Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Pantalony
Mam takie jedne ocieplane do biegania, polecam
cieplo w dupke
A co do raczenia, nie wiem czy lubicie ale polecam grzane torunskiejeden kubek i mamrotalam ostatmio
Zdrowko Kim
Lubię_czekoladę, Pączek, Evelin, Bella_Bella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
emidomi wrote:Byłam u endo. Powiedział że z moimi wynikami nie ma co panikowac bo usg tarczycy w porządku. Dał mi euthyrox 25 mg na zbicie TSH. Na prolaktyne podwyższona po obciążeniu dostałam na próbę bromergon 1/2 tabletki dziennie ( jeśli będę się źle czuła po nim to mi po miesiącu zmieni na cos innego).
Ogólnie jestem zadowolony. Fajny lekarz, konkretny.
Śliczna BasienkaSylwia ty szczesciaro
no i super
też startowałam z 25 mgspadło mi po miesiącu z 4,5 na 2,5
emidomi lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Gratuluję :*
Kiedy zaczęliście się starć ponownie?Evelin lubi tę wiadomość
Ja tez jestem fit. Jem sledzie i przegryzam lodami... Masakra. Przy Marysi jadlam normalnie a teraz im cos dziwniej smakuje tym lepiej:)
dziewczyny my babki musimy być mega twarde, ale i jestesmy. Niedlugo wszystkie bedziemy wysylac takie zdjecia jak Sylwia. Tak musi byc!!! Trzeba tylko mocno w to wierzyc. Bo marzenia się spełniają. Ale musicie im pomóc;) Brać się za chłopów dziewczynki:)!!
Lubię_czekoladę, Sylwia91, Evelin, smerfetkaaa, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Lubię_czekoladę wrote:Nie polecam duzej ilosci alkoholu przy bromergonie.. Glowa boli tak, ze nic nie pomaga..
mala ilosc mi nie szkodzi
ciezko sie wstaje po tych tabletkach.. Trzymam kciuki za brak efektow ubocznych i za zbicie prolaktyny
Ja raczej rzadko piję a jak już to lampkę wina. Ciężko się wstaje? Jezu ja już rano czuje się jakbym zmartwychwstawala a nie budziła się19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:hej kochana u mnie po ostatnim poronieniu też właśnie tak było że piersi bolały non stop praktycznie przez cały cykl raz mocniej raz lżej nawet pisałam tu na forum jakiś czas temu o tym bo wydawało mi się to dziwne nawet w tamtym cyklu byłam zrobić badania prolaktyny bo myślałam że coś nie tak .. ale widocznie może już tak będę miała..
a u ciebie to pierwszy raz tak się zdarzyło ??? może ten miesiąc będzie twój ??skoro jakiś inny niż zwykle .. może owu przyjdzie szybciutko .. ?
Ja po poronieniu rok temu tez tak mialam, pierwsze kilka cykli z 4-5 piersi mniebolaly caly czas caly cykl. Pozniej sie unormowalo a pozniej zaszlam w kolejna ciaze. Nie badalam wtedy prolaktyny.
Teraz za to badalam czekam na wyniki.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki.Wczoraj jak juz lezałam w łóżku miałam takie wyraźne bóle jakby bardziej z prawej strony macicy i naprzemiennie bolały jajniki a późno wieczorem też w lędźwiach.Tylko że tempka spada,dwa dni temu było 37 a już dziś jest 36.86.Ehh nie chce się nakręcić. Dziś jest 9 dzień po.Czekam do 30 dc
Evelin lubi tę wiadomość
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
emidomi wrote:Ja raczej rzadko piję a jak już to lampkę wina. Ciężko się wstaje? Jezu ja już rano czuje się jakbym zmartwychwstawala a nie budziła się
emidomi lubi tę wiadomość
emidomi wrote:Ja raczej rzadko piję a jak już to lampkę wina. Ciężko się wstaje? Jezu ja już rano czuje się jakbym zmartwychwstawala a nie budziła się
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja nie mialam zadnych skutków ubocznych przy bromergonie. Tylko bardzo szybko zasypialam. Ale to wtedy bylo piekne.
ja w koncu koncze druga fiolke i ide po recepte na cos innego, bo nie daje rady na tym bromergonie
chodze jak zombie a wstac totalnie nie moge.. Jak odstawilam na miesiac ostatnio to kosmos, dzien do nocy
-
Witam się wieczorowo z pracy
Ja dzisiaj miałam masakrę... Rano pisałam, że ta @ jakaś dziwna: skąpa, że w zasadzie wkładki zamiast podpasek by wystarczyły, a jak wróciłam rano z pracy, chciałam iść pod prysznic i zaczęły mnie łapać takie skurcze, że rozpłakałam się z bólu. Mój chciał po pogotowie dzwonić, ale po godzinie czy dwóch i kilku no-spach max przeszło...
Dziwne rzeczy się ze mną ostatnio dzieją -
Kim87 wrote:Ja jutro jadę na zakupy. Kupuje ciepłe pantalony i jedziem z bieganiem.
Dzisiaj raczej się whiskey; )
Ja jestem juz dziś tam zmeczona że zaraz ide spać - ziewam co 5 minEvelin, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Ooo hej Pola
Też jestem z Rzeszowa, za 2 miesiące stuknie mi 27 lat i staram się od 11 cykli. Mamy dużo wspólnegoto kiedy? Spotkamy się na porodówce? Hehehe tak właściwie, to jestem z pod Rze
ale fajnie mieć kogoś tu blisko
wiesz dlaczego Wam się nie udaję? Jakieś diagnozy?
Violet
A Ty skąd?tylko za granicą jesteś, tak?
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy