Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A co ! A jak ! No grubas będzie mi tu mówił że on biedny drzwi nie może otworzyć - no dietka - na dietke powinien iść
Jak mu nie wstyd! -
Jeszcze 40 minut i uciekam do domeczku! Już nie mogę tu wysiedzieć. Leje jak z cebra, zzzino, trzeba się bujać autobusem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:19
-
LILITH.P wrote:za szybko to nie nastąpi, czekamy na koniec 1 trymestru, a to daleka droga
edit: pewnie będzie zła, bo tak późno jej powiem, a ona przecież powiedziała mi po 1 pozytywnym teście, zanim poszła do ginekologa...
najbardziej zaskoczyła mnie moja Przyjaciółka, ale wiecie, taka Przyjaciółka, że wszystko praktycznie bylibyście dla niej zrobić... znamy się praktycznie 20 lat, przyjaźnimy pewnie z 15-16... 3 dni po pozytywnym teście zadzwoniła do mnie (mieszka w Hiszpanii) z tekstem " myślałam wczoraj o Tobie, że jesteś w ciąży, jesteś????". Rozryczałam się praktycznie..AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
wvmvw wrote:I to chyba najsensowniejsze rozwiazanie bedzie bo nie moge przez prawie dwa miesiace siedziec jak na bombie.... Mial byc miesiac przerwy ale bedzie wiecej. Ktos na gorze tak chcial musze sie jakos z tego wku*wu otrzasnac i zyc bo nie przespie dwoch miesiecy
. Moze w tym czasie jakies menu nam zdrowsze wprowadze bo ostatnio to cos licho sie odzywiamy moze zrzuce kilka kilogramow
.
-
Kim87 wrote:A ja już weekend:) i pogoda w miarę jest lalalalalalalaaa;)
Zazdroszczę, przede wszystkim tej pogody, bo weekend za 35 minut -
AniaŁ123 wrote:Jeszcze 40 minut i uciekam do domeczku! Już nie mogę tu wysiedzieć. Leje jak z cebra, zzzino, trzeba się bujać autobusem
Ja Ci mówie - herbatka z malinami u mnie dla Ciebie czekaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Wisnia tak jak mówiłam powiedz ze nie chcesz gadać. Choć to czasem pomaga bejbe. U mnie kilka osób z pracy wiedziało i się okazało ze duża z nich cześć przeszła to co ja. Dały mi kobitki wsparcie i nadzieje bo każda z nich dochowala się kilkoro dzieciaczków.
U mojego męża znów wiedział jego przełożony i się okazało ze jego żona 3 razy poronila na różnych etapach ciąży. A ma dwoch synów.
Nic na siłę . Jak nie chcesz to stanowczo powiedz ze nie chcesz gadać koniec kroka a jak będziesz gotowa o tym mówić to dasz znać i juz.
A jak będzie jakis nachalny dziad bądź baba to powiedz aby się odpergoliłCherry_Blossom, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:U mnie tak hmmm...pokapuje coś z nieba ale szaro i nieprzyjemnie jest na zewnątrz.
Ja Ci mówie - herbatka z malinami u mnie dla Ciebie czeka
Bardzo chętnie bym skorzystała, tylko trochę dalekoEwentualnie mogę się przesiąść poczęstować herbatą online
Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:do tej pory się zastanawiam
Ale wiesz - co moje to moje
Ubaw miałam po pachy
Odważna jesteśnam instruktorzy mowili żeby absolutnie nie podskakiwać do egzaminatorów, bo to jest jedna mafia i później może być problem ze zdaniem w kolejnym terminie.
-
AniaŁ123 wrote:Odważna jesteś
nam instruktorzy mowili żeby absolutnie nie podskakiwać do egzaminatorów, bo to jest jedna mafia i później może być problem ze zdaniem w kolejnym terminie.
- ale tak czy siak udało sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:35
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja tego nie słyszałam - ja w nerwach potrafie czasami coś palnąć bez zastanowienia i o to był jeden z kilkunastu przypadków
- ale tak czy siak udało sie
Pączek, Cherry_Blossom, EmiKa lubią tę wiadomość