Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Pola, głowa do góry - nowy cykl nowa nadzieja!
teraz muszę przejść swoją ,,żałobę"
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:No i dziewczyny nadeszła @
jak w zegarku... więc moje nadzieje, związane z tą drugą kreską na teście, która pojawiła się po 2 godzinach była fałszem spowodowanym czasem
nie trac nadzieji,nowy cykl nowa szansa :*
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Dzezabella wrote:Wineczko i słodycze - działa zawsze
a jeszcze jutro tzn. 26.10 mamy trzecią rocznicę ślubu i taki niemiły prezent nam się trafił
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:dzięki Kochana :* ale nie bardzo nawet mogę się do tego zastosować, bo mam drugą zmianę i wracam po północy do domu
a jeszcze jutro tzn. 26.10 mamy trzecią rocznicę ślubu i taki niemiły prezent nam się trafił
Ja siedzę w pracy do 7:30, więc łączę się w bólu
A rocznice jeszcze nie jedną będziecie świętować, już we troje -
Porada dnia:
"Niektóre leki mogą hamować produkcję śluzu szyjkowego. Jeśli masz problem z odpowiednią jego ilością lub jakością, bądź ostrożna przy zażywaniu takich leków jak np. Clomid, Progesteron lub leki antyhistaminowe. Porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem."
Zaskoczyło mnie to z tym progesteronem.
Dobranoc Babeczki ❤ -
Dzezabella wrote:Ja siedzę w pracy do 7:30, więc łączę się w bólu
A rocznice jeszcze nie jedną będziecie świętować, już we trojejuż i tak sobie popłakałam trochę jadąc autem
a co do pracy,to szczerze współczuję...
30 lat
pola89 wrote:dzięki za słowa otuchy
już i tak sobie popłakałam trochę jadąc autem
a co do pracy,to szczerze współczuję...
Bezpiecznie prowadź i jeśli musisz to płacz pod prysznicem - wtedy nie widać
Bella_Bella wrote:Porada dnia:
"Niektóre leki mogą hamować produkcję śluzu szyjkowego. Jeśli masz problem z odpowiednią jego ilością lub jakością, bądź ostrożna przy zażywaniu takich leków jak np. Clomid, Progesteron lub leki antyhistaminowe. Porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem."
Zaskoczyło mnie to z tym progesteronem.
Dobranoc Babeczki ❤
Czyli, że duphaston też. I bądź tu kobieto mądra i pisz wiersze... -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki ktora testuje na dniach? Ja mam jeszcze 9 dni a jajniki mnie bolo jak na @
czy ktoras z Was tez tak ma?
witaj Karolciaaa26 ja mam tak właśnie że jeszcze około 5 dni do @ a już mam bóle jak na @ .. u mnie pewnie @ przyjdzie wcześniej ..więc ja pewnie nawet nie doczekam testowania .. hehe
a zawsze tak masz ze szybko zaczyn cię boleć jak na @ czy tylko w tym cyklu ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:witaj Karolciaaa26 ja mam tak właśnie że jeszcze około 5 dni do @ a już mam bóle jak na @ .. u mnie pewnie @ przyjdzie wcześniej ..więc ja pewnie nawet nie doczekam testowania .. hehe
a zawsze tak masz ze szybko zaczyn cię boleć jak na @ czy tylko w tym cyklu ??Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Moze bym miała jakos nadzieje gdyby tych bóli nie bylo jak zawsze przed @ wiec juz sama nie wiem co myslec.
A mnie właśnie boli wyjątkowo - do tej pory nigdy nie bolało. Biorę duphaston, ale po nim nie powinno boleć, więc się łudzę... Mimo, że wiem, że nie powinnam
Mój dzisiaj o 10 ma badanie nasienia, zaczynam się bać... Trzymajcie kciuki! -
Cherry_Blossom wrote:Ale mnie bezsenność dopadła. Do tego ten katar... ból gardła
Wisienko, to gorąca herbata z cytryną i miodem, albo mleko z masłem i czosnkiem i wracaj do łóżka! :* -
Cherry_Blossom wrote:Zrobiłam sobie herbatę z sokiem z malin od mojej mamy. Umieram
Tulę mocno
A ja niedługo schodzę z nocki i zaczynam coraz bardziej panikowaćCherry_Blossom lubi tę wiadomość