lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś