Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedy ja bez nadzieji czekałam na okres bo WSZYSTKO wskazywało na to że już przyjdzie, myślałam tylko żeby już był jak ma być bo jak tylko dostanę to jadę na picie z tego wszystkiego muszę się napić. A tu czekałam i czekałam i nic nie przyszło. Zrobiłam test i o... Jest
a tak miałam ochotę wypić że dwa piwka...
cieszę się że musiałam z tego zrezygnować akurat z takiego powodu jak ciąża
Kim87, wvmvw, AniaŁ123, Pączek, Violet146, Evelin, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Ewa gratki !!!
Ja sie nie utopilam bo nie wiem ile bym musiala nalac wody do wanny zeby taka foke przykrylo. Opierdolil%€& pol tablicy czekolady zapilam cola. Boli mnie wszystko zebym jutro nikogo w robocie na parasol nie nabila. Milego wieczorku Wam!!! Kimi dziekuje :-* -
katt23 wrote:AniaŁ123 dziękuję za odpowiedź
a jak wygląda sprawa z tą szyjką ? to normalne, że wczoraj była nisko , nawet bardzo , a dzisiaj nie jestem w stanie jej dosięgnąć palcem ?
Szyjka w ciągu dnia może zmieniać pozycję kilka razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 22:13
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, ja w tym cyklu dałam na luz, ale chyba i tak nic z tego bo w środa-czwartek powinnam dostać @ a dziś 27dc i teraz wieczorem mam plamienie, więc franca się rozkręci
-
wvmvw wrote:Ewa gratki !!!
Ja sie nie utopilam bo nie wiem ile bym musiala nalac wody do wanny zeby taka foke przykrylo. Opierdolil%€& pol tablicy czekolady zapilam cola. Boli mnie wszystko zebym jutro nikogo w robocie na parasol nie nabila. Milego wieczorku Wam!!! Kimi dziekuje :-*:-*
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Szynka w ciągu dnia może zmieniać pozycję kilka razy.
Masz rację BellaSzynka raz może być na talerzu, raz w lodówce, a raz w brzuszku
Violet i Wvmvw bardzo mi przykroAle nie tracimy nadziei i skupiamy się na tym co dobre w życiu
Dzezabella, Pączek, Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
A u mnie na razie rozkręca się choróbsko
Wypiłam jakieś lekarstwo i grzeję się termoforem. Nie wiem co będzie jutro