Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Obecnie przerwa w staraniach. W 10cs zaszłam w ciążę jednak w 9tc serduszko przestało bić, to było na początku października... Teraz dochodzę do siebie. Dzięki Dziewczynom z forum jest łatwiej
bardzo mi przykro
zawsze jest łatwiej jak można się wygadać i dostać przy tym wsparcie i dobrą energię na później
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ajj jak ja lubię takiego grzańca... Mniammm
a ja tu muszę sama w pracy siedzieć :'( dobrze, że chociaż mam Was
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Buziamy :* :*
Do której w pracy musisz siedziec ?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualnyczesc dziewczynki! śledzę Was nieśmiale od kilku dni a dziś spieszę powitać Was gorąco. Od trzech miesięcy staramy się o dzidziusia, jak narazie na luzie i bez presji, chociaż w tym miesiącu już mięknę i wyczuwam nutkę niepokoju. Przeczytałam setki Waszych objawów i potrafiłabym zidentyfikować u siebie każdy z nich a zarazem żadnego, tak bardzo chcę je poczuć że pojawiają się na zawołanie wraz z każdym kolejno przytoczonym przykładem z Waszych doświadczeń. Staram się zachować spokój i opanowanie.. robiłam dziś test ale nie ma opcji - jedna kreska. Test był dedykowany do przeprowadzenia w dniu spodziewanej miesiączki, zostały mi jeszcze 4 dni... jak żyć i nie zwariować?
-
gosiak77 wrote:czesc dziewczynki! śledzę Was nieśmiale od kilku dni a dziś spieszę powitać Was gorąco. Od trzech miesięcy staramy się o dzidziusia, jak narazie na luzie i bez presji, chociaż w tym miesiącu już mięknę i wyczuwam nutkę niepokoju. Przeczytałam setki Waszych objawów i potrafiłabym zidentyfikować u siebie każdy z nich a zarazem żadnego, tak bardzo chcę je poczuć że pojawiają się na zawołanie wraz z każdym kolejno przytoczonym przykładem z Waszych doświadczeń. Staram się zachować spokój i opanowanie.. robiłam dziś test ale nie ma opcji - jedna kreska. Test był dedykowany do przeprowadzenia w dniu spodziewanej miesiączki, zostały mi jeszcze 4 dni... jak żyć i nie zwariować?
gosiak77 lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Jeszcze nic straconego Gosiak77,tez chcialam zrobic przed @ ale zdecydowalam poczekac chociarz mozna zwariowac bo mam 9 dni.Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
gosiak77 wrote:czesc dziewczynki! śledzę Was nieśmiale od kilku dni a dziś spieszę powitać Was gorąco. Od trzech miesięcy staramy się o dzidziusia, jak narazie na luzie i bez presji, chociaż w tym miesiącu już mięknę i wyczuwam nutkę niepokoju. Przeczytałam setki Waszych objawów i potrafiłabym zidentyfikować u siebie każdy z nich a zarazem żadnego, tak bardzo chcę je poczuć że pojawiają się na zawołanie wraz z każdym kolejno przytoczonym przykładem z Waszych doświadczeń. Staram się zachować spokój i opanowanie.. robiłam dziś test ale nie ma opcji - jedna kreska. Test był dedykowany do przeprowadzenia w dniu spodziewanej miesiączki, zostały mi jeszcze 4 dni... jak żyć i nie zwariować?
właśnie my tu jesteśmy żeby nie zwariować
a wynik jeszcze nie jest miarodajny
narazie nadzieję można mieć
ja po 10 miesiącach starań, gdy dostaję okres, to przechodzę swoistą depresję
wypłaczę się, wyżalę, a później znowu działam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 22:38
gosiak77 lubi tę wiadomość
30 lat
Witaj z nami
A co do ostatniego to sama nie wiem:Pgosiak77 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
No i dziewczyny nadeszła @
jak w zegarku... więc moje nadzieje, związane z tą drugą kreską na teście, która pojawiła się po 2 godzinach była fałszem spowodowanym czasem
30 lat
pola89 wrote:No i dziewczyny nadeszła @
jak w zegarku... więc moje nadzieje, związane z tą drugą kreską na teście, która pojawiła się po 2 godzinach była fałszem spowodowanym czasem
Pola, nie lubięAle głowa do góry - nowy cykl nowa nadzieja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 23:34