Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Kutwa.. Nie sprzedali mi luteiny... Kazali konsultoWac z lekarzem... Zajebiście..
A ja w dalszym ciągu widzę jak to coś się ze mnie wydobywa.. W skąpych ilościach..
I co dalej??
Ostatnio przed@ miałam ale zupełnie inne bo teraz jest więcej śluzu.. Są takie niteczki krwi albo taka czerwona poświata śluzu... Heh.
Kurde no... Mogli Ci sprzedać
-
No to mamy 1:5 Czyli Was posłucham i wykupie Wielkie dzięki za opinie
Waldziu a nie masz możliwości iśc do lekarza po recepte, albo na pogotowie? Sylwia też miała plamienia i przeszło. Nie denetwuj się kochana, bo nerwy mogą tu tylko zaszkodzić.Duśka;) lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kutwa.. Nie sprzedali mi luteiny... Kazali konsultoWac z lekarzem... Zajebiście..
A ja w dalszym ciągu widzę jak to coś się ze mnie wydobywa.. W skąpych ilościach..
I co dalej??
Ostatnio przed@ miałam ale zupełnie inne bo teraz jest więcej śluzu.. Są takie niteczki krwi albo taka czerwona poświata śluzu... Heh. -
Gaduaaa wrote:uwielbiam Cię hehe dzięki !!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To nie pokazuj bety tylko powiedz że podejrzewasz ciąże, niech zrobią badania i dadzą luteine. Albo jak masz możliwość to zrób test ciążowy (może już wyjdzie) i z nim idź.
-
Margaretka89 wrote:Beta wzrasta z dnia ma dzień, podobno na początku o 100%, czyli jak dziś masz 4 to jutro 8, potem 16 itd. Ale pewna nie jestem co do tego ile wzrasta ale napewno rośnie z dnia na dzień. A nie macie apteki 24h?
Mamy trochę aptek...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Jak pojedzie na Sor to albo odesla z kwitkiem do,domu albo na oddział poloza ja bym w okolicy od kogoś probowala wykombinować luteine. Albo w innej aptece probowac
Nie wiem czy w ogóle jej gdziekolwiek sprzedadzą jak nie ma recepty, chyba że po znajomości. Ja kiedyś próbowałam kupić jakiś lek bez recepty i nigdzie mi nie sprzedali Albo do lekarza, jak jeszcze przyjmuje, albo zrobić test sikany i wtedy coś myśleć. Lepiej dmuchać na zimne.