Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:Parsleyek hej
a co to za tabletki? Dlaczego wyciszyć jajniki? A może będzie z zaskoczenia?niczego bym nie przesądzała
Musimy chwilowo odpocząć z mężem od starań, dlatego też wykorzystam ten czas również na odpoczynek dla moich jajnikówmam podejrzenie endometriozy... Od czasu do czasu piszę blogo-pamiętnik więc tam opisuje mniej więcej wszystko
Gdy uznamy że wracamy do starań to znów będę wspomagać owulację, ale nie clo, tylko po raz pierwszy letrozole. Pewnie z 3 cykle a jak dalej nie będzie efektu to zapewne czeka mnie laparoskopia. To tak w skrócie
Dlatego w tym miesiącu będę za Was wszystkie trzymać kciuki a sama odpoczywać psychicznie, bez wkręcania ciążowych objawów29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Wisienka, Tuiliś, Kimi czy jest jakiś okres po poronieniu/zabiegu w którym powinnam dostać @? Bo u mnie minęły ponad 3 tygodnie ale nie chce się martwić niepotrzebnie. Wizytę u lekarza planuje za 2 tygodnie około.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:56
-
Bella_Bella wrote:Wisienka, Tuiliś, Kimi czy jest jakiś okres po poronieniu/zabiegu w którym powinnam dostać @? Bo u mnie minęły ponad 3 tygodnie ale nie chce się martwić niepotrzebnie. Wizytę u lekarza planuje za 2 tygodnie około.
Kochana nawet do 6 tyg można czekać. Cierpliwości... ; (
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kim87 wrote:Jestem zapierdol w pracy. Gil do pasa no i franca potop. WŁAŚNIE was nadrabiam kovhane
Ja już dziś przeszłam 3 zawały, dwie awantury - mam dosyć ! Napić się muszę !
Ta robota mnie kiedyś wykończyKim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Parsleyek a czemu tak?
Czas odpocząć psychicznie. Za dużo rozczarowań. Chyba za duży nacisk na męża. Musimy zrobić przerwę, tak po prostu. Mam nadzieję, że pomoże nam to później ruszyć ze zdwojoną siłą
A jak Ty się masz? Dobrze się już czujesz po wczorajszych rewolucjach? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 15:02
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witam się już weekendowo i wreszcie w 1dc! Postraszyłam fr@nce i wróciła w końcu z tej imprezy halloweenowej!
W tym miesiącu będę Was wspierać, bo sama starania odpuszczam, będę też brała tabletki, które mają wyciszać jajniki więc owulacja nawet praktycznie niemożliwa.
Widziałam, że pisałyście o swoich kilogramach - ja mam niedowagę i parę kilo mogę przyjąć
O widzisz - znudzilo się jej na imprezie i wróciła
No jak chcesz pare kg to ja Ci z 5 moge oddać
Gdzie wysłać !? Adres poproszęi już pakuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 15:30
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Wpadłam jeszcze szybko do Was dzisiaj przelotem przed weekendem, bo nie będę miała dostępu do kompa
Tak Was uwielbiłam, że już tęsknię
Ale weekend wzywa.. Ahoj przygodo
Jakbym już nie zdążyła to życzę super weekendu! Tym dziewczynom, które czekają na @, żeby nie przyszła, te które dostały @, żeby się nie marwtiły a tym, których cykl trwa- owocnych starań
Ja mam dzisiaj jakieś pobolewania podbrzusza, więc albo owu będzie faktycznie późna albo czegoś się najadłam i to mnie męczy... Któż to wie..Machnę jeszcze dziś test owu i może coś tam wyjdzie a jak nie to już chyba nie będę robić (dzisiaj 17 dc)..
Nie dałam rady wszystkiego przeczytać ze zrozumieniem i mogę się chyba przyznać, że nie nadrobiłam waszych wiadomości od rana..cóż to będzie w poniedziałek
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ojeeej... To jeszcze trochę. Najgorsze jest to uczucie, że nie wiesz czy dostaniesz jutro czy za tydzień.
W takim razie czekam grzecznie.nie ma reguły :*
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Musimy chwilowo odpocząć z mężem od starań, dlatego też wykorzystam ten czas również na odpoczynek dla moich jajników
mam podejrzenie endometriozy... Od czasu do czasu piszę blogo-pamiętnik więc tam opisuje mniej więcej wszystko
Gdy uznamy że wracamy do starań to znów będę wspomagać owulację, ale nie clo, tylko po raz pierwszy letrozole. Pewnie z 3 cykle a jak dalej nie będzie efektu to zapewne czeka mnie laparoskopia. To tak w skrócie
Dlatego w tym miesiącu będę za Was wszystkie trzymać kciuki a sama odpoczywać psychicznie, bez wkręcania ciążowych objawówa w odpowiedniej chwili wznówcie działania
oczywiście z powodzeniem!
i oby endometrioza się nie potwierdziła, a laparo wcale nie była potrzebna :*
Parsleyek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A ja się rano zdrzemnęłam, prezent mojemu kupiony - 10 grudnia zwiedzamy Wiedeń
W biurze podróży okazało się, że pracuje moja znajoma, którą poznałam na kursie pilota wycieczek... Wróciła mi chęć podróżowania, z czego się cieszę, bo obecna praca zabija we mnie wszelkie objawy optymizmu i zainteresowania
A na obiad, z lenistwa, zamówiony chińczyk. Miałam ochotę już chyba z dwa tygodnieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Wisienka, Tuiliś, Kimi czy jest jakiś okres po poronieniu/zabiegu w którym powinnam dostać @? Bo u mnie minęły ponad 3 tygodnie ale nie chce się martwić niepotrzebnie. Wizytę u lekarza planuje za 2 tygodnie około.
hej Bella_Bella ja dostałam @ po 65 od łyżeczkowania , też się strasznie martwiłam bo po 1 poronieniu pojawiła się w 29dniu cyklu .. mówią że powinna pojawić się tak do 6 -8 tygodnia ale to sprawa inwidualnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 16:21
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella_Bella wrote:Ojeeej... To jeszcze trochę. Najgorsze jest to uczucie, że nie wiesz czy dostaniesz jutro czy za tydzień.
W takim razie czekam grzecznie.
dokładnie , też były takie dni że mnie ciągnęło myślałam że @ tuż tuż a tu nic aż w końcu przyszła i trwała 7dni i to obfita że hoho27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzezabella wrote:A ja się rano zdrzemnęłam, prezent mojemu kupiony - 10 grudnia zwiedzamy Wiedeń
W biurze podróży okazało się, że pracuje moja znajoma, którą poznałam na kursie pilota wycieczek... Wróciła mi chęć podróżowania, z czego się cieszę, bo obecna praca zabija we mnie wszelkie objawy optymizmu i zainteresowania
A na obiad, z lenistwa, zamówiony chińczyk. Miałam ochotę już chyba z dwa tygodnieTo teraz już nie ma odwrotu
Dzezabella lubi tę wiadomość