Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Takie wiesz - Ja Pączek Małgorzata Lat 99 czuje swedzacego lewego cyca
Hahaha aż sama oplułam ze śmiechu monitor jak to napisałam
wchodzę w to
i dopisuję.. Ja lubiąca czeko dostałam @.. to na pewno objaw ciążyKim87 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem, gdzie się przywitać, więc robię to tutaj
Poczytałam trochę tu i ówdzie na OF i jest bardzo pozytywnie, okazuje się, że babki też potrafią się super wspierać.
Mąż mi zabronił się nakręcać, no to jestem tutajKim87, Pączek lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo
-
mi_lejdi wrote:Nie wiem, gdzie się przywitać, więc robię to tutaj
Poczytałam trochę tu i ówdzie na OF i jest bardzo pozytywnie, okazuje się, że babki też potrafią się super wspierać.
Mąż mi zabronił się nakręcać, no to jestem tutaj
Hej mi lejdi
Dokładnie z tego samego powodu jestem i jami_lejdi lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:ok 8km potrafiłam zrobić.. mało wiem.. ale ja bardzo wolno biegam..
dwa razu udało mi się wziąć udział w biegu na 10 km.. ale dużo stresu mnie to kosztowało.. za dużo ludzi.. i starsze panie mnie wyprzedzały.. never again
To jakie tempo to już sprawa drugorzędna - najważniejsze ze się ruszasz i biegać - takie jest moje zdanie !
Nikt od nikogo nie wymaga tempa charta afgańskiego
Dla mnie jesteś swój człowiekLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:no 8 to nie mało już nie przesadzaj !
To jakie tempo to już sprawa drugorzędna - najważniejsze ze się ruszasz i biegać - takie jest moje zdanie !
Nikt od nikogo nie wymaga tempa charta afgańskiego
Dla mnie jesteś swój człowiek
Choć dogonić kiedyś kenijczyka...to by było!
-
witam Was,
chciałam zapytać jak sobie radzicie po poronieniu? ja nie myślałam, że będzie tak ciężko z dnia na dzień powinno być lepiej a jest gorzejjeszcze siostra mi dołożyła, bo pochwaliła się na Wszystkich świętych " wiem, że nie jest to dobre miejsce i czas ale lepiej będzie jak dowiesz się tego ode mnie- JESTEM W CIĄŻY" dziwna była moja reakcja i mina zapewne też, ale nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. U niej widać już mały brzuszek a gdybym nie poroniła to byłoby między nami tylko cztery tygodnie różnicy.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
czarnulka24 wrote:aha a wiedziecie może dlaczego kwas foliowy 5mg jest na receptę ?różni się tylko tym że jest większa dawka niż w normalnym czy czymś innym się różni bo ja biorę 5mg lekarz mi przepisał ze względu na 2 poronienia
Jest na receptę bo dawka duża. -
Cześć.. udało mi sie troszkę nadrobić..
KIMI, przykro mi..
Witam się z nowymi
Cześć Zołza, dawno Cię nie widziałam
Co tam U Was dziewczynki ??
Jak sie czujecie ?
Ja dziś cały dzień w łóżku, wiec jeśli mogę chce spędzić ten czas z Wami :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:
Choć dogonić kiedyś kenijczyka...to by było!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:05
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
-
Evelin wrote:Cześć.. udało mi sie troszkę nadrobić..
KIMI, przykro mi..
Witam się z nowymi
Cześć Zołza, dawno Cię nie widziałam
Co tam U Was dziewczynki ??
Jak sie czujecie ?
Ja dziś cały dzień w łóżku, wiec jeśli mogę chce spędzić ten czas z Wami :*
ja też dzisiaj we wyrku... co za pogoda -
Mąż mi zabronił się nakręcać, no to jestem tutajAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Zazdroszczę Wam przebywania w ciepłym łóżku
Ja siedzę w pracy.. w sumie to tylko siedzę, bo zamiast pracować jestem tu z Wami
Na dworze okropnie i zimno, więc jeśli tylko nie musicie, nie ruszajcie się z domu -
Pączek wrote:Takie wiesz - Ja Pączek Małgorzata Lat 99 czuje swedzacego lewego cyca
Hahaha aż sama oplułam ze śmiechu monitor jak to napisałamLubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ej miałam ten objaw w tym cyklu. Szatpalam się z nim całą noc ;'D
Chodzi o to by zrobić i się nie narobićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:23
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witaj28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań