Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Jeju kochana, współczuję..
Znam to.. miałam podobnie..
U mnie to jeszcze porażką było to ze główna kierowniczka specjalnie zwalniala prace i brała większe zamówienia żeby były nagodziny które były do odbioru ale nie można było ich odbierać ze względu na to że wiecznie ludzie na chorobowym ..
A ta stara pinda była już na emeryturze, wszystko jej dyndalo i tylko przedłużala sobie weekendy.. zawsze w poniedziałek i w piątek jej nie było..
Przez jej zachowanie to ja i inne osoby robiły po 13-15godzin.
Dobrze że mam od tego wolne
U mnie ostatnio sytuacja jest bardzo dynamiczna - pewnych rzeczy nie przewidzę
Boje sie tylko ze takie akcje beda teraz coraz częściej -
Pączek wrote:Nie pierwszy i nie ostatni raz mam takie numery
U mnie ostatnio sytuacja jest bardzo dynamiczna - pewnych rzeczy nie przewidzę
Boje sie tylko ze takie akcje beda teraz coraz częściej
Niestety nic nie poradzimy.
Jutro pracujesz czy weekendy wolne ? -
Cześć dziewczyny
po roku czasu postanowiłam zmienić swojego lekarza...dzis jest moj 1dc ( niestety ) i chciałam zrobic wszystkie niezbędne badania zeby noe tracić kolejnego miesiąca
stad moje pytanie...Fsh i Lh robimy w 2dc czy w 3dc?Pozdrawiam Was
)
-
Malwiś124 wrote:Evelin o dziwo tak, tylko nie moge sobie poradzic z checia zaczecia staran juz:/
Nie wiem co sie dzieje, wiem ze trzeba odczekac jakis tam czas, ale ja jakos nie moge przestac myslec o tym
Oj kochaniutka najważniejsze to nie załamywać sie.. pamiętaj że po każdej burzy wychodzi tęcza i do Ciebie los się usmiechnie :*
Ja mogę tylko sobie wyobrazić co czuje kobieta......
A co mówi lekarz ? -
Evelin co lekarz to inna opinia i sam juz glupieje. Jeden ze mozna odrazu jak krwawienie ustanie, drugi ze po pierwszej @ a trzeci ze 3-6msc. 3-6mzs to jak 100 lat
nie wiem jakos nie moge sie powstrzymac, a boje sie ze jak zaskoczy to moze sie nie udac znowu. A nie umiem w zabezpieczeniach ;(
-
Malwiś124 wrote:Evelin co lekarz to inna opinia i sam juz glupieje. Jeden ze mozna odrazu jak krwawienie ustanie, drugi ze po pierwszej @ a trzeci ze 3-6msc. 3-6mzs to jak 100 lat
nie wiem jakos nie moge sie powstrzymac, a boje sie ze jak zaskoczy to moze sie nie udac znowu. A nie umiem w zabezpieczeniach ;(
Czemu ma sie nie udac? Czy czas ma jakas kluczowa role? -
MyszelPyszel wrote:Cześć dziewczyny
po roku czasu postanowiłam zmienić swojego lekarza...dzis jest moj 1dc ( niestety ) i chciałam zrobic wszystkie niezbędne badania zeby noe tracić kolejnego miesiąca
stad moje pytanie...Fsh i Lh robimy w 2dc czy w 3dc?Pozdrawiam Was
)
Hej, ja słyszałam że FSH między 3 a 5 dniem cyklu, a LH 12-14 dni przed spodziewana miesiączka..
Oczywiście mogę się mylić -
Malwiś124 wrote:Evelin co lekarz to inna opinia i sam juz glupieje. Jeden ze mozna odrazu jak krwawienie ustanie, drugi ze po pierwszej @ a trzeci ze 3-6msc. 3-6mzs to jak 100 lat
No wydaje mi sie ze najbezpieczniej dla organizmu i samej Ciebie jak po pierwszej normalnej miesiaczce...
Poza tym to Ty musisz czuć sie na siłach i fizycznie i psychicznie..
Bede trzymać kciuki :* -
Lubię_czekoladę wrote:Nie doswiadczylam ale slyszalam, ze po pierwszej @ mozna sie starac..
Czemu ma sie nie udac? Czy czas ma jakas kluczowa role?
Rozchodzi mi sie o to ze jak zaczne sie kochac np. juz i zasoczy tzn. rozchodzi sie o ciaze ze cos moze byc nie tak. A moze znacie takie przypadki, ze kobieta zaszla w kolejna ciaze zaraz po poronieniu i wszystko dobrze sie skonczylo ?
-
Malwiś124 wrote:Rozchodzi mi sie o to ze jak zaczne sie kochac np. juz i zasoczy tzn. rozchodzi sie o ciaze ze cos moze byc nie tak. A moze znacie takie przypadki, ze kobieta zaszla w kolejna ciaze zaraz po poronieniu i wszystko dobrze sie skonczylo ?
Moja kuzynka poronila dwa lata temu, gdy ślubowala była w 10tygodniu..
Pamiętam jak cieszyła sie że serduszko biło na usg. W dniu wesela "już mąż" przenosił ją przez próg i przez przypadek upuscil.. poronila..
Ale bardzo szybko udało sie i zaszła..
Więc dalej uważam że każdy organizm jest inny, tak jak i wiele teori -
Malwiś124 wrote:Hej dziewczynki:) !!! Dzisiaj mija tydz od poronienia, a ja mam taka chec na baraszkowanie, ze glowa mala
ALe jeszcze wieksza chce mam zeby juz zaczac starania o bobo
Evelin lubi tę wiadomość
Malwiś124 wrote:Rozchodzi mi sie o to ze jak zaczne sie kochac np. juz i zasoczy tzn. rozchodzi sie o ciaze ze cos moze byc nie tak. A moze znacie takie przypadki, ze kobieta zaszla w kolejna ciaze zaraz po poronieniu i wszystko dobrze sie skonczylo ?
Sa kobiety ktore zachodza po pierwszej drugiej i trzeciej a sa takie ktore odczekaja pol roku bo chca dla samych siebie. Ja nie bylam w stanie. I teraz kazdego dnia sie modle by bylo dobrze. Wierze ze za ok 7 miesiecy opisze Wam szczesliwe zakonczonie mojej historii:)
Evelin, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja teraz poznalam mnostwo takich historii. Nawet nie wiedzialam ze tylu kobiet to dotyczy. Znajoma mojej mamy 23 lat temu po poronieniu nie dostała miesiaczki bo juz zaszla i donosila. I to w czasie gdy medycyna nie byla tak rozwinieta. Dzieki temu mam teraz wspaniala przyjaciolke:)
Sa kobiety ktore zachodza po pierwszej drugiej i trzeciej a sa takie ktore odczekaja pol roku bo chca dla samych siebie. Ja nie bylam w stanie. I teraz kazdego dnia sie modle by bylo dobrze. Wierze ze za ok 7 miesiecy opisze Wam szczesliwe zakonczonie mojej historii:)
Też wierzymy :* -
Moim zdaniem najbezpieczniej po 1 naturalnej @. Mój za to radził zaczekać 1 naturalny cykl. Chociaż sama nie wiedziałam czy w poprzednim cyklu nie zaszłam. Są różne historie, życzę zdrowia i szybkiego zajscia:*
Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)