Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetkaaa wrote:Dziewczyny a powiedzcie czy ten test ciążowy PINK TEST SUPER CZUŁY naprawdę jest dobry? czy wykrywa szybko?
Ja jestem już mamą bliźniaków (5lat) i pamiętam jak go robiłam tydzień poto nie wykrył ciąży.
Ja robiłam z rossmana o czułości 10 i wydaje mi sie czuły skoro pokazał mocne kreski wieczorem dzień przed terminem -
Evelin wrote:Ja robiłam z rossmana o czułości 10 i wydaje mi sie czuły skoro pokazał mocne kreski wieczorem dzień przed terminem
Od kilku dni Was podczytuje, czasem się odezwę a już się nakręciąłm, że hej łaaaa
myślę już o testach- głupia głowa28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Dziewczyny a powiedzcie czy ten test ciążowy PINK TEST SUPER CZUŁY naprawdę jest dobry? czy wykrywa szybko?
Ja jestem już mamą bliźniaków (5lat) i pamiętam jak go robiłam tydzień poto nie wykrył ciąży.
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Kuzynka mieszka w Belgi.. nie wiem jak jest teraz ale w tamtego Sylwestra opowiadala ze mieszkaja w miejscu gdzie obok były wybuchy A gdy chciała wyjść na zakupy to uzbrojone wojsko spacerowalo..
Fakt bylo to kolo roku temu ale ja bym tam sie bała
No Bruksela to masakra teraz zresztą w Antwerpii jedna dzielnica jest juz nie do opanowania przez policję. Dali sobie spokój bo same ciapateMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Evelin wrote:Co sie dzieje w tych czasach.. masakra..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Nie mam jej na liście . Ona się przyczaja ale o ile dobrze pamiętam jutro ma termin @
Czyli na liście pojawia się ten, kto chce np wspólnie testować? I wspólnie się cieszymy albo smucimy? -
Kim87 wrote:Słuchaj mamy to na swoje własne życzenie. Unia się zgodziła na to aby wpuszczać wszystkich to teraz mamy III wojnę światową. Tylko nikt nie potrafi nazwać tego po imieniu.
-
Kim87 wrote:Słuchaj mamy to na swoje własne życzenie. Unia się zgodziła na to aby wpuszczać wszystkich to teraz mamy III wojnę światową. Tylko nikt nie potrafi nazwać tego po imieniu.
Dokładnie.. Ja nawet się przyznam że znalazłam taki artykul o "Przepowiedniach Baby Wangi" i wszystko to sie zaczyna sprawdzac.. sprawdzalo sie wcześniej i w naszych czasach też zaczyna i co najgorsze zaczynam w to wierzyć. -
Ostatnio podczytywałam niemiecką prasę - coraz więcej obywateli Niemiec kupuje posiadłości na Węgrzech, co spowodowane jest polityką Orbana. Miał Węgier nosa do tej kwestii, Merkel dała d...a płaci za to cała UE. Choć wydaje mi się, że nasz rząd (jaki by nie był) unika jak może przyjmowania ludzi. -
Lubię_czekoladę wrote:Niestety to prawda..
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat