Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Faza lutealna ma wynosić między 10 do 16 dni. Jest u ciebie ok
Gdzieś przeczytałam że powinna być stała. Kur... Te internety mnie wykonczą.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
a u mnie sytuacja wyglada tak. dzis 28 dc. (mam 30dniowe) zrobilam test o czulosci 25 i fakt ,ze nie z porannego moczu tylko popoludniu i negatyw. w ogole nawet cien cienia. a pewnie juz by byl? owu byla z moich obserwacji 16/17 dzien . czuje sie typowo na @ . bol krzyza, nerwowa. senna . no nic. czekam na @ ktora ma przyjsc w sobote i zaczynam nowy cykl
-
anet90 wrote:a u mnie sytuacja wyglada tak. dzis 28 dc. (mam 30dniowe) zrobilam test o czulosci 25 i fakt ,ze nie z porannego moczu tylko popoludniu i negatyw. w ogole nawet cien cienia. a pewnie juz by byl? owu byla z moich obserwacji 16/17 dzien . czuje sie typowo na @ . bol krzyza, nerwowa. senna . no nic. czekam na @ ktora ma przyjsc w sobote i zaczynam nowy cykl
wiem że banał ale im więcej się nakrecamy tym większe zaś rozczarowanie
a z tego co dzioszki tu wiedzą doskonale warto odpuścić ale nikt tu nie potrafi odpowiedzieć jak to zrobić hehe
bo my takie cwaniary tylko w języku jesteśmy hehe :*
-
anet90 wrote:a u mnie sytuacja wyglada tak. dzis 28 dc. (mam 30dniowe) zrobilam test o czulosci 25 i fakt ,ze nie z porannego moczu tylko popoludniu i negatyw. w ogole nawet cien cienia. a pewnie juz by byl? owu byla z moich obserwacji 16/17 dzien . czuje sie typowo na @ . bol krzyza, nerwowa. senna . no nic. czekam na @ ktora ma przyjsc w sobote i zaczynam nowy cykl
Anet spokojnie, tyyyylko spokojnie!Co ma być to będzie. Głęboki wdech i wydech
Na test mogło być za wcześnie, ale tego się dowiesz dopiero za kilka dni :*
-
Tuliska wrote:Z doświadczenia powiem Ci tak kochana, na dwoje babka włożyła
wiem że banał ale im więcej się nakrecamy tym większe zaś rozczarowanie
a z tego co dzioszki tu wiedzą doskonale warto odpuścić ale nikt tu nie potrafi odpowiedzieć jak to zrobić hehe
bo my takie cwaniary tylko w języku jesteśmy hehe :*
Haha!!! Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
Chociaż w moim wypadku było tak, że musiałam zaliczyć głęboki dołek z powodu rozczarowania, a jak się z niego wyłoniłam, to dostałam do pakietu LWDTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Haha!!! Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
Chociaż w moim wypadku było tak, że musiałam zaliczyć głęboki dołek z powodu rozczarowania, a jak się z niego wyłoniłam, to dostałam do pakietu LWD
Haaaa Aniu ja jestem w dołku podkopana gdzieś na poziomie Chin więc jak wystrzele to prosto w sufit z tym luzem, aż guza sobie nabije
-
Tuliska wrote:Haaaa Aniu ja jestem w dołku podkopana gdzieś na poziomie Chin więc jak wystrzele to prosto w sufit z tym luzem, aż guza sobie nabije
TulisiaNa siłę z dołku też się nie da wyjść, trzeba sobie dać czas i nie wymagać od siebie cudów. Nie przeżyłam tego co Ty Kochana, dlatego Tobie jest znacznie trudniej, ale zobaczysz że też się uda.
Tuliska lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Panion
może kawki?
Cherry_Blossom, AniaŁ123, Kim87, Pączek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
AniaŁ123 wrote:Tulisia
Na siłę z dołku też się nie da wyjść, trzeba sobie dać czas i nie wymagać od siebie cudów. Nie przeżyłam tego co Ty Kochana, dlatego Tobie jest znacznie trudniej, ale zobaczysz że też się uda.
-
Cherry_Blossom wrote:Ja się zastanawiam czy nie bierze mnie jakaś choroba, bo mi skoczyła temperatura do góry. Pewnie tak, bo czuję gardło
Wisienka uważaj na siebie. Może to jeszcze nic przesądzonego, ja ostatnio wcinam kiszoną kapustę, żeby się naładować witaminką C, Tobie też polecam