Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Ja właśnie widzę że biodra zwiększyły objętość
Ale ja się z tego nie śmieję, tylko się wkurzam. Mam takie duże lustro w łazience, w którym nic się nie ukryje... Kurcze jeszcze dzisiaj i jutro goście. Pewnie się złamię. Nie będę tak o suchym pysku siedzieć przecież
Więc tak jak wspieramy się w bieganiu - wspierajmy się w dietowaniuEvelin lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Kaaawy !!
Dzień dobry !
Ja spałam dziś może ze 4h - czuje się mega wypluta !
Źle sypiam ostatnioCały czas cos w głowie mielę i spać nie mogę spokojnie
Chyba musze iść na jakiś urlop !
Pączuś ja też ostatnio kiepsko sypiam. Bardzo długo nie mogę zasnąć. Nie wiem co jest grane.
Ja spałam może jakieś 5h, więc trochę lepiej, ale rano też była masakra.
Ale co do urlopów i wyjazdów, 10 grudnia odwiedzam WarszawęMąż dostał zaproszenie z firmy na jakieś warsztaty kulinarne z włoskim mistrzem kuchni
Co prawda tylko na jedną noc, ale i tak się cieszę że się gdzieś wyrwiemy
Pomachaj mi tam Pączek z balkonu -
Wredne, umolne pęcherzyki!!!
Ja już mam uczulenie na samo słowo
Wisienko kochana, dzidzia była tylko tymczasowo poleciała sobie do góry :*
Szybciutko zaszlas w ciążę przecieżA ja się boję że znowu rok mi to zajmie
A wogole to się witam od ranawolnego rana
wolnego od pracy ale w domu zaczynam demolke do remontu
-
Lubię_czekoladę wrote:Daj prosze znac co lekarz powiedzial o prolaktynie
mega mnie to ciekawi.. Bo co opinia to inna..
Jasne, zdam szczegółową relacjęAle idę dopiero 17.11
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś ja też ostatnio kiepsko sypiam. Bardzo długo nie mogę zasnąć. Nie wiem co jest grane.
Ja spałam może jakieś 5h, więc trochę lepiej, ale rano też była masakra.
Ale co do urlopów i wyjazdów, 10 grudnia odwiedzam WarszawęMąż dostał zaproszenie z firmy na jakieś warsztaty kulinarne z włoskim mistrzem kuchni
Co prawda tylko na jedną noc, ale i tak się cieszę że się gdzieś wyrwiemy
Pomachaj mi tam Pączek z balkonu
Może ta pogoda na nas tak wpływa ? Jakies zmiany ciśnienia ? Kurna nie wiem - męczy mnie to
Ja to bym chciała jak w zeszłym roku - jakiś ciepły kraj
Hmm....to może kawę z Pączkiem tego 10 wypijesz jak sie uda ?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja mam w przedpokoju 4 wielgaśne lustra - robią za drzwi od szafy - więc jak podchodzę coś wciągam to zawsze się cała widze no i wqrw jest czasami z rana. No więc pozostają dwa wyjścia - albo sie zaakceptować albo coś z "tym" zrobić
Więc tak jak wspieramy się w bieganiu - wspierajmy się w dietowaniu
Wspieramy się
W takim razie poproszę o dużo wsparcia dzisiaj i jutro -
Tuliska wrote:Wredne, umolne pęcherzyki!!!
