Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:No właśnie już nic na tym świecie nie wiadomo, zawładneła Żądza kasy i władzy a w u zwykłych ludzi strach i nie pewnośc...brak słów...
.....
-
Lubię_czekoladę wrote:A najgorsze jest to, że już nie ma gdzie uciekać
.....
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:haj wszystkim!
hej hejLILITH.P, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:tak tak wiem , u mnie się nie powtarza , chyba że w jakiś sposób bym lekarza przekonała .. myślę że aż takiego pecha bym nie miała żeby 2x poronić i za 3 razem mieć np, pozamaciczną ??? choć siedząc tu na forum nie jestem niczego pewna bo czasami jak czytam posty dziewczyn co np 2 razy poraniają a za 3 razem mają pozamaciczną to aż mi ciary przechodzą ..
Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się na zapasWynik wskazuje na ciążę, jest ok ❤
Lubię_czekoladę, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
A mnie jakoś wynik wyborów w USA nie zaskoczył... Coraz częściej na scenie politycznej pojawiają się konserwatyści. Polska nie jest tego jedynym przykładem, jak widać... ciekawa jestem, jak zareagują rynki finansowe - USA pociągnie za sobą Chiny, wielki świat banków - Szwajcaria...
będzie co analizować i o czym pisać raportyczekam na zachowanie się giełd
wiz i tak nie dostaniemy -
martwi mnie w sumie polityka wobec tego, co dzieje się w Europie... i imigrantów, Trump chce zamknąć granice USA, a tak naprawdę poprzedni prezydenci tak bardzo ingerowali w Bliski Wschód, iż w dużej mierze sytuacja, jaką mamy jest ich winą...
pomijając wpływ kolonizacji przez europejskie mocarstwa
-
Bella_Bella wrote:Liliś
i Lilipuciątko
Całusy od cioci:* Jak się czujesz?
cześć ciociu Bello , dziękujemydobrze się czujemy
:*
a co u Ciebie? czytałam o remontach, przeprowadzkach i spaniu na materacuEvelin lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Dzezabella jego wyniki są w normie dlaczego twierdzi ze strzela slepakami?
Ja natomiast grzebałam w internetach, bo próbowałam znaleźć info o podwyższonym androstendionie. Wiecie coś o tym? Natknęłam się na pozytywne opinie o metmorfinie i mam wrażenie, że to może być częściowe rozwiązanie moich problemów.
A jak Wam się podoba moja tarczyca? Prawie dwa miesiące brałam euthyrox 25 (dzisiaj skończyłam opakowanie) i zastanawiam się, czy to jednak nie za mała dawka... -
Dzezabella wrote:Kochanie, głównie przejął się słowami lekarza (gin-endo, prezes kliniki w której byliśmy) że z takimi wynikami to tylko in vitro... 3% o ruchu A, 17%B i 62% nieruchomych. Do tego wysoka lepkość i brak upłynnienia po 100minutach. Wydaje mi się, że np po androvicie już ładnie by się poprawiło, ale on każdą próbę rozmowy odbiera jako atak... wiecie jak jest, ego
Ja natomiast grzebałam w internetach, bo próbowałam znaleźć info o podwyższonym androstendionie. Wiecie coś o tym? Natknęłam się na pozytywne opinie o metmorfinie i mam wrażenie, że to może być częściowe rozwiązanie moich problemów.
A jak Wam się podoba moja tarczyca? Prawie dwa miesiące brałam euthyrox 25 (dzisiaj skończyłam opakowanie) i zastanawiam się, czy to jednak nie za mała dawka...
Odpisałam Ci wcześniej, ale pewnie nie zauważylaś, tyle tu wiadomości się pojawiło
i ja miałam/mam podwyższony androstendion i DHEA-S... ten pierwszy prawie dwukrotnie, DHEA-S nieco więcej.
Mnie endo powiedział, że nie jest źle, że nie zawsze wplywa to na płodność u kobiety i że rozwiązanie jest czasami banalne... nawet w PCOS - zrzucić zbędne kg. Zupełnie inaczej hormony się układają.
a co do tarczycy... tsh ok, tylko ft3 i ft4 zawsze z normami podawaj -
Kim87 wrote:Mój amerykański dream prysnął. Wrrrrrr no nic Kanada bądź Australia. Taaa pająki
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witam się małpowo i bólowo
Ale mnie małpiszon wstrętny złapał. Dawno nie miałam takiego bólu. Siedzę w pracy i umieram. Co prawda mam przyzwolenie na pójście do domu, ale niedawno byłam chora i nie chcę już przesadzać
-
pola89 wrote:heej
ja znowu z rana
Ale po dzisiejszym pomiarze temp jestem niezadowolonazawsze 14 dnia miałam już delikatny skok i w następnych 3 dniach temp rosła sobie ładnie. Natomiast w tym cyklu, o ile wczorajszą temperaturę można zaliczyć już do wyższych (zawsze mniej więcej takie miałam w 14 dc), o tyle dzisiejsza temperatura już w ogóle jest nie taka
spadła
chociaż objawy z 13 i 14 dc wydawały się obiecujące... albo mi się wyjątkowo owulka przesunęła, albo szykuje się cykl bezowulacyjny
Mi w tym cyklu już trzeci raz przesunelo termin owuto tylko program i nie należy go brać za pewnik. Lepiej obserwować swoje ciało.
pola89 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne