Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marvillosa wrote:Dziewczyny zrobiłam test 15 dni po pregnulu i jest blada kreska. myślicie że jest szansa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 15:04
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Malwiś124 wrote:Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo bo wyladowalam w szpitalu. Niestety poronilam w 6tyg
-
Cherry_Blossom , ines.
ja czuję się w miarę dobrze , w sumie dopiero 4 tydzień . jak na razie to czasem bolą cycuchy , czasem zgaga , chwilami zmęczenie i niekiedy mdli ale to króciutko , poza tym wszystko ok plamienia się skończyły, zaczęłam brać kwas foliowy na receptę 5mg , i duphason 2x dziennie do tego acard.
mam brać clexane i tu mam problem bo dzwoniłam do swojej gin i mówiła że jaj jestem za granica to mi nie przepisze bo muszę być pod stałą kontrolą , nie wiem o co jej chodziło, zadzwoniłam do dawnego gina i mówił żeby brać acard że on clexane stosuję ale dopiero późnij 8-10 tydzień i na razie acard brać - ale dla mnie to za późno na clexane w 8-10 tyg wydaje mi się że dziewczyny biorą wcześ niej . idę w tym tyg do lekarza za granica tam gdzie jestem powiem mu że mam te przeciwciała przeciw jądrowe i zobaczę co powie ;/ a jak nic nie da to lecę do Polski za 2 tygodnie i ten najcięższy okres do 12 tyg posiedzę będę tylko latać po zwolnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 15:19
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marvillosa wrote:No właśnie boję się że zakłamany przez Pregnyl... Miała go któraś z Was tak długo we krwi?
Ja miałam podany pregnyl tylko raz, niestety nie było efektu, ale z tego co czytałam to nie utrzymuje się tak długo.. może sprawdź jutro czy jest mocniejsza kreska? Życzę Ci powodzenia!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Też tak myślę jak wy dziewczyny. Zobaczymy jakie temperatury będą od jutra. Dalej mam weekend ale ustawie sobie budzik.ciekawe czy jak zaznaczę żeby ignorować te dwie temperatury to zmieni mi później wykres?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Babeczki u mnie @ oficjalnie się zbliza woec Pączek i Cherry następny cykl nasz :-*:-*
Zmienił mi się sluz na w wiec franca przybywaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 16:32
-
Kim87 wrote:Babeczki u mnie @ oficjalnie się zbliza woec Pączek i Cherry następny cykl nasz :-*:-*
Zmienił mi się sluz na w wiec franca przybywa
Co za dzien !
Ja pożarłam paczkę żelek i poprawiłam chipsami
I drugiego drina sobie zrobiłam
Robie masę : DKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No do dupy z ta niedziela !
Co za dzien !
Ja pożarłam paczkę żelek i poprawiłam chipsami
I drugiego drina sobie zrobiłam
Robie masę : Dnie jesteś sama
Pączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy