Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:pamiętam, pamiętam!!
-
Mania84 wrote:Cześc dziewczyn
byłam wczoraj u gina przepisał mi duphoston, kwas foliowy 5 mg, no i pije jeszcze inofolic
Pytanie :
1. czy inofolic, infofen albo ovarin to to samo bo najtaniej wychodzi ovarin, a nie chiałabym przepłacać jeżeli ma to podobny sklad
2. czy mogę do tego wszystkiegi pic zioła ojca sroki nr 3
INF. staram się o 2 maluszka no i nie wychodzi,
- od tygodnia mam takie palmienia, plyn taki brązowy, a okres mam mieć dopiero za tydzień ( lekarz mowi ze to może oznaczac niski progesteron) czy któraś z was tak miała ???
- jajniki ok, mam przodozgięcie macicy, pobrał mi cytologię no i staramy się
macie jakies rady
co z tymi ziołami pije ktoś łącznie z duphostonem ?
Co do plamień tak to najprawdopodobniej niski prog dostałaś dupka wiec powinno pomóc. Ja w ciąży bralalm progesteron bo plamilam
Zioła nie zaszkodzą moim zdaniem. To rzeczy indywidualna. Jak zaczniesz obserwować coś niepokojącego to je odstaw.
PowodzeniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Lilitku jak tam samopoczucie bejbe ?
dobrze
troszkę człowiek bardziej śpiący, obolały czasami - piersi mam tak obolałe, że budzę się w nocy, gdy zmieniam bok do spaniatroszkę lub bardziej mdli, ale to taki czas
najważniejsze, żeby bobo dobrze rosło -
Ania no właśnie tak myślę, że tek skok dziś spowodowany infekcją i myślę czy nie dać ignorowania temp... albo zostawię jak jest tylko nie wiem gdzie wpisać na wykresie katar?
Edit:
Ok, znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 09:47
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
byłam wczoraj u gina przepisał mi duphoston, kwas foliowy 5 mg, no i pije jeszcze inofolic
Pytanie :
1. czy inofolic, infofen albo ovarin to to samo bo najtaniej wychodzi ovarin, a nie chiałabym przepłacać jeżeli ma to podobny sklad
- od tygodnia mam takie palmienia, plyn taki brązowy, a okres mam mieć dopiero za tydzień ( lekarz mowi ze to może oznaczac niski progesteron) czy któraś z was tak miała ???
Ja ustosunkuje się do preparatów typu infolic... Piłam inofem, ok. 2-3 cykle. Był dla mnie najtańszym odpowiednikiem, za 60 saszetek płaciłam ok. 52 zł. Ovarin jest tańszy, ale wg zaleceń producenta...bierzesz 2 tabletki dziennie - więc opakowanie starcza na 1 miesiąc.
Zbadaj poziom progesteronu 6-8 dni po owulacji. Będziesz wiedzieć, jak sprawa wygląda. Dodatkowo, jak bierzesz duphaston, możesz zrobić to przyjmując ten specyfik, bo nie wpływa na poziom naturalnego progesteronu.
który to Twoj cs??
-
Justyś91 wrote:strasznie się boję żę to może być @
nawet mojemu już nic nie napominam o tym bo on już chodzi jak obłąkany i co trochę się mnie pyta czy mamy już dzidzie w brzuszku
on bardziej się nakręca niż ja
a ja się stresuje tym ze znowu mogło nie wyjść
To się kochana nie denerwuj, jeszcze wszystko możliwe, wiem, że to nie jest łatwe bo sama się trochę denerwuje- za 3 dni się dowiem czy się udało czy znowu porażka, ale co zrobić...Musimy się jakoś trzymać...Trzymajmy kciuki -
Justyś91 wrote:Witam się dziewczynki
Dawno mnie tutaj nie było nie wiem czy jeszcze mnie pmiętacie
Postawiłam na LWD i dlatego się tutaj nie pojawiam tak często
co u Was w ogóle słychać mamy jakieś fasoleczki w tym miesiącu ????
buziam wszystkie i każdą z osobna :*
Hej Laska
Ja też staram sie miec LWDZobaczymy co mi z tego wyjdzie
-
Pytanie :
2. czy mogę do tego wszystkiegi pic zioła ojca sroki nr 3
INF. staram się o 2 maluszka no i nie wychodzi,
- jajniki ok, mam przodozgięcie macicy, pobrał mi cytologię no i staramy się
macie jakies rady
co z tymi ziołami pije ktoś łącznie z duphostonem ?
MANIU ja mogę tylko coś o ovarinie powiedzieć... już trochę opakowań zjadłam. Różnią się tym że inofem i inofolic zawierają tylko inozytol i kwas foliowy a ovarin jeszcze inne witaminy jakieś... nie wiem czy wychodzi taniej, bo tamte specyfiki poje się po jednej saszetce z tego co wiem a ovarin dwie tabletki dziennie. Ovarin jednak ma trochę mniej tego inozytolu chyba... nie pamiętam dokładnie już jak to było... tyle wiem -
Cherry_Blossom wrote:Bello jak się czujesz?
Fizycznie już lepiej, tęsknię za... Brakuje mi bliskości w obecnym czasie
Zaczynam robić coś dla siebie, dzisiaj pazurki, w niedzielę fryzjer. No i chce parę kg mniej. Czasem miewam wieczorne kryzysy jak patrzę na inne ciążę ale myślę, że każda z nas tego doświadczyła. -
Violet146 wrote:To się kochana nie denerwuj, jeszcze wszystko możliwe, wiem, że to nie jest łatwe bo sama się trochę denerwuje- za 3 dni się dowiem czy się udało czy znowu porażka, ale co zrobić...Musimy się jakoś trzymać...Trzymajmy kciuki
Kochana spojrzałam na wykres i obiecująco to wygląda. Trzymam bardzo mocno kciuki!Violet146 lubi tę wiadomość
mama:
-
Bella_Bella wrote:Fizycznie już lepiej, tęsknię za
... Brakuje mi bliskości w obecnym czasie
Zaczynam robić coś dla siebie, dzisiaj pazurki, w niedzielę fryzjer. No i chce parę kg mniej. Czasem miewam wieczorne kryzysy jak patrzę na inne ciążę ale myślę, że każda z nas tego doświadczyła.
Rozumiem Skarbie...
Uwierz, że będzie lepiej!
mama: