Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:u mnie jest śnieg i +2
aaaa to taka ciapa hehe ... nie lubię takiej pogody ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:U mnie też 5 stopni i leje wiec Pączek aj no łot ju fil
coś czuję że zima tuż tuż.. hehe a ja mam wolne w pracyhihi siedzę w domu i leniuchuję ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Uuuuu zostałam wezwana na dywanik
Ciekawe co tym razem szef mi powie
ooojj co przeskrobałaś przyznaj się?? hehe27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:dokładnie jestem tego przykładem ostatni mój cykl w którym zaszłam mi pokazało że owu była 9dc a test pozytywny był w 10dc a mi zawsze owu wyznacza dzień po teście w 11 dc i faktycznie poczekałam z 3 dni kontynuowałam wpisywanie temp i mi przeskoczyło z 9 na 11 tak jak właśnie podejrzewałam ,, także może u ciebie też jeszcze się to może zmienić ..
ok dziwne to jest bo pilnujesz tej owulacji a tutaj takie manewry się dzieją chyba zakupię testy owulacyjneczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Masakra! Teraz to będzie dopiero... ten nalot kosmitów całkiem prawdopodobny hehe
Mój mąż za to ma kiepskie libido i czułam się nie fajnie zmuszając go przez 3 dni do seksu a owu była wczoraj więc i tak się nie wstrzelilismy. Wczoraj już ją nie miałam ochoty. Wolę nie zajść w ciaze niz ja poronic czy leżeć 9 miesięcy bo z takim endometrium raczej marne szanse by się utrzymała.
A ja po prostu nie mam hormonów. Moj organizm nie produkuje estrogenów. Ale dlaczego tego nie wie nikt, kazali mi przytyć, przestać uprawiać sport i wyluzowac. Po antykoncepcji nie wrócił mi cykl -
nick nieaktualny
-
pola89 wrote:no właśnie wczorajsza temp była taka jak zwykle, a później szła w górę... 4 dnia po owi zazwyczaj miałam jakieś 36,6-36,8. Zobaczymy co będzie jutro, bo śluz wciąż płodny
pola89 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:tak tak wiem , u mnie się nie powtarza , chyba że w jakiś sposób bym lekarza przekonała .. myślę że aż takiego pecha bym nie miała żeby 2x poronić i za 3 razem mieć np, pozamaciczną ??? choć siedząc tu na forum nie jestem niczego pewna bo czasami jak czytam posty dziewczyn co np 2 razy poraniają a za 3 razem mają pozamaciczną to aż mi ciary przechodzą ..
nie ma co się stresować na zapas :*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Co....? A właśnie się zastanawiałam kto wygrał..Mam nadzieję że nie doprowadzi do 3 wojny światowej...