Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Nie mogę - mój B. by na mnie nakrzyczał
On to się lubi w nich oglądać
A tak poważnie - to nie zakleję bo przedpokój jest mały a dzięki tym lustrom i że światło się w nich odbija staje się jaśniejszy i mam wrażenie że wizualnie bardziej przestronnyEee tam z resztą napewno super kobietka jestes
Masz ulubiona część ciała??? To wgapiaj się tylko w nią
-
LILITH.P wrote:tsh tsh, ale jak ft4... mnie ostatnio też dopadły problemy ze snem, tsh 1,5 a ft4 słabiutko... jak wskoczyłam na większą dawkę to już normalnie śpię
Myślę że przy 1,5 źle bym się czuła, ale chciałabym chociaż zahaczyć o dolną normę, jakieś 0,5
Teraz moja nowa endo chce mnie doprowadzić do stanu, w którym TSH będzie ok i efteki tak samo. Podobno się da -
Tuliska wrote:No to kochana pozostaje nauczyć się z tym żyć
Eee tam z resztą napewno super kobietka jestes
Masz ulubiona część ciała??? To wgapiaj się tylko w nią
Ulubiona część ciała....hmmm....musiałabym mieć dodatkowe lusterko na wysięgniku żeby na nią patrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:41
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja mam w przedpokoju 4 wielgaśne lustra - robią za drzwi od szafy - więc jak podchodzę coś wciągam to zawsze się cała widze no i wqrw jest czasami z rana. No więc pozostają dwa wyjścia - albo sie zaakceptować albo coś z "tym" zrobić
Więc tak jak wspieramy się w bieganiu - wspierajmy się w dietowaniuEvelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Myślę że przy 1,5 źle bym się czuła, ale chciałabym chociaż zahaczyć o dolną normę, jakieś 0,5
Teraz moja nowa endo chce mnie doprowadzić do stanu, w którym TSH będzie ok i efteki tak samo. Podobno się da
na pewno się da
w ciąży podobno tsh spada, pomimo niskiego ft4...
najważniejsze,że jest plan działania... no i też zauważyłam, że muszę magnez suplementować, bo jak biorę, to też lepiej mi się śpi - tylko trzeba odczekać jakieś 4h od euthyroksu,bo zaburza jego wchłanianie -
Dzezabella wrote:Ja mam takie lustra w szafie zabudowanej w sypialni na wprost łóżka... najgorzej, budze się rano, albo po nocce, bez makijażu, normalnie wystraszyć się można
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Jak mnie nigdzie nie wywieje w jakąś podróż to zapraszam !
Mówie poważnie !
Bardzo chętnie, tylko podejrzewam, że nie będzie czasu teraz, bo to tylko jedna noc, a poza tym jadę z małżem
Ale myślę i mam nadzieję że jeszcze będzie okazja
I Kraków też zaprasza -
a tak a propos diety..
do barszczu dorzucam dzisiaj krokiety z kapustą kiszoną i grzybkami - pieczarki, kurki i suszone grzybki(kapucha eko, bo rosła na rodzinnym polu i sami kisiliśmy
)
AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Aj noł
Ale czekam na to juz rok
ja kochammm remonty
ten obecny ma działać jako terapia
mam po prostu "fajne problemy" na głowie dzięki temu
A wiesz... ja gipsuje, szpachluje, skrecam szafy, kładę płytki, podłączam lampy, maluje
ja uwielbiam chodzić biała od góry do dołu od tynku
AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:na pewno się da
w ciąży podobno tsh spada, pomimo niskiego ft4...
najważniejsze,że jest plan działania... no i też zauważyłam, że muszę magnez suplementować, bo jak biorę, to też lepiej mi się śpi - tylko trzeba odczekać jakieś 4h od euthyroksu,bo zaburza jego wchłanianie
Magnez i inne cukiereczki biorę
A słyszałyście lub stosujecie witaminę C lewoskrętną? Ja się nad tym zastanawiam. Kilka osób już mi zachwalało. -
AniaŁ123 wrote:Magnez i inne cukiereczki biorę
A słyszałyście lub stosujecie witaminę C lewoskrętną? Ja się nad tym zastanawiam. Kilka osób już mi zachwalało.
ja czytałam, słyszałam... bardzo dużo mówi się o niej w kontekście nowotworów, a że jakby w tym siedzę, to... -
Tuliska wrote:Wiem o czym mowisz
ja kochammm remonty
ten obecny ma działać jako terapia
mam po prostu "fajne problemy" na głowie dzięki temu
A wiesz... ja gipsuje, szpachluje, skrecam szafy, kładę płytki, podłączam lampy, maluje
ja uwielbiam chodzić biała od góry do dołu od tynku
No co Ty??? Ty to jesteś super babka
Ja jedynie szpachlowałam i to troszkę -
LILITH.P wrote:ja czytałam, słyszałam... bardzo dużo mówi się o niej w kontekście nowotworów, a że jakby w tym siedzę, to...
I co o tym myślisz?