Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mamusia30 wrote:Hej,jestem tu nowa,chcialabym sie podzielic moja historią. Spoznia mi sie okres 10dni,2 tyg przed spodziewana miesiaczka mialam bardzo malutkie plamienia raz rozowe raz brunatne,od niedzieli mam mdlosci,lecz nie zwracam,szybko sie mecze,jestem senna,mam bole jak na miesiaczke,w podbrzuszu,kłócie w jajnikach bol krzyza.w srode zrobilam test wyszedl negatywny,jutro ide na beta chcg lecz wyniki beda dopiero we wtorek.Czy ktoras z Was miala takie objawy w ciaz?
Każda kobieta ma inne objawy..itd..
Proponuje test :* -
Evelin wrote:Dlaczemu ??
Bo do waszych wag należałoby dodać 30kg i ze wzrostu odjąć 5cm, i oto jestem... Kluska ŚląskaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 23:15
emidomi lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Bo do waszych wag należałoby dodać 30kg i ze wzrostu odjąć 5cm, i oto jestem... Kluska Śląska
Hehfaceci nie lubią chudych
Ja osobiście nie lubiłam swojego wyglądu, teraz przytylam..
Ostatnio moja chrzestna sama powiedziała że teraz wyglądam jak powinnam :p -
Dzięki dziewczyny. Chyba wyszło że mnie WSZYSTKO co tylko mogło, dwa suchary i czarna herbata teraz dały mi życie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 23:21
Dzezabella, Evelin, pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Evelin wrote:Heh
faceci nie lubią chudych
Ja osobiście nie lubiłam swojego wyglądu, teraz przytylam..
Ostatnio moja chrzestna sama powiedziała że teraz wyglądam jak powinnam :p
Facet nie pies, na kości nie poleci...
Ale będę mojego urabiała o orbitrek, już nawet pierwsze rozmowy byłyZaczyna mi przeszkadzać za bardzo moja tusza... Jednak 85kg przy 163cm to stanowczo za dużo.
Wisienko cieszę się, że już lepiej się czujesz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 23:24
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
My kobiety, ponoć nic nam nie dogodzi
ja kiedyś byłam pulchna.. schudłam bo przestałam jeść śniadania i ostatni posiłek do 18..
Głupota..
Wisienka, 3maj sie i wracaj do żywych, odpoczywaj całuje :*
Uciekam spać.. antybiotyk wzięłam na zęba i usypiam...
Dobranoc kochaneCherry_Blossom, Dzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Mnie tez mdli, caly dzien czulam taka gule w gardle jak na wymioty. Do tego teraz brzuch mnie rozbolal. Oby to nie jelitowka
. Wzielam smecte na wszelki wypadek. Wkolo wszyscy choruja na to paskudztwo
-
Madera2000 wrote:Mnie tez mdli, caly dzien czulam taka gule w gardle jak na wymioty. Do tego teraz brzuch mnie rozbolal. Oby to nie jelitowka
. Wzielam smecte na wszelki wypadek. Wkolo wszyscy choruja na to paskudztwo
Nifuroksazyd sobie weź.
Dzedzabela :*:*Dzezabella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Tulisiu :*:*:* jak tam, monitoring jakiś robisz czy lecicie na żywioł w tym cyklu?
-
Witajcie w nowym dniu
Wisienko,
fajny avatar
Co do wagi... 160 cm i 55 kg, no i z 5 kg przydałoby się mieć mniej niestety...ale jedzenie
mniam
mój mąż twierdzi, że na to tyle co jem, to świetnie wyglądam
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy