Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:A to jest myśl
Szybko zajadę do Warszawy, a później to już będę się grzać
A tak serio, to rozpadało się na dobre, wróciłam przemoczona. Mam nadzieję że się nie przeziębię.
Ja wlasnie 7km zrobiłam
Wracając wpadłam do rossmana, szampon, orzechy i moje kochane figi
Wracałam biegiem bo padało a w rękach zakupy - musiało to komicznie wygladacAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
hej laseczki, u mnie dziś 23dc i jakieś bóle w podbrzuszu i to takie drętwienie w podbrzuszu czy juz sama sobie uroiłam, nie wiem. Przeważnie miałam 28cykle choc ostatnio miałam az 36-dniowy, tyle że dużo stresu miałam w tamtym miesiącu.
Over wyznaczył mi @ na dzień 26.10 ale jak nie dostane @ to zatestuje w przyszły piątek. Ciekawe czy w tym cyklu mi się udało, w końcu miałam zarąbisty luz i inne podejście niz wcześniej.35 lat, 2 ciąża -
Hej dziewczyny - wróciłam dziś z pierwszej wizyty u lekarza. Wszystko wygląda bardzo dobrze (nie zapeszać), mam wielką listę badań do zrobienia (np. serologia kiły?!) na za 4 tygodnie.
Objawów dalej brak poza bolesnymi trochę sutkami i mdłościami jak jestem głodna. Poza tym roznosi mnie energia i ciągle mi ciepłoLekarz zachował kamienną powagę, że on W OGÓLE nie jest zaskoczony że po 3 cyklach starań jestem w ciąży mimo Hashimoto i PCOS, że przecież się leczymy od dwóch lat ponad i po to mnie leczył żebym w ciążę gładko zaszła
Kurde uwielbiam go
Także ZARAŻAM Was, zachódźmy, miejmy cudownych lekarzy, którzy nas poskładają w razie czego do kupy; no i trzymam kciuki za nas wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 17:46
AniaŁ123, Pączek, stokrotka666, Evelin, Kim87, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Szaron wrote:Hej dziewczyny - wróciłam dziś z pierwszej wizyty u lekarza. Wszystko wygląda bardzo dobrze (nie zapeszać), mam wielką listę badań do zrobienia (np. serologia kiły?!) na za 4 tygodnie.
Objawów dalej brak poza bolesnymi trochę sutkami i mdłościami jak jestem głodna. Poza tym roznosi mnie energia i ciągle mi ciepłoLekarz zachował kamienną powagę, że on W OGÓLE nie jest zaskoczony że po 3 cyklach starań jestem w ciąży mimo Hashimoto i PCOS, że przecież się leczymy od dwóch lat ponad i po to mnie leczył żebym w ciążę gładko zaszła
Kurde uwielbiam go
Także ZARAŻAM Was, zachódźmy, miejmy cudownych lekarzy, którzy nas poskładają w razie czego do kupy; no i trzymam kciuki za nas wszystkie
Cudownie
Gratuluję
A długa listabadań to normaSzaron lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Szaron wrote:Hej dziewczyny - wróciłam dziś z pierwszej wizyty u lekarza. Wszystko wygląda bardzo dobrze (nie zapeszać), mam wielką listę badań do zrobienia (np. serologia kiły?!) na za 4 tygodnie.
Kurde uwielbiam go
SUPER!!! gratulacje!
Ja właśnie dzisiaj oddałam krew na kiłę, wirusowe zapalenie wątroby, grupę krwi i inne badziewia
Szaron lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No teraz na herbatke z malinami musisz przyjechac ! Imbiru na rozgrzanie Ci dołożę i bedzie ok
Ja wlasnie 7km zrobiłam
Wracałam biegiem bo padało a w rękach zakupy - musiało to komicznie wygladac
Dobra jesteś! Na takiej pogodzie...? Ja kurcze wyglądam za okno, ale słabiznaA taka zmotywowana nie jestem
-
Szaron gratulacje!!! Jak nie pójdzie mi z tą moją obecną ginką, to będę podkradać Twojego
Szaron, Evelin lubią tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:hej laseczki, u mnie dziś 23dc i jakieś bóle w podbrzuszu i to takie drętwienie w podbrzuszu czy juz sama sobie uroiłam, nie wiem. Przeważnie miałam 28cykle choc ostatnio miałam az 36-dniowy, tyle że dużo stresu miałam w tamtym miesiącu.
Over wyznaczył mi @ na dzień 26.10 ale jak nie dostane @ to zatestuje w przyszły piątek. Ciekawe czy w tym cyklu mi się udało, w końcu miałam zarąbisty luz i inne podejście niz wcześniej.
Magnolia trzymam kciuki, ale najlepiej spokojnie czekać i nie nastawiać się na nic, później lepsza niespodzianka -
AniaŁ123 wrote:Dobra jesteś! Na takiej pogodzie...? Ja kurcze wyglądam za okno, ale słabizna
A taka zmotywowana nie jestem
Ps. - napierdziela mnie podbrzuszeja nie wiem czy to bol owulacyjnych czy co - bo jakos tak dziwnie niedobrze mi/muli troszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 18:03
-
Kurde uwielbiam go
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:No teraz na herbatke z malinami musisz przyjechac ! Imbiru na rozgrzanie Ci dołożę i bedzie ok
Ja wlasnie 7km zrobiłam
Wracałam biegiem bo padało a w rękach zakupy - musiało to komicznie wygladacMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana u mnie leje tak ze jakbym nawet się zaparla to i tak ni da rady. Ale orbi zrobiony
Jak by mega lało to pewnie poszłabym na bieżnie.
Ojjj ja na orbi to uuuuu dawno nie byłam
Narazie mecze sie z brzuchemnie wiem co mi jest
Kim87 lubi tę wiadomość