Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:Hej dziewczyny. Plamienia niestety nie ustaly... Jadę dzis na 18:40 do gina po receptę na luteine i doopka. Modlę się żeby po tym przeszło. Kurcze myślałam że jak już się uda zajść w ciążę to z górki będzie... Niestety lekko nie jest czy jest ktoś, komu luteina lub dooopek pomógł przy plamieniu?
trzymaj się Kochana!! -
Kim87 wrote:Pamiętaj nigdy nie przepraszaj za szczerość. Skoro ktoś nie umie odróżnić jej od bycia chamskim czy złośliwym to jego sprawa
widać inteligencja ci nie dorównuje.
Złośliwa jestem - óżnie to odbierają ludzie ale tak jak mówisz - ich problem
A do tego Mój men mówi o mnie że czasami zachowuje się jak Elwirka
Dla przykładu filmikw szczególności jak ona mówi uuuuu puppy
https://www.youtube.com/watch?v=LAlQoei16AMWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 17:25
Kim87 lubi tę wiadomość
-
ewa231 wrote:Hej dziewczyny. Plamienia niestety nie ustaly... Jadę dzis na 18:40 do gina po receptę na luteine i doopka. Modlę się żeby po tym przeszło. Kurcze myślałam że jak już się uda zajść w ciążę to z górki będzie... Niestety lekko nie jest czy jest ktoś, komu luteina lub dooopek pomógł przy plamieniu?
Bedzie dobrze !
Ja nie brałam tego więc nie wiem -
Ja brałam, plamienia nie ustały na 100% bo miałam krwiaka ale się zmniejszyły. No i przy plamieniach każą leżeć jak najwięcej, tylko do toalety wolno mi było. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej :* -
Hej dziewczyny
Ja dziś byłam na dwóch rozmowach o pracę, bo jestem wykończona moimi ciągłymi nockami i spaniem po 4-5h.
3 dzień jestem na doopku, od wczoraj tak mnie brzuch boli, że chodziłam po ścianach niemalże i ciekawa jestem czy to efekt uboczny duphastonu czy zbieg okoliczności i owu była
Test owulacyjny dzisiaj był jaśniejszy niż wczoraj, ale zrobiłam go 2h wcześniej... Pozostaje czekać...
Jeszcze się wściekłam, bo nie chcieli mi przyjąć butów w sklepie, bo kobita wmawiała mi w żywe oczy, że są używane, mimo, że miałam je na nogach łącznie przez godzinę i to tylko w domu...
Aa, no i umówiłam mojego w środę na badanie nasienia. Sam się upomniał o toWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 18:24