Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania84 wrote:dziewczyny dziś mija 14 dzień od współżycie( mąż był na 3 dni i pojechał znowu do pracy) , 2 dzień spóźnia mi się @ a test negatywny o co chodzi jak myślicie, nie czuje nawet żebym miała dostać ten okres. Czy to możliwe żebym była w ciąży a test tego nie pokazywał cos mi się nie chce wierzyć była by przynajmniej lekka kreska.
Czesc. A który dzień po owulacji? Może była później. -
stokrotka666 wrote:Brałam clostylegyt od 2dc i teraz duphaston4cs, kolejna nadzieja...
-
Witam was. U mnie drugi cykl starań po odstawieniu anty. Mam dwie córki 13 lat,4 lata i zamarzył nam się synuś. W zeszłym cyklu myślałam że zaskoczę od razu, miałam zdaje się wszystkie objawy ciąży aż do momentu miesiączki, rozczarowanie było duże.. ten cykl wcale nie mniej burzliwy, to dopiero 26 dc a już były testy i beta która miała wynik 0,483. Od kilku dni typowe objawy jak na @ ,załamka znowu, nadzieja stracona, aż do dziś gdzie wydaje mi sie że na teście jest cień... (ło matko ile razy już mi się to zdawało ),ale nic, poleciałam na betę i wynik po 15. Stara i glupia jestem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:06
-
Angela1982 wrote:Witam was. U mnie drugi cykl starań po odstawieniu anty. Mam dwie córki 13 lat,4 lata i zamarzył nam się synuśMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Robaczek83 wrote:Ja tez mam duphaston. Biore po owulacji przez 10dni. A z jakiej przyczyny te leki przepisal ci lekarz? Bo u mnie niby wszystko ok, i progesteron w normie, owulacja jest, ale ciazy nie ma. Mam plamienia przed okresem, stad pomysl z duphastonem. Ja mam ogromna nadzieje ze pomoze...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela1982 wrote:Witam was. U mnie drugi cykl starań po odstawieniu anty. Mam dwie córki 13 lat,4 lata i zamarzył nam się synuś. W zeszłym cyklu myślałam że zaskoczę od razu, miałam zdaje się wszystkie objawy ciąży aż do momentu miesiączki, rozczarowanie było duże.. ten cykl wcale nie mniej burzliwy, to dopiero 26 dc a już były testy i beta która miała wynik 0,483. Od kilku dni typowe objawy jak na @ ,załamka znowu, nadzieja stracona, aż do dziś gdzie wydaje mi sie że na teście jest cień... (ło matko ile razy już mi się to zdawało ),ale nic, poleciałam na betę i wynik po 15. Stara i glupia jestem...
Trzymam kciuki!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, kiedy znika hormon beta hcg po łyżeczkowaniu?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO