Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
aha to Twoj z tych co patrzy na samo tsh
mój znowu w ogole na tsh nie patrzy tylko na hormony
są dwie szkoły jedni tak drudzy takCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Robaczek83 wrote:No mój tak od początku sugerowął się przy dawkach leku własnie TSH. I cały czas mnie pociesza, że to kwestia czasu, że moja tarczyca sobie poradzi... Oj, oby miał racje i wywróżył mi co dobrego
widzę z podpisu, że to dopiero 4ty cyklto spokojnie bez spiny, zobaczysz, że będzie dobrze :*
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Matko i córko! Człowiek się na chwilkę zdrzemnie, a te już tyle stron naprodukowały
Robaczek ja mam hashi, leczę się od 6 lat, o ciąży myślę od 8 cykli, obecnie zmieniłam endo, bo poprzedni się nie spisałDzisiaj idę na drugą wizytę do nowej, zobaczymy co mi powie. Poprzedni prowadził mnie na bardzo niskim TSH, ostatni wynik 0,008! Aż z laboratorium do mnie wydzwaniają
Ale jetem dobrej myśli. Wiele dziewczyn z hashi łapie grocha, to nie ma reguły. Trzeba poprostu dobrze ustawić hormony. Przy hashi trzeba też patrzyć na inne hormony, nie tylko tarczycowe, bo to paskudztwo potrafi namieszać, ale teba być dobrej myśli
Tulisia, staram się kaszleć w łokieć
Cieszę się bardzo że czujesz się lepiejHip hip hurrra
Pewnie coś mi umknęło, ale muszę się rozbudzić to doczytam :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
tak w ogóle to co słychaaaać? kurczę żadko wpadam bo zwariowany czas ostatnio a jak wpadam to tyle naprodukujecie, że nie idzie nadrobić
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. To jest mój 4 cykl po odstawieniu tabsów, bo miałam je zapisane na półroczna przerwę w staraniach, ale tak naprawde staram się od 2 lat o drugie dziecko, w tym pierwsze pół roku było z nieleczona tarczycą...4cs, kolejna nadzieja...
-
Wisieńko Kimi
bardzo dziękujęmamy serduszko, pikające i termin rozwiązania na 9 czerwca... dzień przed urodzinami Teściowej, która rzecz jasna stwierdziła, że będzie to najmądrzejsze dziecko na świecie
na następnej wizycie wchodzi ze mną Małż
można by rzecz, że jeden kroczek za nami, przed nami jeszcze więcejmagnolia82222, Kim87, ines., Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Wisieńko Kimi
bardzo dziękujęmamy serduszko, pikające i termin rozwiązania na 9 czerwca... dzień przed urodzinami Teściowej, która rzecz jasna stwierdziła, że będzie to najmądrzejsze dziecko na świecie
można by rzecz, że jeden kroczek za nami, przed nami jeszcze więcej
LiliGratulacje :* Cudnie!!!
-
hej dziewczynki, ja dziś znowu takie małe plamieniem, to znaczy taki jakby brudny śluz. Zaczęło mnie dzisiaj mdlić i mam zawroty głowy, nie wiem czy to ze stresu czy @ sie zbliża wielkimi krokami. Mam pytanko, bo w pierwszej ciąży nie miałam po prostu okresu i nie wiem, czy zatestować jutro z rana i sprawdzic czy nie jestem w ciązy? czy jak ma się plamienie powiedzmy niby w ciązy to test już byłby pozytywny?35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja dziś znowu takie małe plamieniem, to znaczy taki jakby brudny śluz. Zaczęło mnie dzisiaj mdlić i mam zawroty głowy, nie wiem czy to ze stresu czy @ sie zbliża wielkimi krokami. Mam pytanko, bo w pierwszej ciąży nie miałam po prostu okresu i nie wiem, czy zatestować jutro z rana i sprawdzic czy nie jestem w ciązy? czy jak ma się plamienie powiedzmy niby w ciązy to test już byłby pozytywny?
ile dni po owulce możesz być? i kiedy termin @? -
Hej kochane:) witam nowe twarze;)
co do testów to ja zrobilam dokladnie 10 bo balam sie, ze mnie oszukuja;) teraz czekam z niecierpliwoscia na czwartek:)
bo bedzie wizyta z zalozeniem karty;) i usłyszę serdusio:*:* i wtedy tez podam przewidywany termin:)
Kim87, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Robaczek83 wrote:Mam nadzieje, że coraz więcej takich suwaczków będzie na tym forum!
miałyśmy ostatnio spory wysyp
ja jestem z lekką niedoczynnością tarczycy
o bobo się nic nie martw, jak zajdziesz kontrola endo co miesiąc i będzie ok -
LILITH.P wrote:Wisieńko Kimi
można by rzecz, że jeden kroczek za nami, przed nami jeszcze więcej
Cudownie, sama nie mogę się doczekać tych chwilGratulacje jeszcze raz
-
LILITH.P wrote:ile dni po owulce możesz być? i kiedy termin @?35 lat, 2 ciąża