Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane! Ja dzisiaj tylko z doskoku niestety. Mam masę pracy, po południu odwiedza mnie muśka więc też mnie nie będzie, a wieczorem chyba przychodzi do mnie koleżanka. O jutrze i sobocie lepiej nie wspominać, bo tylko goście i goście, a trzeba jeszcze posprzątać i coś przygotować.
Kimi bardzo mi przykro
Wisienka mnie bardzo często mdli właśnie gdy jestem głodna, to jest związane z niskim cukrem. Robi mi się momentalnie słabo i muszę szybko coś zjeść. A rano nie potrafię funkcjonować bez śniadania.
Pączek trochę mi nerwy przeszły, ale rano była masakra. Ale bywa że tak mam nie tylko przed @
Ja tez biegam, chociaż ostatnio byłam chora i muszę się jeszcze doleczyc. I też wolę spokojniejszą muzykę, najlepiej jakieś jazzy, soul lub funky, wtedy nie myślę o zmęczeniu tylko mam istny odlot przez muzykę -
smerfetkaaa wrote:Evelin
rzuć na nas jakiś czar
zarażaj!!
Proszę bardzo!!
Wysyłam wiruski, takie ciążowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a05be68987b.jpg
Żeby teraz w dniu testowania zobaczyć takie cudeńko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbb60cc53fa9.jpg
AniaŁ123, Pączek, Kim87, smerfetkaaa, Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Nam to
nie brakowało, byliśmy na urlopie w górach, a potem jeszcze pourlopowy szał
mnie na pewno pomógł euthyrox, bo coś czuję, że ta moja tarczyca mogła mi to i owo blokować
fazy urojeniowej w sumie to nawet nie miałam, dopiero pozytywny test owulacyjny przed @ dał mi nieco do myślenia
Nawet nie wiesz jak sie cieszę -
Lubię_czekoladę wrote:No w PL się tak dzieje, że niedługo trzeba będzie się właśnie spakować i szukać nowego miejsca zamieszkania
A ja jestem już 9 lat w UK u mam dość..Jeszcze mam spore obawy co będzie za 2 lata po brexitcie, Ale może za 2 lata już wrócimy... Ciężko podjechać decyzję...
-
Evelin wrote:Proszę bardzo!!
Wysyłam wiruski, takie ciążowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a05be68987b.jpg
Żeby teraz w dniu testowania zobaczyć takie cudeńko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbb60cc53fa9.jpg
)
<3<3<3<3<3
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Kim87 wrote:Ja moja postarszyłam testem ciążowym i od razu przylazla; -)
Kimi ja ją betą już nawet straszyłam i fr@nca uparta!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A w ogóle Pietruszka to ja zawalu przez ciebie dostałam jak napisałaś o tej paczce bo my wczoraj z Paczkiem paczkę do Sylwii wysylalysmy. Czytam posta twojego i juz serce w gardle ze źle do niej paczkę zaadresowalysmy dopiero za drugim razem ogarnelam o co chodziło.
Pączek, Evelin, Parsleyek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A w ogóle Pietruszka to ja zawalu przez ciebie dostałam jak napisałaś o tej paczce bo my wczoraj z Paczkiem paczkę do Sylwii wysylalysmy. Czytam posta twojego i juz serce w gardle ze źle do niej paczkę zaadresowalysmy dopiero za drugim razem ogarnelam o co chodziło.
Miałam to samo - na słowo "Paczka" aż podskoczyłam mówie no nie - zrąbałam paczkę dla Sylwi !
Pietruszkowa nie strasz mnie tu !Evelin, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja moja postarszyłam testem ciążowym i od razu przylazla; -)
Nie lubie ! Nie nie nie !
Odrazu kupować testy gdy @ przychodzi i niech schowane czekaja..
Pamiętam gdy u mnie zbliżał sie termin i w dzień testowania kupowałam test i nie zdążyłam nawet zrobić..
-
Violet146 wrote:A ja jestem już 9 lat w UK u mam dość..Jeszcze mam spore obawy co będzie za 2 lata po brexitcie, Ale może za 2 lata już wrócimy... Ciężko podjechać decyzję...
mój brat 10 i za 2-3 lata chce wrócić, kupił nawet dom w PL i kawałek ziemi -
Kim87 wrote:A w ogóle Pietruszka to ja zawalu przez ciebie dostałam jak napisałaś o tej paczce bo my wczoraj z Paczkiem paczkę do Sylwii wysylalysmy. Czytam posta twojego i juz serce w gardle ze źle do niej paczkę zaadresowalysmy dopiero za drugim razem ogarnelam o co chodziło.
O tym samym pomyślałam w pierwszej chwili