Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Może jakiś sporcik ?
A może sama idź na imrezkę, wyluzujesz, winka popijesz i przylezie
Nie wiem co na Ciebie działa - na mnie działa
Daje jej czas do jutra, a jak nie to zastosuje broń 3 razy "W": wysiłek, wino i współżycie!Pączek, Evelin, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:A ja jestem już 9 lat w UK u mam dość..Jeszcze mam spore obawy co będzie za 2 lata po brexitcie, Ale może za 2 lata już wrócimy... Ciężko podjechać decyzję...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
smerfetkaaa wrote:Kim87
dla mnie czas nie jest dobrym rozwiązaniem, po poronieniu jakoś nie płakałam tak jak teraz, zamiast być lepiej jest gorzej, rano wstaje z zapuchniętymi oczami a głowa mi pęka.
Lubię_czekoladę
poroniłam na początku października, chciałabym żeby i u mnie tak było jak u Twojej koleżanki. Teraz mam jeszcze większe parcie na maleństwo, ale nie wiem jak teraz jest z tym cyklem dopiero na weekend poczułam i zauważyłam płodny śluz, było serduszkowanie i zaczęłam mierzyć znowu temerature, lewy jajnik boli i mam plamienia 3 dzień, i ogólnie czułam się jakbym miała owulację, z resztą zobaczcie mój wykres... więc może...
Pączek wrote:Hahaha - to nas nastraszyła
Mnie to już wogóle bo ja wczoraj 40 min na poczcie spędziłam
Kawy nie musicie już pić bo ciśnienie się podniosłonie taki miałam zamiar - przyrzekam
Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:A co do listy: kiedy testuje Stokrotka:)?!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny a powiedzcie czy ten test ciążowy PINK TEST SUPER CZUŁY naprawdę jest dobry? czy wykrywa szybko?
Ja jestem już mamą bliźniaków (5lat) i pamiętam jak go robiłam tydzień poto nie wykrył ciąży.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
19Biedroneczka91 wrote:Kochana ja swoje przezylam w maju... Teraz jestem w 10 tygodniu. Będzie pięknie, bedzie dobrze. Trzeba wierzyc w swoje marzenia. Nie mozemy cofnac sie i napisac nowego poczatku. Ale mozemy zyc i napisac piekne zakończenie:*
Gratuluję :*
Kiedy zaczęliście się starć ponownie?28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Kim87 wrote:Wierze. Dziwne rzeczy się dzieją w UK teraz. U nas w Belgii kolorowo tez nie jest ale my jak juz to dalej pojedziemy . W Pl na razie lepiej nie bedzie. Mam tylko nadzieje ze juz gorzej nie będzie
Kuzynka mieszka w Belgi.. nie wiem jak jest teraz ale w tamtego Sylwestra opowiadala ze mieszkaja w miejscu gdzie obok były wybuchy A gdy chciała wyjść na zakupy to uzbrojone wojsko spacerowalo..
Fakt bylo to kolo roku temu ale ja bym tam sie bała