Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Chrup orzechy brazylijskie do 3szt dziennie. W Rossmannie są chyba najtańsze
Też gdzieś wyczytałam że trzeba zwracać uwagę na kraj pochodzenia, bo w zależności od tego one mają różną zawartość selenu, ale szczegółów nie pamiętam
Ja też zwykle kupuję orzechy w Rossmanie, nie dość, że tańsze to jeszcze smaczne
Nie wiem czemu ale zrobiłam dzisiaj test, niestety negatyw.. Okresu jeszcze nie ma, więc mała nadzieja zawsze jest -
Pączek wrote:Jak jem orzechy to juz selenu nie musze brać ? Jak to jest ? Wiesz cos ?
Też gdzieś czytałam, że nadmiar selenu jest szkodliwy. A lepiej przyswajać z produktów spożywczych niż medykamentówPączek lubi tę wiadomość
-
M_Belly wrote:Ja też zwykle kupuję orzechy w Rossmanie, nie dość, że tańsze to jeszcze smaczne
Nie wiem czemu ale zrobiłam dzisiaj test, niestety negatyw.. Okresu jeszcze nie ma, więc mała nadzieja zawsze jest
A który masz dc? -
Brrrr...ale zimno
Już mi w biurze wyłączyli ogrzewanie i przez następne 1,5h będę marznąć
Ahhh te centusie krakowskie
A na polu tak paskudnie, leje, mokro, jak ja wrócę na tym moim rowerku? -
AniaŁ123 wrote:Brrrr...ale zimno
Już mi w biurze wyłączyli ogrzewanie i przez następne 1,5h będę marznąć
Ahhh te centusie krakowskie
A na polu tak paskudnie, leje, mokro, jak ja wrócę na tym moim rowerku?
U mnie w pokoju cisza, spokój, cieplutko - nawet herbatka z soczkiem malinowym mojej mamy będzie
Rowerek wsadzimy do bagażnika i wrócimy samochodemAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A my już po obiedzie, bo małż na 14 do pracy. Młoda dojada i kładziemy się do wyra, bo chora jest... a sama nie poleży
19Biedroneczka91 wrote:Ja sie chetnie z Twoja Córeczką poloze:) obiecalam przyjaciolce ze dzis przyjade i juz zaluje bo marze o cieplym łóżeczku i godzinnej drzemce:) nie ma co kryc. Ciagle bym spala:)
To jej to powiedz, napewno zrozumie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:To chodź do mnie
U mnie w pokoju cisza, spokój, cieplutko - nawet herbatka z soczkiem malinowym mojej mamy będzie
Rowerek wsadzimy do bagażnika i wrócimy samochodem
A to jest myślSzybko zajadę do Warszawy, a później to już będę się grzać
A tak serio, to rozpadało się na dobre, wróciłam przemoczona. Mam nadzieję że się nie przeziębię. -
U mnie 1 dc
@ przylazla o 1 dzień wcześniej
Jakoś tak z obojetnoscia to przyjelam. Szanse na groszka były w tym cyklu jak jeden do miliona. Tylko ta temperatura taka była ładna do wczoraj...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:U mnie 1 dc
@ przylazla o 1 dzień wcześniej
Jakoś tak z obojetnoscia to przyjelam. Szanse na groszka były w tym cyklu jak jeden do miliona. Tylko ta temperatura taka była ładna do wczoraj...
Bardzo nie lubię
mama:
-
Cherry_Blossom wrote:To jej to powiedz, napewno zrozumie
19Biedroneczka91 wrote:Na pewno by zrozumiała ale juz ja odwiedziłam:) musze sie ruszac troche bo przyrosne do lozka:)
W sumie dobrze się czasem przymusić, bo często się okazuje, że najgorzej było się po prostu ruszyć
mama: