Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniu już wiem ovarin ma dodatkowo witaminę D, B6 i B12 i kwas pantonenowy. Inozytolu w dziennej dawce jest 2200 jedn. A w tych pozostałych 2000 w jednej saszetce, ale dziewczyny piją podobno nawet po dwie... mnie sam fakt picia czegoś przerazal
wolę tabletki stanowczo
-
Mania84 wrote:mnie lekarz wczoraj przepisała i kazał mi brac miedzy 17 a 26 dc
Myślicie że to cos pomorzeja mam nieregularne sie muszę wiedziec kiedy owu żeby jej nie zahamować
A może pomóc przy zagniezdzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 09:57
-
Dzien dobry Wam. Czekam na @. Niby to mial byc miesiac odpoczynku chociaz gdzies w glowie ciagle tlukla sie mysl o ciazy. Dzisiejsza wiadomosc mnie dobila. Kolejna kolezanka z pracy w ciazy. Wszyscy moga tylko ja nie moge
dol na 10000000 metrow
-
Bella_Bella wrote:Fizycznie już lepiej, tęsknię za
... Brakuje mi bliskości w obecnym czasie
Zaczynam robić coś dla siebie, dzisiaj pazurki, w niedzielę fryzjer. No i chce parę kg mniej. Czasem miewam wieczorne kryzysy jak patrzę na inne ciążę ale myślę, że każda z nas tego doświadczyła.mnie ostatnio smutek minął ale złość potworna ze mnie aż bila... wszystko mnie denerwowalo a szczególnie ciążę kumpelek... wrrrrr bylam zła na wszystko i na wszystkich... dziś trochę lepiej
-
Trzymajcie dziś kciuki za mnie egzamin na prawko 4
Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hellou!
Widziałam że serwujecie coraz to lepsze propozycje kawy, no i postanowiłam się pojawićines., 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
wvmvw wrote:Dzien dobry Wam. Czekam na @. Niby to mial byc miesiac odpoczynku chociaz gdzies w glowie ciagle tlukla sie mysl o ciazy. Dzisiejsza wiadomosc mnie dobila. Kolejna kolezanka z pracy w ciazy. Wszyscy moga tylko ja nie moge
dol na 10000000 metrow
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Podpowiecie mi bo zawsze mam z tym problem jakie badania wykonac w 4-5 dniu cyklu i 7 dni po owu? Zrobie sobie komplet wynikow (robilam 2 miesiace temu bylo ok) i pojde z nimi do lekarza miesiac sie czeka na wizyte to akurat. Moze cos poradzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 10:10
-
Dziewuszki które biorą Bronka proszę o odbiór
Aniu Ty chyba łykasz ciagle prawda?
Mam pytanie... wcześniej w szczęśliwym cyklu brałam tylko 3 tygodnie a teraz mam problem... dziś mój 11 dpo chyba a mi zawsze przed @ piersi dawały w kość... A teraz dość że ich nie ma () to nie czuję ich zupełnie... czy ja czasami całkiem prolaktyny sobie nie zbilam ??? Buuu nie biorę źle, biorę tez problem...
-
wvmvw wrote:Podpowiecie mi bo zawsze mam z tym problem jakie badania wykonac w 4-5 dniu cyklu i 7 dni po owu? Zrobie sobie komplet wynikow (robilam 2 miesiace temu bylo ok) i pojde z nimi do lekarza miesiac sie czeka na wizyte to akurat. Moze cos poradzi...
-
Cherry_Blossom wrote:Kochana spojrzałam na wykres i obiecująco to wygląda. Trzymam bardzo mocno kciuki!
Och miło to słyszeć, ale boję się jak cholera... Ale bym kur...płakała że szczęścia, ale ja mam słabe przeczucie, chociaż dziś miałam piękny sen, że zobaczyłam na teście 2 krechy... Oby sen się spełnił...
-
Tuliska wrote:A dwa miesiące temu hormony robiłaś?
emidomi lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dziewuszki które biorą Bronka proszę o odbiór
Aniu Ty chyba łykasz ciagle prawda?
Mam pytanie... wcześniej w szczęśliwym cyklu brałam tylko 3 tygodnie a teraz mam problem... dziś mój 11 dpo chyba a mi zawsze przed @ piersi dawały w kość... A teraz dość że ich nie ma () to nie czuję ich zupełnie... czy ja czasami całkiem prolaktyny sobie nie zbilam ??? Buuu nie biorę źle, biorę tez problem...