Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin,
Niechcący odrzuciłam, ale już się poprawiam
Evelin lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Evelin wrote:Ile wazysz ?
Ja przy wzroście 168 powinnam ważyć koło 60..
Waże 52...
Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzień dobry!
A jak tak gadamy ile która waży... Czytam często, że ćwiczenia mogą blokować owulację, ale: co w sytuacji kiedy mam siedzącą pracę i każde ćwiczenia będą dla mojego organizmu szokiem? Zablokuje się? Jak zrobić, żeby się nie poblokowało?
Doskonale wiem, że powinnam zrzucić w granicach 20kg dla poprawy szans na ciążę, co jest sporym wyzwaniem, ale bez ruchu tego nie zrobię, a nie chcę wydłużać starań w nieskończoność chudnięciem... -
Dzezabella wrote:Bo do waszych wag należałoby dodać 30kg i ze wzrostu odjąć 5cm, i oto jestem... Kluska Śląska
Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:55 U Ciebie będzie idealnie
Dzisiaj znowu obudzilam sie z bolem gardla, wiec ze spacerow i biegania nici...mtyle witamin i czlowiek ciagle chory.. -
Dzezabella wrote:Dzień dobry!
A jak tak gadamy ile która waży... Czytam często, że ćwiczenia mogą blokować owulację, ale: co w sytuacji kiedy mam siedzącą pracę i każde ćwiczenia będą dla mojego organizmu szokiem? Zablokuje się? Jak zrobić, żeby się nie poblokowało?
Doskonale wiem, że powinnam zrzucić w granicach 20kg dla poprawy szans na ciążę, co jest sporym wyzwaniem, ale bez ruchu tego nie zrobię, a nie chcę wydłużać starań w nieskończoność chudnięciem...
Jakies najnowsze badania donosza ze najlepszym sposobem jest szybki marsz kilka razy w tyg a lekarz mi potwierdzil, ze cos takiego jest jak najbardziej wskazane
Milego dniaDzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dzien dobry :*
Jakies najnowsze badania donosza ze najlepszym sposobem jest szybki marsz kilka razy w tyg a lekarz mi potwierdzil, ze cos takiego jest jak najbardziej wskazane
Milego dnia
Chodzić umiem
Za pół godziny kończę zmianę, ale zamiast spać umówiłam się z koleżanką - idziemy kupić prezenty dla naszych chłopów, bo mają urodziny w przyszłym tygodniuEvelin lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Chodzić umiem
Za pół godziny kończę zmianę, ale zamiast spać umówiłam się z koleżanką - idziemy kupić prezenty dla naszych chłopów, bo mają urodziny w przyszłym tygodniu
Co planujesz kupic?
..trzeba powoli zaczac robic prezenty ma swieta, zeby potem nie latac...
Jestem od raana wkurzona.. Moja przyjaciolka jest w ciazy i jest niezadowolona, bo uwaga... Nie moze sobie zapalic i sie napic... Co to za podejscie ja sie pytam??? Tak wlasnie maja ludzie, dla ktorych ciaza to pstrykniecie palcami.. Pierwszy cykl i trafione -
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry:*
A u mnie jakiś dziwny wykres się zrobił... masakra
Ja się czuję jak nowo narodzona:D
Witamy wsrod zywychbylo tu troche strachu wczoraj o Ciebie.. Super, ze jest ok!
Cherry_Blossom, Evelin lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czesc Wisienko :*
Witamy wsrod zywychbylo tu troche strachu wczoraj o Ciebie.. Super, ze jest ok!
Kochane jesteście
Czuję się świetnie:P
Tylko temp w pochwie wysoka strasznie jak na mnie, 36,94! A to 6 dc. Masakraoby owu się pojawiła:(
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Lubię_czekoladę wrote:Nocne zmiany.. Podziwiam.. Kladziesz sie w dzien spac od razu jak wracasz czy walczysz ze snem?
Co planujesz kupic?
..trzeba powoli zaczac robic prezenty ma swieta, zeby potem nie latac...
Jestem od raana wkurzona.. Moja przyjaciolka jest w ciazy i jest niezadowolona, bo uwaga... Nie moze sobie zapalic i sie napic... Co to za podejscie ja sie pytam??? Tak wlasnie maja ludzie, dla ktorych ciaza to pstrykniecie palcami.. Pierwszy cykl i trafione
Wiesz co, różnie, dzisiaj będę próbowała przetrzymać jak najdłużej, bo jutro mam dniówkę na 7:30.
Wymyśliłam, że zasponsoruję mu (a właściwie nam) jednodniowy wypad do Wiednia na jarmark bożonarodzeniowy - kumpela, mimo że w ciąży podłapała temat i chcemy jechać we czwórkę
-
Dzezabella wrote:Wiesz co, różnie, dzisiaj będę próbowała przetrzymać jak najdłużej, bo jutro mam dniówkę na 7:30.
Wymyśliłam, że zasponsoruję mu (a właściwie nam) jednodniowy wypad do Wiednia na jarmark bożonarodzeniowy - kumpela, mimo że w ciąży podłapała temat i chcemy jechać we czwórkę
Ale super!!!!!!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzień dobry Dziewczynki
Nic nie wiem co się tutaj działo. Za raz spróbuję nadrobić, jeśli coś mi znowu nie przeszkodzi
Miłego dnia życzę!!!
Mnie dzisiaj czeka kolejny pracowity dzień i w pracy, i po pracy, bo wieczorem pierwsza tura gościEvelin lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Wiesz co, różnie, dzisiaj będę próbowała przetrzymać jak najdłużej, bo jutro mam dniówkę na 7:30.
taki jarmark musi byc niesamowicie piekny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:30
Evelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b92324916340.jpg
Ciocie spójrzcie kto Basieńki pilnuje?listonosz przyniósł jakieś pudło w piękne serduszka i chyba dla Basi bo wszędzie było jej imię... Zawartość przeszła moje najśmielsze oczekiwania i wyobrażenia
popłakałam się. Nie napiszę jak bardzo Wam dziękujemy, bo słowa tego nie oddadzą. Macie moc kochane... Jesteście wspaniałe, niech Was i Wasze maluszki i przyszłe fasolki Bozia ma w opiece
Basieńka pochwali się zakupami
Sylwia dużo zdrówka dla WasGratuluję ślicznej córeczki :*
Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja to bym tak z 5kg chciała schudnąć ale ciezko mi to jakoś idzie
Właśnie ja też chcę 5 kg! Już miałam dobry start, ale po ej głupiej chorobie nie mogę dojść do siebie. Wróciłam do diety, ale waga jak zaczarowana i nic się nie ruszaOd przyszłego tygodnia już startuję z treningami, to może coś lepiej pójdzie.
-
emidomi wrote:Cześć dziewczyny
czy Wy kiedykolwiek spicie? Dzezabella to wiem że ma nocki ale reszta???
Evelin lubi tę wiadomość