Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:aaaaaaaaa, franca przyszła
Witam dziewczynki, nowy cykl, nowe nadzieje. W tym miesiącu to ja chyba wpadne na monitoring koło 10dc i zobacze czy w ogole ja mam pęcherzyki.
Nie lubie bardzo
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
A jak się czują babeczki które są juz po owulacji?
Czy juzjakies objawy widzicie czy na razie jeszcze nie? Ja oczywiście juz mnóstwo ich mam, jak zwykle pewnie fałszywe
Chyba jestem masochistką bo ciągle się nimi katuje a później rozczarowanie
4cs, kolejna nadzieja...
-
Dziewczyny wyglądam jak kupa gow...z przewaga kupy niestety.
Efekt musi być u mnie natychmiastowy. O 14 mam zebranie samorządowe. Zaryzykuje z ponownym farbowaniem jednak.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Robaczek83 wrote:A jak się czują babeczki które są juz po owulacji?
Czy juzjakies objawy widzicie czy na razie jeszcze nie? Ja oczywiście juz mnóstwo ich mam, jak zwykle pewnie fałszywe
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Robaczek83 wrote:A jak się czują babeczki które są juz po owulacji?
Kim87, Tuliska, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:No i oczywiście rozciagajace się więzadła. ... ciążunia jak nic4cs, kolejna nadzieja...
-
Dobery
Zazdroszczę urojonych objawów bo ja nadal wywołuje @ z lasu!
Kurka jak ma nie przyłazić to puka do drzwi za wczasu a jak ja już o nią się modlę to krowa po drodze na kawę i ciacho sobie wpadła do diabła
Co do włosów to ja od urodzenia "ciemna" jestemwięc w "kupowych" odcieniach to niestety nie pomogę emidomi
Kim87, emidomi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Choroba nadal mnie męczy, więc siedzę w domu. O 12 idę do lekarza po L4 i jakiś lek.
Magnolia i Pola przykro mi że @przylazła
A Tulisia i Wisienka przykro mi że jeszcze @ nie przyszła tylko się tak ociąga, leniwa paskuda!
Witam nowe dziewczynki! Rozgośćcie się i opowiadajcie co tam u Was
Ja kurcze w tym cyklu mam jaką śluz-gawkę, wyjątkowo, zazwyczaj miałam sucho, a teraz i tak nic z tego, bo nie chcę męża zarazić, więcnie ma i nie będzie
-
Karolciaaa26 wrote:Moze bym miała jakos nadzieje gdyby tych bóli nie bylo jak zawsze przed @ wiec juz sama nie wiem co myslec.
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Choroba nadal mnie męczy, więc siedzę w domu. O 12 idę do lekarza po L4 i jakiś lek.
A Tulisia i Wisienka przykro mi że jeszcze @ nie przyszła tylko się tak ociąga, leniwa paskuda!
Ja kurcze w tym cyklu mam jaką śluz-gawkę, wyjątkowo, zazwyczaj miałam sucho, a teraz i tak nic z tego, bo nie chcę męża zarazić, więcnie ma i nie będzie
A "śluzgawkę" trzeba wykorzystac
AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Ja dzis bede lekko nieobecna - mam spotkania od rana wiec ciezko pisac
AniaŁ123 lubi tę wiadomość