Ja już mam uczulenie na samo słowo
Wisienko kochana, dzidzia była tylko tymczasowo poleciała sobie do góry :*
Szybciutko zaszlas w ciążę przecieżA ja się boję że znowu rok mi to zajmie
A wogole to się witam od ranawolnego rana
wolnego od pracy ale w domu zaczynam demolke do remontu
Powodzenia z remontem ! mnie to czeka po nowym rokui już nie mogę się doczekać
-
Paczus zaklej lustra
fajna naklejka, z fajnym motywem i po problemie
Ja tez z kurduplowatych, mam 162 cm... ważę 48 kg. Na przyjęciu w szpitalu miałam 44,5 więc giga stres i waga w jeden dzień 3 kg w dółale ale bieganie, dietowanie to stanowczo lepszy sposób
-
LILITH.P wrote:Aniu, problemy ze snem to może być też tarczyca
Możliwe Lili. 6 lat temu, zanim zaczęłam się leczyć nie spałam całymi tygodniami, poważnie! To była straszna męka. Jeszcze byłam wtedy na studiach, sesja się zbliża, a ja w ogóle nie śpię. Normalnie nic na mnie nie działało. Już nawet dostałam od lekarza chemiczne środki nasenne i po tym też nie spałam. Aż poszłam do endo i eureka
Właśnie jestem teraz w trakcie zmiany leczenia. Z dawki Novothyral 125 przeszłam na Euthyrox 75, więc różnica znaczna, ale TSH miałam już 0,008. Myślę że ta waga i spanie mogą być od tego, ale znowu ja tego zapasu hormonu miałam, więc też bez szaleństw. Może organizm musi się przyzwyczaić, teraz nie wie co się dzieje.
No zobaczę. Mam kolejną wizytę 15.11, zobaczę co mi wtedy wyjdzie. -
Tuliska wrote:Paczus zaklej lustra
fajna naklejka, z fajnym motywem i po problemie
Ja tez z kurduplowatych, mam 162 cm... ważę 48 kg. Na przyjęciu w szpitalu miałam 44,5 więc giga stres i waga w jeden dzień 3 kg w dółale ale bieganie, dietowanie to stanowczo lepszy sposób
On to się lubi w nich oglądać
A tak poważnie - to nie zakleję bo przedpokój jest mały a dzięki tym lustrom i że światło się w nich odbija staje się jaśniejszy i mam wrażenie że wizualnie bardziej przestronny -
Pączek wrote:Może ta pogoda na nas tak wpływa ? Jakies zmiany ciśnienia ? Kurna nie wiem - męczy mnie to
Ja to bym chciała jak w zeszłym roku - jakiś ciepły kraj
Hmm....to może kawę z Pączkiem tego 10 wypijesz jak sie uda ?
Kawa z Pączkiem powiadasz. Kusząca propozycja -
AniaŁ123 wrote:Możliwe Lili. 6 lat temu, zanim zaczęłam się leczyć nie spałam całymi tygodniami, poważnie! To była straszna męka. Jeszcze byłam wtedy na studiach, sesja się zbliża, a ja w ogóle nie śpię. Normalnie nic na mnie nie działało. Już nawet dostałam od lekarza chemiczne środki nasenne i po tym też nie spałam. Aż poszłam do endo i eureka
Właśnie jestem teraz w trakcie zmiany leczenia. Z dawki Novothyral 125 przeszłam na Euthyrox 75, więc różnica znaczna, ale TSH miałam już 0,008. Myślę że ta waga i spanie mogą być od tego, ale znowu ja tego zapasu hormonu miałam, więc też bez szaleństw. Może organizm musi się przyzwyczaić, teraz nie wie co się dzieje.
No zobaczę. Mam kolejną wizytę 15.11, zobaczę co mi wtedy wyjdzie.
tsh tsh, ale jak ft4... mnie ostatnio też dopadły problemy ze snem, tsh 1,5 a ft4 słabiutko... jak wskoczyłam na większą dawkę to już normalnie śpię -
Pączek wrote:
Hahaha!!!! Dobre. Śmieję się do monitora
Czuję przypływ siły!
Mam tę moc!!! Mam tę MOOOOOCCCC!!! -
Tuliska wrote:Aniaa! Aniaa! Ania! Ania! Ania! Ania! Ania! Ania! Ania! Ania! Do bojuu, do bojuuu, do boju Aaaniuuu
Muszę sobie wydrukować Wasze posty i przykleić do talerza...i kieliszkaPączek, Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Hahaha!!!! Dobre. Śmieję się do monitora
Czuję przypływ siły!
Mam tę moc!!! Mam tę MOOOOOCCCC!!!AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość