Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:No to oswiadczysz w tegoroczną wigilię kochana
Ja to byłam jeszcze lepszajakieś 2-3 cykle temu tak się wkrecilam w te urojone objawy że kupiłam takie cudne, malusie ślicznie zapakowane buciki dziecięce żeby wręczyć je mojemu wraz z radosna nowiną
niestety @ przylazla i czar prysl. Leżą teraz zakopane w szufladzie. Jak je mój znajdzie przez przypadek to chyba zawału biedny dostanie z radości bo pomyśli że to aktualny prezent
O nie nieNie mogę się nakręcać.. w tym roku raczej zastanawiam się jakiego dobrego winka się w Święta napiję zamiast zastanawiać się w jaki spektakularny sposób wszystkim obwieszczę ciążę
BucikiNo faktycznie mogłoby być nieźle jak by Twój Ukochany znalazł
Pewnie by odtańczył taniec zwycięstwa
Faktycznie, we wkręcaniu jesteśmy dobre!
Wszystkie
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Witam.się w nowym.cyklu oficjalnie
Kimi, Pączekźle zaadresowałyście tą paczkę priorytetową z @ !
nie lubię Waszych @@ bo przyszły i mojej, że nadal jej nie ma!
Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Mnie nie ma na liście. Kichaj na mnie poza listą na przyszłość
Bardzo bardzo chce żeby wszystkie tu obecne do końca roku przestały korzystać z podpasek przez 9 miesięcy!!Lubię_czekoladę, emidomi, smerfetkaaa, Pączek, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Bardzo bardzo chce żeby wszystkie tu obecne do końca roku przestały korzystać z podpasek przez 9 miesięcy!!
Evelin długo się starałaś?Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Bardzo bardzo chce żeby wszystkie tu obecne do końca roku przestały korzystać z podpasek przez 9 miesięcy!!
otóż to
moje podpaski kupione na szczęśliwy cykl leżą w szafce, w łaziencekupiłam, bo czułam, że @ przyjdzie
Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
-
gotuję właśnie duuuuuuży gar rosołku
na przeziębienie super
i na bazę do barszczu
także jak ktoś chętny, zapraszam do GDAWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 13:14
Evelin lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Optymistyczne podejście ale podoba mi się
Evelin długo się starałaś?
Nie.. Za 4 razem się udało..
Dlatego przeżywam każdą @ dziewczyn i cieszę się gdy dwie kreseczki widać na testach..
Każda tu zasługuje na tak szybkie zajście w ciążę..
Dziewczyny były ze mną, wspierały i cieszyły się moim szczęściem, teraz kolej żebym ja wspierała.
:* -
LILITH.P wrote:otóż to
moje podpaski kupione na szczęśliwy cykl leżą w szafce, w łaziencekupiłam, bo czułam, że @ przyjdzie
CzadZawsze kiedy najmniej się tego spodziewamy
Ja mam arsenał podpasek i tamponów na kilka miesięcy chyba...Mamusia zawsze powtarzała, że warto być zabezpieczoną na takie ewentualności
-
Kim87
dla mnie czas nie jest dobrym rozwiązaniem, po poronieniu jakoś nie płakałam tak jak teraz, zamiast być lepiej jest gorzej, rano wstaje z zapuchniętymi oczami a głowa mi pęka.
Lubię_czekoladę
poroniłam na początku października, chciałabym żeby i u mnie tak było jak u Twojej koleżanki. Teraz mam jeszcze większe parcie na maleństwo, ale nie wiem jak teraz jest z tym cyklem dopiero na weekend poczułam i zauważyłam płodny śluz, było serduszkowanie i zaczęłam mierzyć znowu temerature, lewy jajnik boli i mam plamienia 3 dzień, i ogólnie czułam się jakbym miała owulację, z resztą zobaczcie mój wykres... więc może...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 13:19
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Evelin wrote:Nie.. Za 4 razem się udało..
Dlatego przeżywam każdą @ dziewczyn i cieszę się gdy dwie kreseczki widać na testach..
Każda tu zasługuje na tak szybkie zajście w ciążę..
Dziewczyny były ze mną, wspierały i cieszyły się moim szczęściem, teraz kolej żebym ja wspierała.
:*Gratulacje
Kochana jesteś :*
-
LILITH.P wrote:otóż to
U mnie to samo było
Zresztą jeszcze pamiętam jak wypieralam sie że stracony cykl bo mało sedruch i totalnie z Moim odpuscilismy. Jednak takie zdziwienie jest najlepsza niespodzianka -
LILITH.P wrote:gotuję właśnie duuuuuuży gar rosołku
na przeziębienie super
i na bazę do barszczu
także jak ktoś chętny, zapraszam do GDA
Lili
Ja poproszę tego barszczutylko tak bez ruszania się z domu
Evelin lubi tę wiadomość
Evelin
rzuć na nas jakiś czar
zarażaj!!Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Evelin wrote:U mnie to samo było
Zresztą jeszcze pamiętam jak wypieralam sie że stracony cykl bo mało sedruch i totalnie z Moim odpuscilismy. Jednak takie zdziwienie jest najlepsza niespodzianka
Pamiętam jak wstawiałaś zdjęcia testów z dwoma kreseczkami... a tu proszę 20 tygodni już za Wami. Pięknie :*Kim87 lubi tę wiadomość
smerfetkaaa wrote:Kim87
dla mnie czas nie jest dobrym rozwiązaniem, po poronieniu jakoś nie płakałam tak jak teraz, zamiast być lepiej jest gorzej, rano wstaje z zapuchniętymi oczami a głowa mi pęka.
Lubię_czekoladę
poroniłam na początku października, chciałabym żeby i u mnie tak było jak u Twojej koleżanki. Teraz mam jeszcze większe parcie na maleństwo, ale nie wiem jak teraz jest z tym cyklem dopiero na weekend poczułam i zauważyłam płodny śluz, było serduszkowanie i zaczęłam mierzyć znowu temerature, lewy jajnik boli i mam plamienia 3 dzień, i ogólnie czułam się jakbym miała owulację, z resztą zobaczcie mój wykres... więc może...
Nawet się nie obejrzysz a będziesz ponownie w ciąży
A ile cs za Tobą?Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:U mnie to samo było
Zresztą jeszcze pamiętam jak wypieralam sie że stracony cykl bo mało sedruch i totalnie z Moim odpuscilismy. Jednak takie zdziwienie jest najlepsza niespodzianka
Nam tonie brakowało, byliśmy na urlopie w górach, a potem jeszcze pourlopowy szał
mnie na pewno pomógł euthyrox, bo coś czuję, że ta moja tarczyca mogła mi to i owo blokować
fazy urojeniowej w sumie to nawet nie miałam, dopiero pozytywny test owulacyjny przed @ dał mi nieco do myśleniaEvelin lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Kimi, Pączek
źle zaadresowałyście tą paczkę priorytetową z @ !
nie lubię Waszych @@ bo przyszły i mojej, że nadal jej nie ma!
Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No bawi się z Tobą w Halloween jeszcze - jak z Kim - poszalała na zabawie - znudziło sie jej to wróciła a Twoja pewnie jeszcze szaleje i straszy że się spóźnia
Hahah dobre dobre!muszę ją jakoś wyciągnąć z tej imprezy już!
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"