Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:No patrz Kimis gdyby to nie blondynka była to byłabym to idealna ja w ostatnim tygodniu z uczuciami do swoich przyjaciółek
ju ar not elołn darling
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:nie wiem, skąd się tacy ludzie biorą, ale... mam dzisiaj taką mega małą satysfakcję...
i dlatego wielu znajomym nic o ciąży nie mówię, bo jak coś się stanie złego, wielu powie "dobrze im tak"!
Dlatego w sumie nan kiepsko, bo u mnie w pracy no nie da się ukryć. Jutro wracam i już słyszę te pytania...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Luuuz - ja zdawałam 5 razy
Na jednym z egazminów facet kazał mi zaparkować prostopadle przodem. Zaparkowałam. Akurat miejsce było przy kościele. No i on otwiera drzwi i mówi ze nie moze wyjść - na co ja mówie że ale ja moge
No i on do mnie z tekstem a jak teściową do kościoła trzeba bedzie zawieźć to jak ona wysiądzie ? Na co ja mówie - to ją wysadzę i pojadę zaparkować. Na co on mówi no ok ale ja nadal wyjść nie moge - na co ja już tam mega poirytowana...trzeba było tyle nie żreć to by Pan wyszedł - ooooo jak sie wsciekłoczywiście oblałam
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Tuliska wrote:Ja zdałam za czwartym razem, po czteroletniej przerwie
Tuliska lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Cherry_Blossom wrote:Dlatego w sumie nan kiepsko, bo u mnie w pracy no nie da się ukryć. Jutro wracam i już słyszę te pytania...
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:korzystaj korzystaj, ja nie dość, że mnie od kawy odrzuciło to jeszcze mam posuche i od 3 tygodni embargo na seks
także tego tylko patrzenie zostało
co drugi dzien ciezko to wytrzymac:)
ale czego sie nie robi dla Fasolci:) a kawa bleee:) w ogole wszystko jest bleee. Tylko marchewki i jablka rządzą
Parsleyek wrote:Hellou!
Widziałam że serwujecie coraz to lepsze propozycje kawy, no i postanowiłam się pojawić
LILITH.P wrote:Ale mi dzisiaj moja ulubiona znajoma "dowaliła" (AniaŁ na pewno pamięta, która/jaka, jak i kilka dziewczyn)... Walczy z nadżerką i zapytała mnie, jak u mnie sprawy jajnikowo-maciczne... więc odpisałam, ze jakiś czas temu byłam u ginekologa na usg, na przeglądzie i wszystko ok i co zobaczyłam w sms'ie...
"a ciąży jak nie ma, tak nie ma... to już lepiej mieć nadżerkę i dziecko" WTF????
o moim stanie nic nie wie i w sumie... heh
Cherry_Blossom wrote:Dlatego w sumie nan kiepsko, bo u mnie w pracy no nie da się ukryć. Jutro wracam i już słyszę te pytania...
no tak... ale wiesz, wszytko zależy od ludzi. Nie każda baba to franca, która wbije Ci nóż w plecy.
Kim proponuje dobre rozwiązanie, nie chcesz rozmawiać, masz do tego prawo!Cherry_Blossom lubi tę wiadomość