Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Nie mam jej na liście . Ona się przyczaja ale o ile dobrze pamiętam jutro ma termin @
smerfetkaaa, Evelin, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Umieram
Dwa razy straciłam przytomność
Wymiotom i biegunce nie ma końca
dziewczyny dobrze radzą , jedź na szpital ;* daj znać co się dzieje jak się dowiesz i się lepiej po czujesz.. czekamy na wiadomośćEvelin lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Poszłam na bieżnie - moje nogi dawno nie były na bieżni wiec kurna zle - no zle mi sie biegło - czuć różnice miedzy bieganiem po parku a na bieżni - musze sie przestawić i inaczej nogi stawiać bo jakos tak dziwacznie sie czułam ale poćwiczone było
Oczywiście mądra ja - ubrałam sie do pracy jak zawsze - krotka kiecka - nie za gruby rajtek a jak wyszłam z siłowni myslalam ze mi tyłek odpadnie jak zawiało
No bo przeciez po co ubrać sie inaczej skoro 10 kroków miedzy praca a samochodem ale nie pomyslalam ze miedzy silka a samochodem jest 20 krokow i jeszvze lekko zgrzana bede wiec L4 Welcomepunkt za to.. Ja zamiast wrocic do domu i isc polatac to wyladowalam na zakupach
ale probuje sie jeszcze zmobilizowac
Teraz goraca herbata i garsc wit C i moze sie odratujeszEvelin, Pączek lubią tę wiadomość
-
Ja jutro jadę na zakupy. Kupuje ciepłe pantalony i jedziem z bieganiem.
Dzisiaj raczej się whiskey; )Lubię_czekoladę, Evelin, Pączek, Sylwia91, smerfetkaaa, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Umieram
Dwa razy straciłam przytomność
Wymiotom i biegunce nie ma końca -
Kim87 wrote:Ja jutro jadę na zakupy. Kupuje ciepłe pantalony i jedziem z bieganiem.
Dzisiaj raczej się whiskey; )Mam takie jedne ocieplane do biegania, polecam
cieplo w dupke
A co do raczenia, nie wiem czy lubicie ale polecam grzane torunskiejeden kubek i mamrotalam ostatmio
Zdrowko KimEvelin lubi tę wiadomość
-
Byłam u endo. Powiedział że z moimi wynikami nie ma co panikowac bo usg tarczycy w porządku. Dał mi euthyrox 25 mg na zbicie TSH. Na prolaktyne podwyższona po obciążeniu dostałam na próbę bromergon 1/2 tabletki dziennie ( jeśli będę się źle czuła po nim to mi po miesiącu zmieni na cos innego).
Ogólnie jestem zadowolony. Fajny lekarz, konkretny.
Śliczna BasienkaSylwia ty szczesciaro
Evelin, Kim87, Sylwia91, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
stokrotka666 wrote:O prosze...
Wy tu takie wszystkie takie FIT i eco ze pewnie chude jak nitki:)chyba i ja zaczne bo az mi glupio:)
choc mam pewne postanowienia to do tej pory na postanowieniach sie konczy
nie moge sie zebrac i zawsze cos
-
emidomi wrote:Byłam u endo. Powiedział że z moimi wynikami nie ma co panikowac bo usg tarczycy w porządku. Dał mi euthyrox 25 mg na zbicie TSH. Na prolaktyne podwyższona po obciążeniu dostałam na próbę bromergon 1/2 tabletki dziennie ( jeśli będę się źle czuła po nim to mi po miesiącu zmieni na cos innego).
Ogólnie jestem zadowolony. Fajny lekarz, konkretny.
Śliczna BasienkaSylwia ty szczesciaro
mala ilosc mi nie szkodzi
ciezko sie wstaje po tych tabletkach.. Trzymam kciuki za brak efektow ubocznych i za zbicie prolaktyny