Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:haj
myślałam dzisiaj o Tobie
Wywołałaś myślami pietruszke z ogródkaBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
wvmvw wrote:No robilam bylo ok ale z wynikami u gina nie bylam zrobilam je tak sama dla siebie. Chce isc i miec jakas podkladke bo czuje ze mnie odesle wlasnie do zrobienia wynikow a tak to go ubiegne...
jak robiłaś 2 m-ce temu i było ok, to nie powinny się zmienić
-
wvmvw wrote:No robilam bylo ok ale z wynikami u gina nie bylam zrobilam je tak sama dla siebie. Chce isc i miec jakas podkladke bo czuje ze mnie odesle wlasnie do zrobienia wynikow a tak to go ubiegne...
Ja mam zamiar teraz w nowym cyklu zrobić: lh, fsh i estradiol. Do tego możesz dołożyć hormony tarczycy. I prolaktyne.
Choć co z tą prolaktyną to do końca nie wiem w którym dniu powinno się ją robić, bo słyszałam różne info29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja mam zamiar teraz w nowym cyklu zrobić: lh, fsh i estradiol. Do tego możesz dołożyć hormony tarczycy. I prolaktyne.
Choć co z tą prolaktyną to do końca nie wiem w którym dniu powinno się ją robić, bo słyszałam różne infoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 10:38
-
LILITH.P wrote:Aniu... ale mi narobiłaś smaka na kapustę kiszoną
dobrze, że mam zapas w Gda, mam własnąmamy po dziadkach kawałek ziemi w kuj.-pom. i sadzimy warzywka, w tym kapuchę, po czym kisimy w ogromnych ilościach
ogórki już pożarłam...
ale mam smaka na kiszonki ostatnio i grejpfruty
bry wszystkim!
Lili dobrze że masz smaka na zdrowe rzeczy -
AniaŁ123 wrote:Lili dobrze że masz smaka na zdrowe rzeczy
ostatnio mnie gorzka czekolada skusiła, nie wiem, w sumie czemu, bo za gorzką nie przepadam, a miałam taką 70%... zjadłam 2 kosteczki i tak zemdliło, że zagryzłam ogórkami kiszonymiBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dziewuszki które biorą Bronka proszę o odbiór
Aniu Ty chyba łykasz ciagle prawda?
Mam pytanie... wcześniej w szczęśliwym cyklu brałam tylko 3 tygodnie a teraz mam problem... dziś mój 11 dpo chyba a mi zawsze przed @ piersi dawały w kość... A teraz dość że ich nie ma () to nie czuję ich zupełnie... czy ja czasami całkiem prolaktyny sobie nie zbilam ??? Buuu nie biorę źle, biorę tez problem...
Obecnie nie łykam, bo moja nowa gin kazała na razie wszystko odstawić, chociaż mój ostatni wynik prolaktyny był bardzo ładny bez bromka
Ale wracając do tematu, też tak miałam, zawsze przed @ bolały mnie piersi, czasami tak że dotknąć się nie dało, a na bromku całkowicie przeszłonie wiem czy to świadczyło o zbyt mocnym zbiciu, ale podobało mi się to
-
LILITH.P wrote:
ostatnio mnie gorzka czekolada skusiła, nie wiem, w sumie czemu, bo za gorzką nie przepadam, a miałam taką 70%... zjadłam 2 kosteczki i tak zemdliło, że zagryzłam ogórkami kiszonymi
To też bardzo zdrowo -
Violet146 wrote:Powodzenia ja zdaje za miesiąc...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
AniaŁ123 wrote:Obecnie nie łykam, bo moja nowa gin kazała na razie wszystko odstawić, chociaż mój ostatni wynik prolaktyny był bardzo ładny bez bromka
Ale wracając do tematu, też tak miałam, zawsze przed @ bolały mnie piersi, czasami tak że dotknąć się nie dało, a na bromku całkowicie przeszłonie wiem czy to świadczyło o zbyt mocnym zbiciu, ale podobało mi się to
a teraz bidaaaa aż piszczy
-
Mnie już to powoli dobija i wkur... Ze już 3 razy się nie udało07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Ale mi dzisiaj moja ulubiona znajoma "dowaliła" (AniaŁ na pewno pamięta, która/jaka, jak i kilka dziewczyn)... Walczy z nadżerką i zapytała mnie, jak u mnie sprawy jajnikowo-maciczne... więc odpisałam, ze jakiś czas temu byłam u ginekologa na usg, na przeglądzie i wszystko ok i co zobaczyłam w sms'ie...
"a ciąży jak nie ma, tak nie ma... to już lepiej mieć nadżerkę i dziecko" WTF????
o moim stanie nic nie wie i w sumie... heh -
worldbyme wrote:Mnie już to powoli dobija i wkur... Ze już 3 razy się nie udało
Na jednym z egazminów facet kazał mi zaparkować prostopadle przodem. Zaparkowałam. Akurat miejsce było przy kościele. No i on otwiera drzwi i mówi ze nie moze wyjść - na co ja mówie że ale ja moge
No i on do mnie z tekstem a jak teściową do kościoła trzeba bedzie zawieźć to jak ona wysiądzie ? Na co ja mówie - to ją wysadzę i pojadę zaparkować. Na co on mówi no ok ale ja nadal wyjść nie moge - na co ja już tam mega poirytowana...trzeba było tyle nie żreć to by Pan wyszedł - ooooo jak sie wsciekłoczywiście oblałam
emidomi, EmiKa lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Ale mi dzisiaj moja ulubiona znajoma "dowaliła" (AniaŁ na pewno pamięta, która/jaka, jak i kilka dziewczyn)... Walczy z nadżerką i zapytała mnie, jak u mnie sprawy jajnikowo-maciczne... więc odpisałam, ze jakiś czas temu byłam u ginekologa na usg, na przeglądzie i wszystko ok i co zobaczyłam w sms'ie...
"a ciąży jak nie ma, tak nie ma... to już lepiej mieć nadżerkę i dziecko" WTF????
o moim stanie nic nie wie i w sumie... heh
WTF ?!
Ale przyjemna - ale milusio - ja też mam kilka takich "Życzliwych" -
LILITH.P wrote:Ale mi dzisiaj moja ulubiona znajoma "dowaliła" (AniaŁ na pewno pamięta, która/jaka, jak i kilka dziewczyn)... Walczy z nadżerką i zapytała mnie, jak u mnie sprawy jajnikowo-maciczne... więc odpisałam, ze jakiś czas temu byłam u ginekologa na usg, na przeglądzie i wszystko ok i co zobaczyłam w sms'ie...
o moim stanie nic nie wie i w sumie... heh
Pączek, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
o moim stanie nic nie wie i w sumie... hehCherry_Blossom, Pączek, emidomi, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO