Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Serio, nigdy tak mnie nie zalewalo!!!!! Boli...
Wisienka odpoczywaj, na @ nie ma rady -
Hej dziewczyny. Sierpień był dla mnie wyczekiwanym miesiącem, trafionym. tylko potem przyszedł 3 październik. Poroniłam. Nie myślałam, że to będzie takie trudne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:38
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Cherry_Blossom wrote:Serio, nigdy tak mnie nie zalewalo!!!!! Boli...
Ale łącze sie w bólu - mnie skręca od 7 - juz nalykalam sie prochów i poszłam dalej spac
Teraz wstałam i jest lepiej
Dobrze ze ja mam dzis wolne bo w pracy bym pozabijała co po niektórych przez ten bol
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Coś tu cicho
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po chorobie, a jutro znowu wolne
Pączek współczuję bólui tego fizycznego i tego innego
Kimi trzymaj się, nie daj sięZdrówka życzę! Chociaż zwolnienie na kilka dni z pracy jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Dla tych które mają długi weekend, życzę udanego wypoczynku
Dobrze ze ja mam długi weekend
Ale leżeniem pod kołdra tez sie dzis nie nacieszę zabardzo
Chce pojechac pozałatwiać sprawy ktore mi zalegają
Na chwile obecna bóle odpuściły - wiec zjadam sniadanie, wsiadam w samochod i jadeAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale pedzicie. Myslalam ze nie nadrobie:)
w sobote bylam na ślubie mamy, więc od piatku bylo tyle do zrobienia, ze nawet nie mialam kiedy czytac:* teraz przegryzam tort weselny, weselnym sledziem i niebywale mi to smakuje. Przy Marysi takich przebojów nie było, wiec mąż sie smieje ze chlopak rosnie:*
Kim nie poddawaj sie jeszcze. Ja od owulacji mialam tylko kilka dni kremowego, a pozniej do teraz wodnisty albo rozciagliwy.
Czarnulka bardzo mocno gratuluje:*:* wypoczywaj poki mozesz bo od lipca czekają Cie nieprzespane noce:)
Evelin gratuluje Kubusia.
Ponadto przytulam te które dostaly wstretne @ i zycze by byly one ostatnimi w przeciagu najblizszego roku:*Cherry_Blossom, Kim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
smerfetkaaa wrote:Hej dziewczyny. Sierpień był dla mnie wyczekiwanym miesiącem, trafionym. tylko potem przyszedł 3 październik. Poroniłam. Nie myślałam, że to będzie takie trudne.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Nie no, super, że schodzi. Tylko te ilości! Jak dobrze, że dostałam @
A co do drugiego to też uwielbiam te przepisy więc spróbuję w tym roku zrobić
Ja mam zwolnienie do środy zatoki zawalone. Leżę w łóżku pije rosół. I już mi jest lepiejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny ale pedzicie. Myslalam ze nie nadrobie:)
w sobote bylam na ślubie mamy, więc od piatku bylo tyle do zrobienia, ze nawet nie mialam kiedy czytac:* teraz przegryzam tort weselny, weselnym sledziem i niebywale mi to smakuje. Przy Marysi takich przebojów nie było, wiec mąż sie smieje ze chlopak rosnie:*
Kim nie poddawaj sie jeszcze. Ja od owulacji mialam tylko kilka dni kremowego, a pozniej do teraz wodnisty albo rozciagliwy.
Czarnulka bardzo mocno gratuluje:*:* wypoczywaj poki mozesz bo od lipca czekają Cie nieprzespane noce:)
Evelin gratuluje Kubusia.
Ponadto przytulam te które dostaly wstretne @ i zycze by byly one ostatnimi w przeciagu najblizszego roku:*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Paczku właśnie, zapomniałam. Super av!
Kimi dużo zdrowia :*:*:*:*19Biedroneczka91 wrote:Kimi a więc zdrówka kochana. Wcinaj ten rosolek i niech choroba spada, bo z nami się nie zadziera:*
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
veritaserum wrote:Witam serdecznie!
Ja też chora i też czekam na @. Mam nadzieję, że przyjdzie na dniach albo i godzinach, wg planu ma być pojutrze. I wchodzimy w 5 cykl starań...
Dziewczyny ze stratą ogromnie tulę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczynki powiedzcie jak to jest z tymi skutkami brania luteiny? Bo kurde 10 dni już nie biorę, a w pracy wszyscy koledzy (no bo kto inny) mówią, że mi cycki urosły... Pod fartuchem widzą
no i oczywiście podejrzenie ciąży
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Dziewczynki powiedzcie jak to jest z tymi skutkami brania luteiny? Bo kurde 10 dni już nie biorę, a w pracy wszyscy koledzy (no bo kto inny) mówią, że mi cycki urosły... Pod fartuchem widzą
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Dziewczynki powiedzcie jak to jest z tymi skutkami brania luteiny? Bo kurde 10 dni już nie biorę, a w pracy wszyscy koledzy (no bo kto inny) mówią, że mi cycki urosły... Pod fartuchem widzą
Kochana ja brałam luteinę dopochwowo i już w trakcie @ wszystko ustępowało, wiec nie wiem
Kimi wpisz mnie proszę na testowanie 30.11... -
Ale ten skutek po odstawieniu nie powinno wrócić wszystko do normy? Myślałam, że to chwilowe i w trakcie okresu wrócę do normalności
a tu nic z tego...
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy