Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:mój gin twierdzi to samo. duphaston na samo zajście w ciąże nie ma żadnego wpływu,ale pomoże utrzymać
a co do plamień, to skoro bierzesz duphaston, on na pewno pomógł, ja odkąd biorę już nie miewam plamień tydzień przed @, tylko np. 2 dni przed @4cs, kolejna nadzieja...
-
Tuliska wrote:A ja lepiej na "te" tematy się nie wypowiadam
bo mnie ostatnio towarzyszyły wyładowania elektryczne w głowie ze wszystkimi możliwymi efektami specjalnymi
teraz zabijalam juz tylko wzrokiem moje szczesliwe ciezarne "z pierwszego cyklu" hehe
No co? Nikt mi nie potrafi odpowiedzieć dlaczego ja muszę mieć pecha to wyładowuje się w specyficzny sposób hehewiem... wredna jestem
ale dobrze mi z tym w czasie terazniejszym
Babeczki 90% z nas tak ma. Ja ciągle nie mogę wył w poczcie powiadomien od pampersa o tyg ciąży. Cholerstwo woec co tydzień mam nega wkurw jak przychodzi mi ze jesteś w tym i w tym tyg ciąży.teraz jest lepiej na początku było gorzej.
Życie nie zrozumie nas nikt kto przez to nie przechodził. Ważne ze jestemy tu razem wspieramy się wkurwiamy i cieszymy.
Lof ju olll kochaneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie najgorsze było to... jak znajoma, która wiedziała, że się staramy ciągle pisała mi o swoich znajomych, którzy zachodzili w pierwszych trzech cyklach... kurwicy można było dostać, siedzisz sobie w 1 dzień @ i nagle sms "X zaczyna się ostro starać o dziecko", 2 m-ce później "X w ciąży", Y się stara, miesiąc później, Y w ciąży...
albo...okres mi się spóźnia 4 dni, nie jestem jeszcze gotowa na 2 ciążę, a co u Ciebie? przyszedł??
fuck, fuck, fuck... -
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:dla mnie najgorsze było to... jak znajoma, która wiedziała, że się staramy ciągle pisała mi o swoich znajomych, którzy zachodzili w pierwszych trzech cyklach... kurwicy można było dostać, siedzisz sobie w 1 dzień @ i nagle sms "X zaczyna się ostro starać o dziecko", 2 m-ce później "X w ciąży", Y się stara, miesiąc później, Y w ciąży...
albo...okres mi się spóźnia 4 dni, nie jestem jeszcze gotowa na 2 ciążę, a co u Ciebie? przyszedł??
fuck, fuck, fuck...
http://i405.photobucket.com/albums/pp139/lisa_lion_heart/movingicons/tumblr_ltdr5libr71r1c0llo1_500.gif
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Tulis a kto powiedział że masz chaftowac tęcza na widok każdej nowozafasolkowanej bądź ciężarnej. Nic na siłę noni tak nie wyjdzie.
Babeczki 90% z nas tak ma. Ja ciągle nie mogę wył w poczcie powiadomien od pampersa o tyg ciąży. Cholerstwo woec co tydzień mam nega wkurw jak przychodzi mi ze jesteś w tym i w tym tyg ciąży.teraz jest lepiej na początku było gorzej.
Życie nie zrozumie nas nikt kto przez to nie przechodził. Ważne ze jestemy tu razem wspieramy się wkurwiamy i cieszymy.
Lof ju olll kochane
Kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiię normalnie
To o tej tęczy to tekst w dziesiatce mott mojego życia heheKim87 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:dla mnie najgorsze było to... jak znajoma, która wiedziała, że się staramy ciągle pisała mi o swoich znajomych, którzy zachodzili w pierwszych trzech cyklach... kurwicy można było dostać, siedzisz sobie w 1 dzień @ i nagle sms "X zaczyna się ostro starać o dziecko", 2 m-ce później "X w ciąży", Y się stara, miesiąc później, Y w ciąży...
fuck, fuck, fuck... -
Luccecita wrote:dupek to jest bardziej wspomagająco, lekarze nawet dziewczynom bez plamień, z dobrym progiem przepisują
w samym zajściu niestety nie pomoże
jaką masz dawkę, 2x1 tabletke?4cs, kolejna nadzieja...
-
Tuliska wrote:Liliputek na tą okoliczność właśnie zamówiłam kałasznikowa na allegro
a jej tekst, że wszyscy jej narzeczonemu gratulowali złotego strzału... a ona k.. tabletki pół roku wcześniej odstawiła... facet do tej pory myśli, że zaszli podczas antykoncepcjiczym się mi w tajemnicy pochwaliła
edit: dziecko ma prawie 2 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:10
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobaczek83 wrote:Tak, 2x1. No własnie, mi lekarz tez tak mówil, że to tak w razie jakbym zaszła, bo nie zaszkodzi a może tylko pomóc utrzymać... Ale cały czas się łudzę, że może jednak pomoże zajść...
2x1 tab. moze juz zahamowac owulację, wiec wazne zeby zaczać brać PO owulce
najpierw chodzilam na monitoringi, ale szkoda mi kasy, wiec teraz tempkę mierzę, sluz, testy owu itp -
nick nieaktualny