Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:cześć,
zdrówka dziewczyny, na katar polecam nebulizację, jesli macie w domu inhalatory
Kim
nam tez sie marzy synek, więc celujemy jak najbliżej owulkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, kiedy znika hormon beta hcg po łyżeczkowaniu?
wszystkie ciążowe objawy barzo szybko minęły więc bety tez już dawno nie ma we krwi
-
Dziewczynki na monitoring to lepiej isc do lekarza ktory przyjmuje codziennie? Bo moja gin przyjmuje raz w tygodniu niestetyNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki na monitoring to lepiej isc do lekarza ktory przyjmuje codziennie? Bo moja gin przyjmuje raz w tygodniu niestety
-
Tuliska wrote:Tak, jak najbardziej. Ja z moimi problemami po 5 razy co 2 dni w cyklu jezdzilam. Ale u mnie pecherzyki przerastają wiec to dlatego. W każdym bądź razie potrzeba "dostepnego" lekarza
Tuliska lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Dziewczyny, mam do was pytanie - są sądzicie, może stosujecie, a może czytałyście o tym - o suplementacji wit. B6? Ja od dwóch m-cy stosuje razem z magnezem, i nie wiem czy to od tego, ale plamienia skróciły się do 2 dni przed @. A zazwyczaj były nawet do 7 dni przed @. Albo to tylko taki ładny cykl mi się trafił....4cs, kolejna nadzieja...
-
Robaczek83 wrote:Dziewczyny, mam do was pytanie - są sądzicie, może stosujecie, a może czytałyście o tym - o suplementacji wit. B6? Ja od dwóch m-cy stosuje razem z magnezem, i nie wiem czy to od tego, ale plamienia skróciły się do 2 dni przed @. A zazwyczaj były nawet do 7 dni przed @. Albo to tylko taki ładny cykl mi się trafił....
Ja ci nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, ale mi też się skrócily, tzn zawsże mialam krótkie 3-4 dni a teraz jeszcze krótsze 2-3 dni i to mnie trochę martwi. Niby badania wyszły w normie, ale zastanawiam się czy mimo wszystko nie są za krótkie,i czy to normalne, czy to jest powodem moich niepowodzeń? Sama się już pogubiłam w tym i nie wiem co myśleć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 12:06
-
Robaczek83 wrote:Dziewczyny, mam do was pytanie - są sądzicie, może stosujecie, a może czytałyście o tym - o suplementacji wit. B6? Ja od dwóch m-cy stosuje razem z magnezem, i nie wiem czy to od tego, ale plamienia skróciły się do 2 dni przed @. A zazwyczaj były nawet do 7 dni przed @. Albo to tylko taki ładny cykl mi się trafił....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:Ja ci nie umiem odpowiedzieć na pytanie, ale mi też się skrócily, tzn zawsxebmialam krótkie 3-4 dni a teraz jeszcze krótsze 2-3 dni i to mnie trochę martwi. Niby badania wyszły w normie, ale zastanawiam się czy mimo wszystko nie są za krótkie,i czy to normalne, czy to jest powodem moich niepowodzeń? Sama się już pogubiłam w tym i nie wiem co myśleć....
Wiem flustracja jest ogromna ale kurcze nie ma co rozkminiac bo można w chorobę popaść.Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat