Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Ostatnio podczytywałam niemiecką prasę - coraz więcej obywateli Niemiec kupuje posiadłości na Węgrzech, co spowodowane jest polityką Orbana. Miał Węgier nosa do tej kwestii, Merkel dała d...a płaci za to cała UE. Choć wydaje mi się, że nasz rząd (jaki by nie był) unika jak może przyjmowania ludzi.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Dokładnie.. Ja nawet się przyznam że znalazłam taki artykul o "Przepowiedniach Baby Wangi" i wszystko to sie zaczyna sprawdzac.. sprawdzalo sie wcześniej i w naszych czasach też zaczyna i co najgorsze zaczynam w to wierzyć.
Bo idąc takim myśleniem, płodzenie potomka w takich czasach to barbarzyństwo
Dlatego też jestem dobrej nadziei, że to się wszystko uspokoi i znowu na świecie będzie kolorowo
-
Kim87 wrote:Oby tak dalej z tym unikaniem
o ile się daw końcu premier Kopacz do czegoś nas zobowiązała
ale pewnie za biednym krajem jesteśmy dla wielu obywateli z krajów bliskiego wschodu
swoją drogą za ten cały syf to głównie USA powinno odpowiadać, wpieprzają się, chcą dominować...zaszczepiać wszędzie demokracje, choć wiadomo, że chodzi tyko o kasę i ropę naftową -
LILITH.P wrote:Ostatnio podczytywałam niemiecką prasę - coraz więcej obywateli Niemiec kupuje posiadłości na Węgrzech, co spowodowane jest polityką Orbana. Miał Węgier nosa do tej kwestii, Merkel dała d...a płaci za to cała UE. Choć wydaje mi się, że nasz rząd (jaki by nie był) unika jak może przyjmowania ludzi.
-
Z innej beczki trochę..
Pytanie do dziewczyn, które biorą dupka.. zawsze przed odstawieniem robicie test?
Czy jakby się zaszło w ciążę i odstawiło duphaston to nie było by to opłakane w skutkach?
-
......ale mi się dzisiaj kręci w głowie
Przewracam się, takie ciśnienie.. i mam dosłownie mroczki przed oczami...masakra.. kawa nie pomaga
-
Cherry_Blossom wrote:Wymiotowalam.. na pół łazienki. Wodę z tyłka też mam. Nic dzisiaj nie piłam i nie jadłam. Nie umiem... masakra...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Wymiotowalam.. na pół łazienki. Wodę z tyłka też mam. Nic dzisiaj nie piłam i nie jadłam. Nie umiem... masakra...